Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 654.

• Παράθεση από paulk: “Παράθεση από vanni: “Παράθεση από maikmaik: “Παράθεση από VAG-ZAG: “Τα MODS του ήχου (Dolby & Viper4 FX) δεν δουλεύουν με κανένα τρόπο & κόλπο... Google Camera & YouTube Vanced μια χαρά. Κατά τα άλλα, όλα ωραία φαίνονται!!! Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στην ομαδάρα μας!!! ΥΓ: Redmi Note 5 Pro έχω (Whyred) ” Πέρασε από το magisk το Τα1. Dolby_Unity6.1_Red_Theme_fixed.zip2. Audio Modification Library. 3. AUDIO COMPATIBILITY Patch πατώντας με την σειρά τα volume keys: up, dow…

• Παράθεση από levendis32: “Καλησπέρα σας , πριν λίγες ημέρες πέρασα την ελληνική Rom και το magisk, θέλω να μάθω με ποιο τρόπο εγκαταστω τα magisk modules και πως μπορώ να κάνω να δουλέψει η gcam. Η συσκευή μου είναι Redmi Note 6 pro και η ΡΟΜ η 9,6.27 ” πρεπει πρωτα να ξεκλειδωσεις τον bootloader δες εδω και να βαλεις custom twrp δες εδω μετα να εγκαταστησεις μεσω twrp το magisk.zip απο εδω και μετα το αντιστοιχο apk απο το ιδιο link μετα με καποιον root explorer (mix explorer για μενα ο καλυτερ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από leou: “Ερώτηση γιατί μάλλον κάτι μου ξεφεύγει... Όταν παω να περάσω την ρομ μου λέει ότι to storage είναι encrypted και ζητάει κωδικό. Δεν είναι ούτε του τηλεφώνου όμως ούτε του Mi acount. ΄Έχω (ακομη) την 9,7,11 ” Έχεις Encrypted Data Partition και πρέπει να βάλεις το Pin που έχεις ορίσει για το ScreenLock, αλλά για να βάλεις την νέα MIUI 11 XTRV ROM θα πρέπει να κάνεις Format Data... ” Παράθεση από leou: “Παράθεση από MIUI_ART: “Έχεις Encrypted Data Partiti…

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από geopan100: “καλησπέρα Μόλις έκανα αναβάθμιση με την νέα MIUI 10.3.2.0 κα ANDROID 9 και ανακάλυψα ότι δεν μπορώ να έχω ταυτόχρονα ανοιχτό το wifi και να κάνω hotspot μαζί. ενώ με την παλιά αυτό γινότανε!!!! δηλαδή είχα 2 σήματα wifi πάνω στην μπάρα του κινητού μου. ένα για να λαμβάνω σήμα από το router και ένα για να μεταδίδω το σήμα του σαν hotspot!!! πολύ αρνητικό αυτό που έκαναν!!!! το έχει δοκιμάσει κανένας άλλος; έχει κανένας καμιά ιδέα γι αυτό; και α…

• με miui 11 μπορει καποιος να δοκιμασει το vowifi και να μου πει? ευχαριστω

• Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος που σε whyred έχει λειτουργικό vowifi?

• Μετά την αναβάθμιση σε MIUII 11 στο redmi note 5 δεν λειτουργεί το vowifi ενώ υπάρχει η επιλογή όπως πρίν και από την cosmote είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία όταν κάνω τσεκ με λειτουργία πτήσης και wifi on τζιφος

• δεν ειναι και κατι φοβερο αλλα απλα κανει αυτο που λεει ο τιτλος το βρηκα εδω index.php?showtopic=959351&st=40#entry87943778 και μαλλον κανει και για αλλα μοντελα xiaomi μεταφραση με google Οδηγίες: πηγαίνετε κατά μήκος της διαδρομής αποθήκευσης (στην εσωτερική μνήμη) /DCIM/Camera και δημιουργήστε ένα κενό αρχείο που ονομάζεται "lab_options_visible" (οχι φακελο αλλα αρχειο και δίχως καταληξη δηλαδη), επανεκκινήστε (καθαριστε και τις προσφατες εφαρμογες) την κάμερα και είστε ετοιμοι.

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Με αυτά σου δουλεύουν όλες οι gcams και στην 9.8.29; ” ναι μεχρι τωρα δεν ειχα θεμα ” δηλαδή στην 9.8.29 eu δουλεύουν όλες οι gcam; ” Ναι... και σου είπα τι έχω προσθεσει και μόνο αυτό (θα με κάνεις να βάλω xtrv? είναι ίδιο source).

• Παράθεση από maikmaik: “Μέχρι την 9.8.9 δούλευαν καλά πολλές gcam σε όλα. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk ” για μενα αυτο δεν ισχυει, δουλευαν και δουλευουν και μετα την 9.8.9 δοκιμασες αυτα που λεω και δεν? αν υπαρχει λογος ισως βαλω xtrv να δω αλλα νομιζω ειναι περιττό

• Παράθεση από maikmaik: “Δοκίμασα πολλές gcam όλες κάπου πάσχουν. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk ” οταν λεω δεν εχω προβλημα εννοω σαν εφαρμογη μου δουλευει κανονικα διχως προβληματα, κρασαρίσματα, να βγαζει μονο 1, 2, 10, να βγαζει μονο back κτλ τωρα αν απο αυτον που την μόνταρε αν εχει απο "κατασκευης" καποια θεματα ειναι αλλο πραγμα, εκει πρεπει να απυθηνθουμε στον δημιουργο τωρα εχω αυτην PMGC_6.3.017_IconsVersion_V8

