Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Η 8.5.2.0 ήταν xtrv ή official?
-
Κατέβασε αυτά που έχεις να κατεβάσεις και δοκίμασέ το Κάνε και restart...και βλέπουμε!
-
Το Netflix μπλοκάρει πλέον Android smartphones με root Λύνεται με το magisk αλλά δεν είναι απλά το βάζω κι έγινε, θέλει λίγο ψάξιμο....κοίτα εδώ.
-
@billakos7_gr Πολλοί συμφορουμήτες αντιμετωπίζουν και με το snapchat πρόβλημα όπου κι εκεί για να λύσεις το πρόβλημα χρειάζεσαι το magisk και φυσικά προγράμματα TV όπως λέει η @fog που δεν ξέρω και αν υπάρχει λύση με το magisk σε αυτή τη περίπτωση...με ορισμένες τράπεζες υπάρχει πρόβλημα αλλά απ'οσο ξέρω λύνεται με το magisk κι εκεί. Τα παραπάνω είναι κάποια παραδείγματα προβλημάτων που μπορεί να έχεις με κάποιες εφαρμογές αν είσαι root (κυρίως με το supersu)....υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά πο…
-
Άμα έχεις τη rom κατεβασμένη στον υπολογιστή σου, απλά τη ξεζιπάρεις, βρίσκεις το supersu και το περνάς στο κινητό σου για να το φλασάρεις
-
Παράθεση από bluekamikaze: “China dev ή China Stable λες?Οκ, να την περάσω! Εύκολη διαδικασία. Αλλά τι θα αλλάξει; Εντάξει τω μεταξύ συνεχίζω να μην μπορώ να συνδεθώ ούτε wifi ούτε bluetooth.. =============== Νοε 2nd 2017, 4:53pm =============== edit: Βασικά πέρασα την κινέζικη rom ( China dev). Υπάρχουν προβληματάκια με το app store που είναι το κινέζικο και λείπει το play store και γενικότερα επειδή δεν είμαι εξοικιωμένος με την κινέζικη έκδοση. Εν αναμονή μήπως στρώσει. Υπάρχει κάπου διαθέσιμ…
-
Να σου πω αφού πήρες το κολάι, δεν περνάς και τη china?
-
Global Stable
ΜήνυμαΑρχικά για να ξεκλειδώσεις δυστυχώς χρειάζεσαι windows, οπότε ή βρίσκεις έναν υπολογιστή με windows ή βάλε μια εικονική μηχανή (πχ Mac OS X build instructions – Oracle VM VirtualBox) όπου θα εγκαταστήσεις windows, όπως έκανα κι εγώ ως χρήστης linux, για να κάνεις τη δουλειά σου Αφού έχεις Mac μπορείς να πας και στη λύση Boot Camp. Αφού πάρεις το οκ, ακολουθείς τον οδηγό ==> Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά.
-
Όποια και να βάλεις καλή είναι δεν υπάρχει πρόβλημα......και οι 2 που δείχνεις είναι global (έχουν κι ελληνικά), απλά η μια είναι stable rom και η άλλη developer rom. Όσο για την αγγλοκινέζικη (δεν έχει ελληνικά) είναι η Redmi Note 4 Latest China Stable Version Fastboot File Download ή Redmi Note 4 Latest China Developer Version Fastboot File Download που βλέπεις ακριβώς από πάνω.....για nikel είναι φαίνεται στο αρχείο που θα κατεβάσεις Κοινώς όποια και να βάλεις από αυτές που φαίνονται στη φώτο…
-
@conkont Φίλε μου το redmi 4X με το redmi Note 4X mido (που δείχνεις τα χαρακτηριστικά του) είναι άλλο κινητό....η βασική διαφορά είναι ότι το note έχει 5,5 ίντσες οθόνη ενώ το santoni έχει 5. Το κινητό που δείχνεις μια χαρά είναι απλά να ξέρεις ότι η έκδοση αυτή που δείχνεις δεν υποστηρίζει B20, οπότε αν θες να πιάνεις παντού 4G δεν σου κάνει και πρέπει να ψάξεις για τη global έκδοση.....αν πάλι δεν σε νοιάζει, άνετα μπορείς να προχωρήσεις στην αγορά του Ρίξε μια ματιά στο πίνακα για να καταλάβ…
-
@bluekamikaze Τέλεια!! Βάλε fastboot (global ή αγγλοκινέζικη όπως λέει ο @derveni) και άστο μερικές μέρες να δεις τι θα γίνει....
-
Αγορά κινητου
ΜήνυμαΝαι πολύ σωστά
-
Σου είπα βρε παραπάνω: "Για να δεις αν είναι θέμα hardware πήγαινε "Σχετικά με το τηλέφωνο" και πάτα μερικές φορές εκεί που λέει έκδοση kernel ν'ανοίξει το cit όπου θα κάνεις τεστ το WLAN."
-
Αγορά κινητου
ΜήνυμαΤίποτα φίλε μου, να 'σαι καλά
-
Αν μπεις στο cit για να κάνεις το τεστ και δεν το περάσει, σημαίνει ότι είναι θέμα συσκευής.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) Και κατεβάζεις από εδώ τη rom (Redmi Note 4 MTK). Πολλές φορές τα xiaomi θέλουν τη μαμά rom για να στρώσουν Για να δεις αν είναι θέμα hardware πήγαινε "Σχετικά με το τηλέφωνο" και πάτα μερικές φορές εκεί που λέει έκδοση kernel ν'ανοίξει το cit όπου θα κάνεις τεστ το WLAN.