Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από jimbrav: “Θάνο αρομα έβαλα και στην εγκατάσταση προεπιλογή και μετά δεν ήταν root,,,!!! Δεν ξέρω τι έγινε και ξαναεβαλα το superSu ! ” Η χαρά της aroma βρε είναι η προσαρμοσμένη εγκατάσταση! Άμα πχ δεν έχεις επιλέξει supersu και το θες κάποια στιγμή πας τροποποίηση και το επιλέγεις. Να επιλέξεις προσαρμοσμένη εγκατάσταση την επόμενη φορά
-
Παράθεση από jimbrav: “Oλα καλά σε santoni...Βέβαια ξαναφλασαριστικε με το superSu για να είναι root !!!Χρήσιμες οι συμβουλές του 8@nos !!! ” Με την απλή XTRV έτσι γίνεται.....αν θες να γλιτώσεις βάζεις ARΩMA και επιλέγεις στο φλασάρισμα της ρομ αν θες root ή όχι και αν ναι, supersu ή magisk
-
Αν το πάρεις από Ελλάδα θα δεις ότι το 4X υποστηρίζει B20 (είναι περίεργο το θέμα με τα ονόματα δεν ξέρω τι έχουν κάνει, πάντως τα έχουν αλλάξει).....ο πίνακας αυτός δείχνει πως έχουν τα πράγματα αν το πάρεις από Κίνα ή από μαγαζί στην Ελλάδα που το έφερε από Κίνα και το πουλάει, χωρίς να έχει καμιά σχέση με την Infoquest που είναι ο επίσημος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα.
-
Δεν είπα ότι έχει σχέση το wipe system αν και δεν μπορώ να το αποκλείσω γιατί η MIUI πολλές φορές δεν συμπεριφέρεται σωστά όταν πειράξεις το system, μάλιστα υπάρχει και κίνδυνος να brickάρεις τη συσκευή σου! Αν πολλοί με την ίδια συσκευή έχουν τα ίδια προβλήματα με τη συγκεκριμένη έκδοση ρομ, είναι σίγουρα bug
-
Αλλαγή rom
8@nos - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαFactory reset από twrp
-
@jgougos Σκοπεύεις να το πάρεις από Ελλάδα ή από Κίνα? Γιατί αν το πάρεις από Ελλάδα από κατάστημα που συνεργάζεται με την infoquest θα δεις ότι τα Note 4Χ υποστηρίζουν και B20...οπότε αν το πάρεις από Ελλάδα μη δώσεις σημασία στο όνομα εκτός αν το πάρεις από σκρουτζομάγαζο που υπάρχει περίπτωση να το έχει φέρει από Κίνα και να το πουλάει, οπότε σε αυτή τη περίπτωση ή ακόμα και αν το πάρεις από Κίνα ισχύει ο πίνακας. Επίσης κατά τη γνώμη μου πολύ καλά κάνεις και κοιτάς για mido και όχι nikel
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΚαι στο santoni μπορεί να έχει λυθεί πλέον το θέμα με τις καινούργιες ρομ
-
Περάστηκε σε santoni με επιτυχία!
-
Παράθεση από george1974: “να κατεβασω καποιο antivirus?, η δεν χρειαζεται γιατι εχει μια εφαρμογή ασφαλεια παιδια σορυ αλλα είμαι ασχετος με τους κινεζους και εχω ψιλοπελαγωσει με τον MIUI ” Δεν χρειάζεται φίλε μου, έχει ήδη 3 : 1. AVL 2. Tencent 3. Avast Απλά πας Ασφάλεια ==> Anti-virus ==> Πατάς το γρανάζι πάνω δεξιά ==> Βάση ιών ==> Επιλέγεις όποιο antivirus θες
-
Περιορισμένη Χωρητικότητα
8@nos - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΔείξε σε παρακαλώ μια φώτο από Ρυθμίσεις ==> Σχετικά με το τηλέφωνο. Πριν δηλαδή ήταν διαφορετικά τα πράγματα ή απλά δεν το είχες ψάξει και το είδες τώρα? Δοκίμασε αυτό.
-
Οθονη Γνήσια ή όχι ;
ΜήνυμαΚοίτα εδώ