Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Βάλε πάλι fastboot και άστο λίγες μέρες έτσι να δεις αν θα συνεχίσει να σου κάνει τα ίδια...
-
Ναι οκ, καλά κατάλαβα....δεν την έχω δοκιμάσει την έκδοση αυτή (δεν έχω καν official) αλλά δε νομίζω να διορθώθηκε....σίγουρα μόνο άμα βάλεις την xtrv δεν θα έχεις πρόβλημα με αυτό Αφού έτσι κι αλλιώς εσύ φοράς official rom, άρα ούτε τώρα σου εμφανίζεται ελληνικό αλφάβητο στη μπάρα, δεν έχεις να χάσεις τίποτα άμα κάνεις το update....κάντο και βλέπεις, έτσι κι αλλιώς το update καλό είναι να γίνεται για άλλα πράγματα άσχετα με το ελληνικό αλφάβητο.
-
Αγορά κινητου
ΜήνυμαΡίξε μια ματιά στο πίνακα. Το σημαντικό φίλε μου, άσχετα με το αν είναι 4 ή 4Χ, είναι ο επεξεργαστής....δηλαδή υπάρχουν αυτά με snapdragon (mido) και αυτά με mediatek (nikel)....θα σου πρότεινα mido! Αν το αγοράσεις από ελληνικό κατάστημα που συνεργάζεται με την infoquest δεν χρειάζεται να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στην ονομασία της συσκευής γιατί το Note 4X που φυσιολογικά σύμφωνα με το παραπάνω πίνακα δεν υποστηρίζει Β20 (800MHz), στην Ελλάδα υποστηρίζει! Αν το αγοράσεις από σκρουτζομάγαζο, δώσ…
-
Xiaomi Redmi Note 4x
Μήνυμα@vmobile Κοίτα εδώ: 1 , 2
-
Εγώ θα έλεγα να βάλεις fastboot rom για να δεις αν θα στρώσει Αν τύχει τώρα και σου κλειδώσει ο bootloader μετά το πέρασμα της official, δεν είναι τίποτα απλά ξαναξεκλειδώνεις.
-
@drivth Σε λίγο βγαίνει miui 9 stable οπότε λογικά αυτό περιμένουν τα παιδιά
-
Εννοείται ότι πρέπει πάντα να υπάρχει ενεργή άδεια!
-
Like κι από εμένα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bluekamikaze: “Κάτι ακόμα.. άμα γυρίσω τη rom σε Global Stable από XTRV μέχρι να στρώσει το θέμα με nikel, θα μπορέσω να επιστρέψω μετά σε XTRV ? ” Σε Global Stable θα σου κλειδώσει ο Bootloader.Καλύτερα σε Global Developer. ” Δεν είναι σίγουρο ότι θα κλειδώσει...αν έχει γίνει ξεκλείδωμα με επίσημο τρόπο, δύσκολα να κλειδώσει.....μέχρι και χθες ένας συμφορουμίτης που πέρασε από ARΩMA σε offficial global δεν κλείδωσε.....βέβαια δεν ξέρω αν στα nikel συμβαίνει …
-
Viber notification
ΜήνυμαΔείξε σε παρακαλώ μια φώτο από Ρυθμίσεις==>Σχετικά με το τηλέφωνο.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “ Έτσι πάει εδώ αν θες να είσαι με τους επαγγελματίες ” Ή αλλιώς καμπο-επαγγελματίες
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμαχαχαχα θα πληρώσω κιόλας
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠολλή ζήτηση έχω βλέπω