Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Διαβάστε τους αναθεματισμένους οδηγούς.......Έλεος ποια.......Τι τα έγραψε ο @lallasgr τζάμπα;;;; Μόνο εγώ θα γίνομαι "κακός";;;; Πείτε κι εσείς τίποτα ρε παιδιά.........Γράφουν μέσα στο νήμα του οδηγού ζητώντας οδηγίες(δεν μιλάω για εδώ)......ε δεν γίνονται αυτά.....ΣΥΓΝΩΜΗ κιόλας. Μπάναρέ με ρε Δημήτρη αλλιώς θα γράψω και θα τα γράφω κιάλλα........
-
Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από Souits: “Παράθεση από 3ftw: “Ερώτηση. Έχω χιλιοδιαβασει τον οδηγό για το unlock και το φλασαρισμα ελληνικής ρομ. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν αναφέρει κάπου για adb drivers. Πχ στο νεξους έπρεπε να τους κάνω install στο PC για να μπορεί να περάσει custom recovery κτλπ. Με το Xiaomi δεν ισχύει αυτό; ” Για παρατήρησε καλύτερα.... ” Πάντως οδηγός για κινητό με dev δεν αναφέρει adb. Μπορεί να κάνω λάθος. Το λινκ που δίνεις είναι από unofficial rom σε official. Ε…
-
Παράθεση από 3ftw: “Ερώτηση. Έχω χιλιοδιαβασει τον οδηγό για το unlock και το φλασαρισμα ελληνικής ρομ. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν αναφέρει κάπου για adb drivers. Πχ στο νεξους έπρεπε να τους κάνω install στο PC για να μπορεί να περάσει custom recovery κτλπ. Με το Xiaomi δεν ισχύει αυτό; ” Για παρατήρησε καλύτερα....
-
@mixaliscy Τα ίδια έχουμε ρε σύ με τον @giasoy.
-
Από τις 12 το βράδυ φόρτιση σε πρίζα..... Όχι υπολογιστή..... Γιατί το κάνει ρε παιδιά θα μας χαζεψη....... edce31c3c4dc6008d22012129f62f21b.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εάν ψάξεις λίιιγο καλύτερα στην κεντρική σελίδα του φόρουμ(όχι Αρχική σελίδα) θα το βρεις είμαι βέβαιος.
-
@mixaliscy Το ότι δεν είναι τρομακτικό το λες εσύ γιατί μάλλον δεν έχεις γνώσεις.....Καλοπροαίρετα το λέω και εξηγούμε....Η ζωή λοιπόν ενός επεξεργαστή είναι ένας συνδυασμός ωρών εργασίας με το πόσο υψηλή είναι η θερμοκρασία που δούλευε! Οπότε το ότι ένας επεξεργαστείς δουλεύει ασταμάτητα(στην περίπτωσή μου τουλάχιστον γιατί ποτέ δεν σβήνω το κινητό μου λόγο εργασίας) και σε συνδυασμό με υψηλές θερμοκρασίες τότε του μειώνω κατά πολύ την διάρκεια ζωής του. Και δεν είναι φάση τύπου όπως το usb sti…
-
Για βάλτε το cpu spy plus να δούμε σε τι φάσεις λειτουργούν οι πυρήνες γιατι μου μυρίζει ότι δεν μπαίνει deep sleep.
-
@GEORGE13 Με το συμπάθιο κιόλας αλλά να πας να δεις στην κατηγορία σου. Εάν είναι από τους 5χιλιαδες χρήστες του φόρουμ, οι 500 να ρωτάνε εάν βγήκε νέα ρομ για το κινητός τους την βάψαμε.
-
Ε ναι λογικό δεν είναι;;;
-
Τι να πω έχω χάση πάσα ιδέα πλέον με το κινητό..............ότι νάνε όπου νάνε!!!! Έβαλα την 7.2.2 κι εδώ μου κάνει drain λόγο no deep sleep!!!! Τα νεύρα μου!!!!