Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από jimbrav: “Είμαι με την aroma και root ....Θέλω να σβήσω τον original φυλλομετρητη (browser) αλλά δεν μπορώ .Με ποια εφαρμογή μπορώ να το κάνω ? root explorer ? ” Αφού έχεις arωma γίνεται και το έχω κάνει κι εγώ χωρίς πρόβλημα!! Πήγαινε τροποποίηση (στην αρχή που πας να φλασάρεις τη rom) και κάπου θα σου έχει την επιλογή εφαρμογές για απεγκατάσταση browser, email client κτλ κι εσύ θα διαλέξεις μόνο το φυλλομετρητή αφού θες μόνο αυτό Κοίτα κι εδώ για βοήθεια αν και είναι παλιός ο οδηγ…
-
@kounops Για mido λέμε έτσι? Αν ναι έχεις δίκιο, ούτε κι εγώ βρήκα dev με android 6 και αν υπάρχει κάποια θα είναι παμπάλαια..... εγώ θα έλεγα να ελέγξεις αν έχεις ενεργή άδεια ξεκλειδώματος και να περάσεις fastboot rom.... μετά ελέγχεις μήπως κλείδωσε το bootloader και αν όχι βάζεις την ελληνική stable Εγώ αυτό θα έκανα για να μην έχω προβλήματα. Δεν είναι τίποτα δύσκολο.... άλλωστε αν έχεις κάποιο πρόβλημα εδώ είμαστε Τώρα αν θες μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις τη stable μόνο με factory rese…
-
Ναι αφού κάνεις downgrade σε 6 πιθανότατα να χρειαστεί και fastboot. Σίγουρα 100% δεν μπορώ να σου πω σε καμία περίπτωση. Καλύτερα πάντως να πας σε παλιότερη έκδοση dev, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες πιστεύω να γλιτώσεις τη fastboot....το factory reset πάντως δεν θα το γλιτώσεις
-
Ναι φυσικά γίνεται απλά πρέπει να κάνεις factory reset....Αν έχεις το mido και το κάνεις αυτό θα πέσεις από android 7 σε 6, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να μην φτάσει μόνο το factory reset αλλά θα πρέπει να βάλεις μια fastboot rom πρώτα και μετά την ελληνική stable
-
Καλά ναι πάντα μπορεί να τύχει στραβή
-
Λάθος! Μπορείς να πας στην 7.9.21 αφού και οι δύο εκδόσεις στο kenzo είναι σε android 6.
-
Αν είναι αμέσως προηγούμενη....να μην ειναι βασικά αρκετά παλιά, dev σε dev ή stable σε stable χωρίς να γίνεται downgrade σε έκδοση android (πχ από 7 σε 6), δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, πας χωρίς FR
-
Παιδιά downgrade θέλει οπωσδήποτε factory reset....το να πας από stable με android 6 σε dev με android 7 μπορεί να μην υπάρξει θέμα αν και καλύτερα να γίνεται FR αλλά το αντίθετο δηλαδή από 7 σε 6 θέλει οπωσδήποτε FR!
-
@makisfz Ναι κατάλαβα αλλά σε μένα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο Καλά για τη κατανάλωση μπαταρίας υπάρχει πρόβλημα,τα είπα και παραπάνω....
-
Στο kenzo δεν ξέρω αλλά στο santoni πάει σφαίρα το wifi!! Πλέον πιάνω τις ίδιες ταχύτητες που πιάνω στο pc με καλώδιο ethernet Πριν δεν έπιανα πάνω από 30 Mbps.
-
Για να πας από dev σε stable θα πρέπει να κάνεις factory reset....για την επαναφορά από mi cloud θα επαναφέρει σίγουρα τηλέφωνα και sms και λογικά και τις εφαρμογές, το πολύ πολύ να χρειαστεί να ξαναβάλεις κωδικούς.... τεσπά αν θες να το κάνεις, κάντο και μας λες τι έγινε Αν έκανε κάποιος πρόσφατα το ίδιο, μπορεί να σε διαφωτίσει.
-
Ε ναι γιατί να τη γλιτώσεις εσύ δηλαδή δεν κατάλαβα, επειδή έχεις παλιό κινητό?
-
Ναι ναι πριν από μήνα σίγουρα όχι
-
Κάτσε πρώτα να μειωθούν τα προβλήματα στη developer και θα γίνει και η stable
-
Παράθεση από demakhs: “Τι είναι πιο σημαντικό, το sot ή η αναμονή?? Κ μη μου απαντήσεις πως όλα είναι σχετικά!! ” Δεν υπάρχει σχετικά εδώ Το ιδανικό είναι να μην υπάρχει πουθενά μεγάλη κατανάλωση,ούτε σε sot ούτε σε αναμονή.... βασικά σε αναμονή επιβάλλεται, τώρα σε sot υπάρχει το σχετικά που λες γιατί εξαρτάται τη χρήση.... επιβάλλεται φυσικά για απλή χρήση (πχ σερφάρισμα) να μην έχει τρελό drain....τώρα αν έχω gps ή βλέπω ταινία ή παίζω παιχνίδια το να καταναλώνει μπαταρία όπως στις 2 προηγούμ…
-
@charis232 Τίποτα φίλε μου!! Βασικά το περίεργο είναι να μην ζητάει pin, όχι το να ζητάει Άμα δεν βάζεις pin ούτε κωδικό ξεκλειδώματος οθόνης, το μόνο που μένει είναι να γράψεις στην οθόνη μπροστά μπροστά ή σε χαρτάκι από πίσω και το κωδικό του Mi λογαριασμού σου και θα είσαι η χαρά του κλέφτη Για τις 72 ώρες πλέον είναι φυσιολογικό