Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Για να πω την αλήθεια κι εμένα με βόλεψε στο MIUI που είναι όλα τα εικονίδια χύμα στην οθόνη, στο κάτω κάτω αν θες να ομαδοποιήσεις κάποια τα βάζεις σε καρτέλες. Συνήθεια και γούστα φυσικά είναι αυτά Όσο για το θέμα κατασκευής @seitman πας άμεσα σε θήκη και tempered glass. Αξίζει με 1000 η ελληνική αλλιώς αν δεν θες πολλά πολλά μπορείς να δοκιμάσεις και aosp.....και γενικά αξίζει το ξεκλείδωμα γιατί αξίζει να πειραματιστείς και ό,τι σε βολέψει στη τελική
-
@bilnas7 Ωραία τώρα έτσι όπως είσαι που σου δείχνει το λαγουδάκι, πάτα και κράτα πατημένο το power για να δεις τι θα γίνει μόλις φύγει το λαγουδάκι.
-
@bilnas7 Ναι φίλε!! Αν κρατήσεις πατημένο το power, μήπως άνοιγει?
-
@spithas Αν πας Ρυθμίσεις ==> Πρόσθετες ρυθμίσεις ==> led ειδοποίησης είναι ενεργοποιημένο?
-
@bilnas7 Σε fastboot mode μπαίνει?
-
Παράθεση από drivth: “Καλημέρα παιδιά, όσοι βάλατε την νέα έκδοση αν και νωρίς βέβαια ακόμα, πως βλέπετε την μπαταρία? Γιατί με την προηγούμενη, τουλάχιστον σε santoni στο δικό μου, ήταν ότι χειρότερο από όλες τις 9αρες dev που έχω βάλει. ” Φίλε βάλε τη καινούργια με 1000, μεγάλη διαφορά..... μπορεί να είναι νωρίς ακόμα αλλά η προηγούμενη είχε πάρα πολύ drain, οπότε η διαφορά φαίνεται αμέσως!! Φυσικά δεν είναι τέλεια αλλά φαίνεται καλύτερη από τη προηγούμενη στο θέμα μπαταρίας Παράθεση από bilna…
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΤο TWRP κατέβασέ το από εδώ. Fastboot & ADB πιστεύω μια χαρά κάνει. Φυσικά δεν θα βάζεις τα ίδια ονόματα με αυτά του οδηγού (C:\adb\twrp-3.0.2-0-rc1-lithium.img) αλλά του αρχείου που θα κατεβάσεις (όπως είναι, εκτός αν θες ν'αλλάξεις το όνομα στο αρχείο οπότε θα πρέπει να το αλλάξεις και στη παραπάνω εντολή αλλιώς δεν θα δουλέψει ).
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
Μήνυμα@Icestein Κοίτα εδώ έναν οδηγό ==>Οδηγός εγκατάστασης Ελληνικής rom στο Mi Mix ROM βρίσκεις εδώ
-
Προς το παρόν φίλε μου miui 9 θα έχεις μόνο αν βάλεις developer rom (κοίτα εδώ για nikel), η stable ακόμα θ'αργήσει
-
Σε santoni περάστηκε επιτυχώς!!
-
Παράθεση από charis232: “Το εκανα αλλα δεν βλεπει το laptop ,δεν μπορω δηλαδη να επιλλεξω αλλη storage παρα μονο την internal storage του κινητου. ” Εδώ λες ότι βλέπεις την internal storage...απλά πατάς πάνω της διπλό κλικ για να μπεις. Ελπίζω να μην προσπαθείς να δεις από το κινητό το laptop, το αντίθετο γίνεται Όσο για τους drivers εδώ οδηγός ==>Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
-
Φυσικά φίλε μου, κατέβασε την εφαρμογή χάρτες της google από το play store και βάλε προορισμό...θα το βρεις εύκολο είναι. Μια άλλη εφαρμογή που μπορείς να κατεβάσεις είναι η here we go αλλά για την Αθήνα από εμπειρία καλύτερα να εμπιστευτείς τους χάρτες της google (google maps) γιατί το here we go κάποιες φορές στην Αθήνα μου πρότεινε διαδρομές που αν δεν ήξερα τη καλύτερη διαδρομή θα έφτανα σε 800 χρόνια στο προορισμό μου....με το που κοιτάω τι προτείνει και το google maps βλέπω ότι πρότεινε τη…
-
Παράθεση από diaselo: “Ρε παιδιά το έχω ρωτήσει 3 φορές και δεν έχει απαντήσει κανένας! Γιατί μου εμφανίζεται το μήνυμα ότι το storage monitor crashαρε;;;; ” Για κοίτα εδώ πρώτα μήπως λυθεί έτσι==> προβλημα storage monitor σε redmi note 4x