Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από fanatic: “Παράθεση από Souits: “@MIUI_ART αναφέρω drain στην "fixed" 6.6.17 από no deep sleep mode στο Kenzo τουλάχιστον. Με την όχι preroot έκδοση δεν είχα θέμα.... Με το που έβαλα την preroot άρχισε. Δεν είδα κάποιο drain τύπου "shell" αλλά αρνητε να μπει σε deep sleep. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το γ@μω supersu. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε εμένα πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα battery drain. Κοιμάται κανονικά... Στις 8-9 ώρες με wifi και 4g πάντα …
-
@dnomikos Αυτό είναι το θέμα...... δεν βολεύει...Οπότε παιδιά ξανάμανα πίσω στην 7.2.2 και άγιος ο Θεός!
-
@MIUI_ART αναφέρω drain στην "fixed" 6.6.17 από no deep sleep mode στο Kenzo τουλάχιστον. Με την όχι preroot έκδοση δεν είχα θέμα.... Με το που έβαλα την preroot άρχισε. Δεν είδα κάποιο drain τύπου "shell" αλλά αρνητε να μπει σε deep sleep. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το γ@μω supersu. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΜόνο οι VIP λαμβάνουν mail με τις ρομ...Οι υπόλοιποι πρέπει να μπείτε στο σωστό section(Rom Corner) και να βρείτε την ρομ σας.
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
Μήνυμα@guantanamo4 Εάν δεν κάνεις wipe το partirion που λέει system όχι δεν θα σβηστή η ρομ από την "ρομ", αλλά εσύ εννοεις μάλλον το zip αρχείο της Ελληνικής ρομ που έχεις μέσα στον αποθηκευτικό χώρο, τότε εάν δεν σβήσεις το internal storage τότε δεν θα σβηστή ούτε η zip ρομ. Εάν με κατάλαβες τι είπα.
-
Μήνυμα@guantanamo4 Μόλις ένα ποστ πάνω από το δικό σου ο MIUIART σου απάντησε........ Υ.Γ. Βασικά για σένα υπάρχει ήδη(για Hennesey δλδ)................
-
@giotria3 Η ρομ που παραθέτεις είναι η σωστή. Όσο για τον τρόπο θα σου έλεγα μια καθαρή εγκατάσταση, εάν καταλαβαίνεις τι εννοώ εάν όχι απλά περνάς την 7.2.2 σε μια sd μπαίνεις twrp κάνεις wipe τα πάντα όοοοολα και μετά κάνεις install την 7.2.2 από την sd πάντα μέσα απο το twrp. Δλδ χάνεις τα πάντα. Κράτα bacκup, photos video τραγούδια και τα συναφοί.
-
ΜήνυμαΚαταρχήν αυτό που ρωτάς ακόμα και στον κινεζο προγραμματιστή να το ρωτήσεις δεν θα σου απάντηση..... Το ότι τελειώνει η μπαταρία μου φαίνεται λογικό γιατί είναι πρώτη εγκατάσταση και τρέχουν πολλά από πίσω.... Σε κάνα δυο μέρες ξανά δες τι drain έχεις. Στάλθηκε από το πυροβόλο, γνωστό και ως Kenzo.
-
ΜήνυμαΚαλημέρα στο team, είμαι σίγουρος ότι ξέρετε τώρα πόσα άτομα είναι πάνω από το pc και το forum μας και κάνουν συνέχεια F5 ε;;;; Δηλώνω περήφανος πως είμαι ένας από αυτούς!!!!
-
Εγώ που διάβασα όλο το νήμα δεν βλέπω να μας αναφέρουν πουθενά και οι δύο φίλοι τα κινητά τους(μοντέλα εννοώ γιατί άλλα λέει στο προφίλ και σε άλλο section είναι το νήμα) ούτε τι διαδικασίες έχουν κάνει με το που το πήραν στα χέρια τους ούτε ξεκαθάρισαν εάν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader(official unlock or?)(εάν ξέρουν τι είναι αυτό που λέω) και γενικός δίνουμε οδηγίες στα τυφλά......Οπότε ας ξεκαθαρίσει ο καθένας τι έχει κάνει και που βρίσκετε και να μην κάνει του κεφαλιού του εάν δεν ξέρει, άπ…