Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Όσοι κάνετε Update το Super USER από το Google Play Store θα έχετε αυτά τα προβλήματα μετά από κάθε Flash της νέας ROM. H συμβουλή μου είναι να αφήσετε το Super User που έχετε με την ROM, και να ακολουθείτε τις αναβαθμίσεις του Super User μέσω της ROM και όχι μόνοι σας από το Google Play. ” Δεν είναι ότι απλά δεν φαίνεται το εικονίδιο, είναι ότι δεν μπορείς να δώσεις πρόσβαση root σε νέα προγράμματα που ζητάνε πρόσβαση. Απλά τα παλιά και ήδη εγκατεστημένα προγράμματα που …
-
Για όσους δεν έχετε(δεν φαίνεται δλδ) το supersu και το θέλετε απλά κατεβάστε το από το playstore και όλα κομπλε.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΤο παρήγγειλα ήδη.....
-
Παράθεση από satriani.gr: “Εγω τωρα ανακαλυψα οτι δεν μπορω να μπω σε Recovery τωρα που περασα original stable...και δεν μπορω ουτε καν να το ξεκλειδωσω με το mi unlock...τι μπορει να φταιει εχει καποιος καμια ιδεα;;; ” Δεν πάνε μαζί...............................................................................
-
Εάν μας πεις και τι φοράς τώρα (ρομ εννοω) θα σου πούμε τι να κάνεις....
-
@satdim Κάνε search στο search του forum μας την λέξη shell.....Δεν είναι δύσκολο.........................................................................
-
@satdim κι εσύ @kostasvi Ψάξου για Shell.
-
Σε ότι αφορά την ποιότητα-ένταση να αναφέρω ότι παίζει σημαντικό έως καθοριστικό παράγοντα το ΗD Voice, το οποίο το έχει η Cosmote(για Vodafone δεν ξέρω τελικά έψαξα, έβαλα link και για Vodafone αλλά λέει πως το 3G είναι προϋπόθεση ενώ η Wind όχι, η Wind έκανε μια αποτυχημένη προσπάθεια μιας και ακόμα δεν μπόρεσα να δω ουσιαστική διαφορά) και για να λειτουργήσει θα πρέπει να είναι συμβατές και οι δύο συσκευές σε όλους τους παρόχους.(δλδ να υποστηρίζουν αυτήν την λειτουργία). σ.σ. Βλέπε εδώ και ε…
-
@mihalisvolos Ξεκίνα με καθαρή εγκατάσταση της τελευταίας Ελληνικής developer 6.6.30, και εάν δεν στρώσει ξαναμιλάμε.... Πάρε backup ότι χρειάζεσαι πρώτα, photo music κτλ.
-
Ο πρώτος που γράφω....όλα καλά σε kenzo. Συνιστάτε ανεπιφύλακτα. Gratz στο team μας το φοβερό. Ευχαριστούμε.