Καταρχήν διάβασες το τροποποιημένο μήνυμά μου;;; Δεύτερων, εάν επιλέξεις global stable είσαι κομπλέ απλά δεν έχει Ελληνικά. Εάν επιλέξεις china stable θα έχει όοοολα τα κινέζικα apps και δεν θα έχεις playstore και εννοείτε ούτε Ελληνικά. υ.γ. @mixaliscy Δεν επέλεξε το note.
@stazis Η καλύτερη επιλογή. Ναι θα επιλέξεις την original αλλά εάν θέλεις να βάλεις μετά την Ελληνική θα πρέπει να τους πεις να σε βάλουν την official china developer, εάν δεν ενδιαφέρεσαι για Ελληνικά τους λες για Official Global stable. Τώρα είδα ότι επέλεξες το redmi 3 pro και όχι το Note. Συγνώμη, δεν γνωρίζω το κινητό αυτό. Θα σου έλεγα να κοιτάξεις καλύτερα το redmi note 3 pro.
@akisjes Φίλε μου δλδ τι να πω...θα ήταν ποιο εύκολο να μπεις εκει που λες να δεις τι έγινε παρά να μπεις εδώ μέσα στην υποκατηγορία δλδ και να γράψεις όλο αυτο το μήνυμα......Μπες εδώ και δες είτε την πρώτη σελίδα που γράφει ποιο κινητο παίρνει ποια ρομ ή στην τελευταία σελίδα να δεις τι έγραψε ο @MIUI_ART.
@Bodai Το καταργεί το είχα σε " ". Δλδ ναι θα είναι lock δεν θα μπορείς να έχεις twrp αλλα θα μπορείς να περνάς την rom(π.χ.την Ελληνική fastboot που θα βγει εάν βγει) κανονικά.
@Bodai Να πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει μιας και δεν υπάρχει unofficial fastboot rom για kenzo, αλλά είναι αυτό που λέω δλδ όλο και κάποιο διαπιστευτήριο θα υπάρχει στις official fastboot ώστε να τις αναγνωρίζει και να τις περνάει.....αλλιώς χάνετε το νόημα του locked bootloader. @mygadgr όπως έχεις καταλάβει official fastboot rom μπορείς να περνάς αλλά μιας και δεν υπάρχει ακόμα καμία unofficial fastboot rom δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ακόμα εάν μπορείς να περνάς unoffical με fastboo…
Είμαι κάθετος σε αυτό, δλδ εάν θέλεις Ελληνικά θα πας στην Ελληνική ρομ και όχι στις @#&* που βάζουν αυτοί. Εαν πάλι δεν θες Ελληνικά πας σε Global ή china stable. Στάλθηκε από το πυροβόλο, γνωστό και ως Kenzo.
Θα πάρεις το Pro με 3gb ραμ και θα ζητήσεις να σου έρθει με official rom είτε stable είτε developer κατά προτίμηση. Η μπαταρία αλλάζει σχετικά εύκολα.... Για μένα πανεύκολα εάν σε βοηθάει αυτό. Στάλθηκε από το πυροβόλο, γνωστό και ως Kenzo.
Μπράβο ρε φίλε..... Χαίρομαι που τα κατάφερες αβίαστα και με την μια. Καλορίζικο και να το χαρείς όπως όλοι μας. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk