Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@polioan ναι αλλά κάποιοι άνθρωποι τους φαίνεται βουνό το να αλλάζουν ρομ ανά τακτά διαστήματα οπότε τους προτείνω την ποιο καλή ρομ και μετά έχει ο Θεός.... Εάν βγει κάποια καλύτερη(είτε 7αρα είτε 8αρα) την προτείνουμε και την βάζουν. Αυτός ήταν ο τρόπος σκέψεις μου όταν το έγραφα το προηγούμενο μήνυμα. Στάλθηκε από το πυροβόλο, γνωστό και ως Kenzo.
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαράθεση από mpoulieris: “Συνεχίζει το κρασαρισμα σε άλμπουμ, κάμερα, playstore, επίσης χάνει το σήμα της κάρτας σιμ και ξανάερχεται αμέσως,ζεστενεται όταν δουλεύω Chrome και όταν φορτίζει ψιλοκολλάει στη χρηση ” Α μόνο αυτά;;;; Οκ ρε με τρόμαξες!!!Ξέρεις την διαδικασία με το μπλέ χρώμα έ;;; Φυσικά πλάκα κάνω.....Απο 17 του μήνα όλα θα στρόσουν είπαμε.
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΚαλημέρες, μην τρελαίνεστε, και οι δικοί μας developer περπατάνε σε "απάτητα μονοπάτια", και μην ξεχνάτε οι ρομς είναι alpha. Από 17 του μήνα όλα θα στρόσουν. Θέλω να πω, λογικό να υπάρχουν bugs(μιάς και είναι alpha) αλλά τα οποία δεν μπορούν να τα διορθώσουν οι developer μας παρά μόνο από την μαμά Xiaomi.
-
Παράθεση από DaRk_dOg: “Παράθεση από Souits: “H china stable δεν νομίζω να έχει google service. ” Δεν είναι κ AOSP όμως η MIUI Παρόλαυτα είμαι σίγουρος ότι έχει λιγότερα drain απο μια ROM με google-apps. Sent from my LG-V400 using Tapatalk ” Ακριβός αυτό. Αλλά θέλω να πω ότι ακόμα κι εκεί πάλι έχει ενεργοβόρα μανήσια servives. Αλλά και χωρίς google play δεν γίνεται τι να κάνουμε είναι μονόδρομος.
-
@DaRk_dOg Έχω τους ενδοιασμούς μου πάντως στο android vs ios. Κλίνω προς ios ως προς την σταθερότητα, ασφάλεια, πόρων ραμ και κατανάλωση(ασχέτου μπαταρίας εάν με καταλαβαίνεις τι εννοώ). Δλδ σε όλους σχεδόν τους κύριους τομής συγκριτικών όχι όμως ότι κατακεραυνώνω το android άλλωστε android έχω και μπορώ να πάρω και iphone αλλά δεν το έκανα.
-
ΜήνυμαΜέσα με τέλη Ιουλίου θέλω να πιστεύω. Αν και δεν έχω την τρελή εμπειρία. Στάλθηκε από το πυροβόλο, γνωστό και ως Kenzo.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από diaselo: “Η rom θα υποστηριζει περισσοτερες συσκευες σε νεα versions; ” Να δω πόσες φορές θα το κάνω ακόμα αυτο το ποστ.