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Με αυτά σου δουλεύουν όλες οι gcams και στην 9.8.29; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ναι μεχρι τωρα δεν ειχα θεμα με οποια gcam και να δοκιμασα και με official beta ή stable miui rom και με custom miui rom. τωρα στην 9.8.29 εχω rom απο xiaomi.eu που ομως νομιζω εχει το ιδιο source με την xtrv αλλα αν υπαρχει λογος να βαλω xtrv για δοκιμη πες μου υποψιν δεν εχω κανενα αλλο mod για καμερα (πχ μεσω magisk κτλ)

• Για ενεργοποίηση camera2api και λειτουργία όλων των gcam δοκιμάστε να βάλετε αυτά στο build.prop (μην ξεχνάτε τα βάζουμε στο τέλος κάτω κάτω και μετά από αυτά κάτω στο τέλος αφήνουμε μια σειρά κενή) και βρείτε και αλλάξτε αυτά που λέει τα οποία συνήθως υπάρχουν ήδη και οι περισσότεροι τα ξαναβάζουν αλλά δεν δουλεύει διότι ισχύει αυτό που προϋπήρχε, οι αλλαγές γίνονται πανεύκολα με root και με τον σούπερ MiXplorer κάνοντας την αλλαγή απευθειας στο αρχειο build.prop διχως να χρειάζεται τίποτα άλλο…

• Παράθεση από kostelo: “Καλησπέρα στην παρέα, Έχω εδώ και κάποιο καιρό την τελευταία dev rom xtrv aroma (εσχάτως σε αυτήν της 22/08) αλλά αυτό που δεν μπορώ με τίποτα να διορθώσω και με δυσκολεύει είναι η απίστευτα χαμηλή (για τα δεδομένα) ένταση στα ακουστικά .... ” δοκιμασα τα παντα (miui beta 19.6.27) και για μενα η καλυτερη λυση ειναι εδω [SOUND MOD] [MAGISK] Viper4Android with incl… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro βαζεις αυτο Magisk module v4afx-legacy_v4.3.zip και κατα την εγκατασταση εγω ειπα σε…

• Global Developer ROM 9.6.27 Android 9.0 τελευταία global developer για όποιον θέλει να δοκιμάσει (και γνωριζει τι κάνει δηλαδή...) "Όπως γνωρίζετε, αυτή η εβδομάδα θα είναι η τελευταία ενημέρωση beta του MIUI και στην ενημέρωση αυτής της εβδομάδας οι προγραμματιστές μας επικεντρώθηκαν στη βελτιστοποίηση του συστήματος και την επιδιόρθωση σφαλμάτων. Παρακαλούμε να μείνετε συντονισμένοι στο φόρουμ για περισσότερες πληροφορίες. Σημαντική λίστα αλλαγών Mi Cloud Optimized - Ο χρόνος έναρξης της πρώτη…

• Παράθεση από Kostas_kanal: “τι έγινε,τι χάσαμε;Δεν είδα κάτι περίεργο στο forum,εκτός αν σβήστηκαν.Υποτιθεται όλοι έχουμε την ίδια τρέλα,και γιαυτό είμαστε μαζεμένοι όλοι εδώ! ️ ” δεν θέλω να δώσω καμία συνέχεια γι αυτό και δεν έχει σημασία να αναφερθώ περισσότερο ή να καταλάβεις από ποιον προέρχεται το σχόλιο που με πείραξε (που είμαι σίγουρος ότι δεν είχε απολύτως καμία κακή πρόθεση) ή σε ποιο σημείο έγινε, δεν επιθυμώ να κακολογήσω κάποιον, απλά ήταν κάτι που με στενοχώρησε λιγάκι. Και ναι συ…

• Αν και ανέκαθεν η τεχνολογία γενικώς με ελκύει και είναι βασικό εργαλείο στην δουλειά μου αλλά και στην υπόλοιπη καθημερινότητα μου, λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ να δώσω χρόνο ενασχόλησης στο τηλέφωνο μου και στο φόρουμ ε εντάξει και κάποια αχρείαστα ειρωνικά σχόλια εδώ με στενοχώρησαν λιγάκι. Ελπίζω θα ξεπεράσω τα θέματα αυτά και θα επιστρέψω, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να συνεχίσω αυτό εδώ στο νήμα. Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από thanfun: “δεν ξερω εσεις αλλα εγω τωρα το ειδα οτι βγηκε και επισημα η Version: 9.3.28 (MIUI10) με android 9 MIUI ROM for Redmi Note 5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ” Δεν ξέρω για εσένα αλλά εμείς εδώ στο Tennesy τις νέες rom θα τις έχουμε έτοιμες σε λίγες ώρες.... ” Ναι αυτό ακριβώς, ... σορυ δεν εννοουσα κατι με προθεση, απλα εννουσα οτι μαλλον μονο εγω αργησα και το ειδα μολις τωρα (στο επισημο και οχι διαρροές closed beta κτλ),

• δεν ξερω εσεις αλλα εγω τωρα το ειδα οτι βγηκε και επισημα η Version: 9.3.28 (MIUI10) με android 9 MIUI ROM for Redmi Note 5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum

• ναι εμενα μου φαινεται καλο αλλα εσυ εισαι ο μαστορας εδω