Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Βρε γι'αυτό σου έδωσα link αλλά οκ το ξαναγράφω. Αρχικά χρειάζεται να έχεις ενεργοποιήσει τη sim (Ρυθμίσεις ==> κάρτες sim ==> επιλέγεις τη 2η ==> ενεργοποίηση). Μετά πας Ρυθμίσεις ==> Σχετικά με το τηλέφωνο ==> πάτα μερικές φορές την έκδοση kernel μέχρι να ανοίξει ένα διαφορετικό μενού (Engineering Mode - CIT) ==> single item test ==> sim card και δες εκεί τι σου λέει.

• Δεν την βλέπει καθόλου? Δοκίμασες να κάνεις το τεστ στο CIT? Κοίτα εδώ

• Ανδρέα δε νομίζω να αναφερόταν σ'εμένα ο φίλος αν και καλά κάνεις και το τονίζεις γιατί πολλοί μπερδεύονται με αυτό το θέμα. Νομίζουν ότι κάποια κινητά έχουν 4G και άλλα όχι, ενώ η αλήθεια είναι ότι όλα πλέον υποστηρίζουν 4G απλά δεν υποστηρίζουν όλα τη μπάντα 20 (800) Για μένα πχ αυτό δεν είναι πρόβλημα όπως είπα και παραπάνω. Από αυτό που λέει ο φίλος @mrzoid επειδή το κατάστημα που το πήρε δεν νομίζω να συνεργάζεται με την infoquest, αφού πήρε το RN4X και δεν έχει πρόβλημα με το 4G εγώ καταλα…

• Miui Battery Tips

8@nos - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Τέλειος οδηγός αλλά θα προσθέσω μερικά πραγματάκια: 1. Στο Intelligent Apps Management - Ρυθμίσεις εφαρμογών εξοικονομήσεις ενεργείας στο παρασκήνιο, εγώ βάζω σε όλα περιορισμός δραστηριότητας παρασκηνίου και στην εξοικονόμηση μπαταρίας έχω μόνο τις εφαρμογές που έχω βάλει αυτόματη έναρξη + το gps. 2. Ασφάλεια ==> Άδειες ==> Άλλες άδειες ==> Άδειες ==> Εκκίνηση στο παρασκήνιο ==> επιλέγω αποδοχή μόνο στις εφαρμογές που έχω επιλέξει και αυτόματη έναρξη. 3. Επιλογές προγραμματιστών ==> Ενεργοποίησ…

• Τίποτα φίλε μου

• Είδες? Να μας ακούς άλλη φορά Καλοδούλευτη λοιπόν

• Πριν την περάσεις έκανες factory reset? Παράθεση από lorys1810: “το γνωριζω οτι ειναι μια αλλη ρομ αλλα ετσι ηταν και οι αλλες ετσι δεν ειναι ” Εννοείς διαφορά μεταξύ xtrv και aroma? Αν ναι όχι στην ουσία ίδιες rom είναι απλά η aroma σου δίνει την επιλογή στην αρχή της εγκατάστασης να εγκαταστήσεις εσύ ό,τι θες και γενικότερα να τη τροποποιήσεις

• Παράθεση από lorys1810: “τη διαφορα μπορει να εχει ? ” Είναι άλλη rom αδερφέ και έχεις στην ουσία ό,τι πιο καινούργιο κυκλοφορεί Stable rom vs Developer rom

• @mao2017 Κοίτα το mido ==> ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ REDMI NOTE 4/4X (MIDO) @amavroudis Με πρόλαβες

• Ωραία κοίτα δε νομίζω ότι αυτά τα καταστήματα συνεργάζονται με την infoquest, γιατί αν συνεργάζονταν θα σου έλεγα ότι το RN4X δεν έχει καμία διαφορά από το RN4 γιατί και τα δύο υποστηρίζουν B20, στην ουσία η infoquest αλλάζει όνομα στα απλά 4άρια και τα ονομάζει 4χ Αν λοιπόν τα καταστήματα αυτά τα φέρνουν από Κίνα, το RN4X δεν θα διαθέτει B20. Κοίτα εδώ τις διαφορές. Εμένα η συσκευή μου δεν υποστηρίζει B20 και τουλάχιστον με cosmote πιάνω παντού στη Αθήνα 4G όπως και σε επαρχία συνήθως αν βρίσκο…

• @kyriakos8 Από που σκοπεύεις να το αγοράσεις, Ελλάδα ή Κίνα?

• Πώς είχες βρε το ίδιο πρόβλημα αφού δεν το δοκίμασες? Ο @amavroudis σου είπε να δοκιμάσεις τη developer αλλά εσύ δοκίμασες απ'όσο κατάλαβα μόνο τη stable, απλά δοκίμασες την xtrv stable και την aroma stable. Δοκίμασε λοιπόν και τη dev να δούμε

• @derveni Τα santoni με το πρόβλημα στο modem official rom φόραγαν?

• Αυτό οκ για τη dev ακούγεται λογικό Δηλαδή σε official oxi?

• Α ωραία πράγματα δηλαδή Πάντως στο santoni για να πω την αλήθεια, το θεματάκι με το modem δεν μου φαίνεται για πρόβλημα από αυξημένη τάση, λογικά θα έπρεπε να έχει βγει off τελείως αν ήταν έτσι. Δεν μπορώ να το πω βέβαια στα σίγουρα 1000% αφού δεν το είδα. Αυτό που όλα αυτά συμβαίνουν στις stable με ξεπερνάει

• Τι ζημιά είχαν τα mido στις οθόνες?

• Όχι βρε, έτυχε σε μερικά santoni όχι σε όλα Αν ήταν σε όλα θα είχε γίνει μεγάλο θέμα.

• Καλό αυτό, αχρείαστο να είναι βέβαια αλλά αν όντως ισχύει, καλό είναι να υπάρχει τέτοιο κατάστημα στην Ελλάδα

• Σε κατάστημα που κάνει τέτοιες δουλειές ή σε μεγάλο (πχ infoquest)?

• Μπορείς να δείξεις λίγο μια φώτο από το hands free ή έστω να δώσεις ένα link? Σαφέστατα η ακτινοβολία του bluetooth δεν μπορεί να συγκριθεί με την ακτινοβολία του κινητού ούτε καν με του wifi. Δηλαδή είναι πολύ μικρότερη αλλά παρ'όλα αυτά θέλω να δω το hands free σου.