Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@gkalen Το κινητό φοράει την ARΩMA, για να λειτουργήσει το miunlock δεν πρέπει να έχει official μέσα? Αυτό θέλουμε να φλασάρει μια fastboot rom αλλά πώς να γίνει αφού δεν μπαίνει σε edl, ούτε το xiaomitool λειτουργεί (γίνεται να ενεργοποιήσει το usb debugging μέσω adb?). @geoanto555 Γιατί αυτό? Είναι θέμα καινούργιων κινητών ή ρομ?
-
Δεν έχω ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη εφαρμογή οπότε δεν ξέρω... Βρήκα όμως κάτι άλλο που πιστεύω μπορεί να σου λύσει το πρόβλημα χωρίς καλώδιο.....για κοίτα εδώ (εδώ οδηγίες αναλυτικά). Στην ουσία απλά τρέχεις ένα αρχείο και αν πάνε όλα καλά θα μπει το κινητό σου σε edl mode για να μπορέσεις μετά να φλασάρεις τη fastboot rom με το MiFlash. Τι λες κι εσύ @gkalen μπορεί να βοηθήσει κάτι τέτοιο? Εγώ νομίζω δεν έχει να χάσει τίποτα να δοκιμάσει...
-
Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi
8@nos - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΑυτά είναι φοβερά νέα!!
-
Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi
8@nos - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΆντε ρε παιδιά να λυθεί και το πρόβλημα με το santoni
-
Μακάρι να ήταν αυτό...! Οι λύσεις που του έχουν απομείνει τώρα είναι να δοκιμάσει πρώτα το XiaoMiTool που λογικά δεν θα λειτουργήσει γιατί στο santoni υπάρχει πρόβλημα και δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση την rom αλλά δεν χάνει τίποτα να το δοκιμάσει, και αν τελικά δεν δουλέψει να προχωρήσει με καλώδιο deep flash. Αν και πάλι όχι που δε νομίζω πρέπει ν'ανοιχτεί το κινητό και να γίνει το λεγόμενο test point. Ο @geoanto555 λέει ότι με τις νέες rom μπορεί και να έχει λυθεί το πρόβλημα με το XiaoMiTo…
-
Παράθεση από VagVag: “αδερφια τελος το νοτε 4χ!Σημερα πηρα το mi5s plus αρκετα αρκετα κακυερο φυσικα!Πιο ερωτευσημο! Θελω να μου πει καποιος που εχει το ιδιο...φοραω την xtrv να βαλω την αρωμα?περα το το εινια ιδιες ρομ εχουν καμια δοαφορα στη διαρκεια της μπαταριας?? Ευχαρστω!!! ” Φαντάζομαι εννοείς ότι φοράς developer xtrv και θες να βάλεις την ARΩMA που είναι οι ίδιες rom ουσιαστικά (xtrv dev + το ARΩMA script). Το μεγαλείο της ARΩMA είναι ότι μπορείς να τη προσαρμόσεις στα μέτρα σου εγκαθιστ…
-
Παράθεση από Thracia: “Το θέμα είναι ότι αφού δικαιωθεις τι κάνεις απο την στιγμή που παραλάβεις και μετά Δεν έχει κανένα πρόβλημα ο πωλητής ή και το PayPal να μας banαρουν σαν χώρα! Δεν φταίει κάνεις απο τους δύο για την κατάντια των ΕΛΤΑ ” Παράθεση από bzanios: “Κάποια στιγμή θα μας βγάλουν και εμάς από την λίστα των χωρών που στέλνουν αντικείμενα οι Κινέζοι και θα ησυχάσουμε όλοι. ” Από πωλητή μπορεί να γίνει μπανάρισμα, το paypal δεν το κάνει βρίσκει άλλους τρόπους....το πρώτο πράγμα που γίν…
-
Δεν έχει σχέση, θα έπρεπε να το έχει υπολογίσει, να ρωτήσει, σου λέει ο πελάτης δεν φταίει σε τίποτα ας το έψαχνες και αν δεν μπορείς μη το στέλνεις! Γι'αυτό θα δεις ορισμένοι πωλητές γράφουν ότι δεν στέλνουν σε ορισμένα κράτη (πχ Ιταλία),είναι γιατί λόγω καθυστέρησης τελωνείου έχουν δυσαρεστημένους πελάτες και αναγκάζονται να τα βρουν με το πελάτη και να του επιστρέψουν χρήματα και να στείλουν και δώρο γιατί πολύ απλά φοβούνται το dispute. Eγώ έχω δικαιωθεί πάντως...αν και μόνο μια φορά έκανα d…
-
qr code
8@nos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕργαλεία==>Σαρωτής
-
Αυτό είναι το ρίσκο της dev φίλε μου, κάτι φτιάχνει, κάτι χαλάει μέχρι να σταθεροποιηθεί και βγει η stable
-
Ποιο μοντελο εχω??
ΜήνυμαΝαι βρε το Redmi Note 4 (Nikel) έχεις, όχι το 4X..... Για ό,τι rom ψάξεις να βάλεις στο μέλλον να κοιτάς πάντα για Redmi note 4 (nikel-mtk).....ΠΟΤΕ μην βάλεις για mido (snapdragon)!