Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαράθεση από rocketking85: “Απο θεμα bugs: 1. Χθες μου εβγαzε στη μπαρα το εικονιδιο της νυχτερινης σιγασης ενω την ειχα απενεργοποιησει. Εφυγε μετα απο λιγο. 2. 1 2 εφαρμογες χρειαστηκαν ξανα ινστολ για να λειτουργησουν σωστα 3. Δεν εβγαλε ξανα τους σελιδοδεικτες στον πλογο παρολο που ειχα κανει backup. ” Μακάρι να είναι μόνο αυτά τα προβλήματα......
-
Θα πρότεινα να συμβαίνει στους νέους χρήστες κυρίως αλλά και όπου αλλού χρειαστεί. Να εμφανίζεται ένα μήνυμα ή έστω μία ειδοποίηση που να είναι υποχρεωτικό να την δουν-διαβάσουν όταν κάνουν login στο foroum(δλδ να μην μπορούν να κάνουν τπτ εάν δεν διαβάσουν το μήνυμα αυτό) με π.χ. βασικούς κανόνες λειτουργίες του forum, link από όλους τους οδηγούς για το κινητό τους, που ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα έχουν δηλώσει στην εγγραφεί τους(πρόταση κι αυτό) και φυσικά για ότι νομίζουν οι διαχειριστές είναι αναγκαίο να…
-
Μπήκα από κινητό πιστεύω να μετράει. yeso521.com/xiaomi-redmi-3-pro-black.html Στάλθηκε από το πυροβόλο, γνωστό και ως Kenzo.
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαράθεση από Stavrostsik: “Για xiaomi redmi note 2; ” Υπάρχει...............................
-
ΜήνυμαΓια όσους ρωτάνε: Στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος θα βρείτε πια κινητά παίρνουν την MIUI 8. Οοοοοοολοι οι υπόλοιποι να πάτε στη κατηγορία των ROM corner(developer-stable) και να δείτε πια είναι η τελευταία για το κινητό σας, έχει 7.2.Χ και 7.3.Χ διαλέξτε και πάρτε. Αμάν ποια με αυτό το πράγμα, είναι κουραστικό!
-
@mixaliscy Οι απόψεις και τα θέλω του καθενός είναι υποκειμενικές, o καθένας έχει διαφορετικά standard, εγώ απαντώ με τα δικά μου, γιατί π.χ. παίζω απαιτητικά παιγνίδια και αυτό που ανέφερα ποιο πάνω ισχύει ως προς τις επιδόσεις. Δλδ δεν πρόκειται να μείνω με αυτό το κινητο για πάνω από δύο χρόνια γιατί ξέρω ότι ακόμα και το kenzo που έχω θα κάνει λαδιές σε κάποια παιγνίδια μετά από 2 χρόνια. Δεν είπα ότι δεν θα παίρνει τηλ. ή ότι δεν θα παίζει angry birds αλλά δεν θα είναι σε θέση να παίζει smo…
-
@mixaliscy Φυσικά και αναφέρομαι ως προς το hardware. Ναι τώρα και για ένα χρόνο το Ido θα δουλεύει απροβλημάτιστα(όπως και το kenzo) μετά όμως θα αρχίσουν τα πρώτα σημάδια "κόπωσις" όμως στην αντίπερα όχθη το kenzo θα συνεχίσει και πέραν του ενός χρόνου να κεντάει σε αντίθεση με το Ido. Πιστεύω να είμαι κατανοητός.
-
@mixaliscy Συμφωνώ σε όλα απλά να μην παρανόηση το 6πυρηνος με τον 8πύρηνο. Καμία σχέση οι δύο επεξεργαστές. Ο 6πύρηνος είναι σχεδόν 2 φορές καλύτερος από τον 8πύρηνο. υ.γ. Και για να μην μπερδεύουμε τα μπούτια μας καλύτερα να μιλούσαμε με τις κωδικές ονομασίες........................Redmi note 3 Pro = Kenzo..........................Redmi 3 Pro = Ido.