Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• έχει σημασία το πώς το αφήνεις μπρούμυτα ή ανάσκελα;;; Δλδ θέλω να διαπιστώσω εάν φταίει ο proximity ή το gyroscope.... υ.γ. πάντως με ενδιαφέρει άμεσα αν το βρεις εμένα θα με βόλευε πολύ αυτό το "bug" ας το πούμε.....

• Νομίζω πως έχεις ενεργοποιημένη την δυνατότητα αυτήν με την τσέπη που λέει για αποφυγή ατυχών κλήσεων νομίζω...

• @Project_P Κι εσύ είσαι εκνευριστικά αναλυτικότατος....... Εγώ ήμουν λιτός και με κατάλαβε απόλυτα μπορώ να πω. υ.γ. Mε έχετε τρελάνει στα offtopic.......

• China official developer, 7.3.2 GTV, όχι αλλά γίνεται πανεύκολα χειροκίνητα, υπάρχουν.

• Παράθεση από 3ftw: “Μεγάλη προσοχή στις ρομ που κατεβάζετε παιδιά. Από το πρωί ψάχνω μόνος λύση ενώ κατέβασα λάθος ρομ και ήρθε ο geonanto να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να με σώσει. Geoanto είσαι ο απομηχανης Θεός πολλών εδώ μέσα. Τώρα που γράφω το ποστ γίνεται install η ελληνική. Περισσότερες εντυπώσεις αύριο. ” Μόλις κατάλαβα ότι κατέβαζες την ρομ του @gkalen που εάν θυμάμαι είπε να μην την κατεβάσουν ακόμα οι ενδιαφερόμενοι γιατί έχει bugs....... Sorry από μέρους μου που δεν το πρόσεξα …

• Στείλε μας μία εικόνα από το about phone....

• Ωραία πές μας αποτελέσματα

• Μπες twrp και κάνε factory reset και ξαναμιλάμε.

• @geoanto555 H 6.6.23 που φοράω μια εβδομάδα έχουν διορθωθεί όλα τα "bug" που είχε. Είναι μία stable rom πλέον, αν και root με supersu δεν έχω ούτε shell κτλ. Η μπαταρία είναι αξιοπρεπέστατη αλλά όχι σαν την 7.2.2 ή την 7.3.2. Συνιστάτε από μέρους μου, σήμερα περιμένουμε και την 6.6.30 την Ελληνική. Περίμενε την 6.6.30 ώστε να κάνεις καθαρή εγκατάσταση με αυτήν. υ.γ. @3ftw Τα εύσημα στον @lallasgr παρακαλώ για τον οδηγό και τους @MIUI_ART, @dnomikos και @maddoctor για την Ελληνική ρομ.. υ.γ. Δεν …

• @geoanto555 H 6.6.23 που φοράω μια εβδομάδα έχουν διορθωθεί όλα τα "bug" που είχε. Είναι μία stable rom πλέον, αν και root με supersu δεν έχω ούτε shell κτλ. Η μπαταρία είναι αξιοπρεπέστατη αλλά όχι σαν την 7.2.2 ή την 7.3.2. Συνιστάτε από μέρους μου, σήμερα περιμένουμε και την 6.6.30 την Ελληνική. Περίμενε την 6.6.30 ώστε να κάνεις καθαρή εγκατάσταση με αυτήν.

• Ναι μια χαρά είναι αυτή, αύριο ίσος και αργά σήμερα να βγάλουν τα παλικάρια μας την 6.6.30 οπότε θα την κάνεις update από twrp.

• Xiaomi Redmi Note 3 AliExpress

Souits - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

@Thracia Δηλαδή δεν επηρεάζεται καθόλου η διαδικασία με το Brexit;;;

Μήνυμα

Και εάν αύριο μεθαύριο έχουμε όντος Brexit τι θα κάνουμε;;; Θα μπορούμε να στέλνουμε Barclay;;; Πάντως σίγουρα όχι σε ευρώ.....Οπότε θα τρώμε στα μούτρα και πάλι το συνάλλαγμα....Ή θα κοιτάξουμε για καμιά Γερμανική ή Ιταλική τράπεζα με αλα "Revolut" υπηρεσία. @makis1024 Εαν δεν μου επιτρέπετε να γράφω λίγα αλλά περιεκτικά καμιά φορά μέσα στο καλοκαίρι με 38 βαθμούς ενώ στάζω, αλλά θέλω να βοηθήσω έστω με αυτά τα λίγα, πες το μου να το ξέρω....Να βοηθήσω ήθελα....Τα ειρωνικά μηνυματάκια τύπου "εσ…

• @referravag Άμα κάνεις search στο search του site "special edition" θα βρεις νήμα που υπαρχει για αυτό που ρωτάς.

• Μπαταρία σχεδόν ίδια, κάμερα καλύτερη.

Μήνυμα

Επειδη βαριέμαι να γράψω πολλά απλά θα σου πω πως θα πληρώσεις χωρίς paypal;;; Capital controls you knοw;;;;; Εκτός και εάν είσαι εξωτερικό τότε πάω πάσο.

• Redmi Note 3 Pro και Miui 8

Μήνυμα

Λοιπόν: Μετά απο 2.5 μέρες με 6.6.23 στο kenzo (φυσικά για kenzo μιας και το νήμα έχει δημιουργηθεί στην κατηγορία του REDMI NOTE 3 PRO(KENZO) με ανάλογη επικεφαλίδα-θέμα και το λέω έτσι μιας και μόνο κάποιος με windows phone δεν μίλησε εδώ μέσα.....) με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις....εξηγούμε....Τα όποια "σοβαρά" θέματα είχε η 6.6.17 λύθηκαν, η μπαταρία μιά χαρούλα αν και sot δεν μπορώ να μετρήσω μιας και παίζω πολύ βαρύ παιχνίδι και την πίνει σαν νερό αλλά σε οτιδήποτε άλλο απλά αρνείται κατηγο…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Και τώρα που έχουμε Brexit;;;;; Μας επηρεάζει καθόλου αυτή η επιλογή τους;;; Σίγουρα θα κάνουμε συνάλλαγμα από ευρώ σε λίρες με την αποστολή εμβάσματος, αλλά θα μπορούμε να στέλνουμε τουλάχιστον;;;