Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 654.
-
@Boubikos παντως δες κι εδω νομιζω θα σε βοηθησει αν δεν το εχεις ηδη βρει [Device Team][iTechkySpot] All You Want to Know About Redmi Note 5 Variants! - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum αλλα μαλλον εχεις δικιο 20mp εχει αυτο που ονομαζεται pro, αλλα "ποιο" ακριβως ειναι αυτο που ονομαζεται pro τρεχα γυρευε, ενας μικρος χαμος με τα μοντελα της xiaomi θα ελεγα, θελει μελετη , και εδω πανω λεμε Xiaomi Συσκευές » XIAOMI (Smarthones - PADs) » RedMi Note 5/PRO (Whyred) »... φαντάζομαι θα…
-
Διάφορα mods, patches και λοιπά "κολπάκια" που ψαρεύουμε από το διαδίκτυο
thanfun - - Test Corner
Μήνυμα@NasDriver τελικα εκανα μια αρχη, δες το και πες μου και αν ειναι να κατσω να τα κανω ολα δεν ξερω καπως ετσι το σκεφτομαι μαλλον, και οποια διορθωση και βελτιωση σκεφτω την κανουμε στην πορεια, αλλωστε το θεμα ειναι ολα συγκεντρωμενα και με ευκολη αναζητηση προσβαση....αληθεια με τις πιθανες φωτογραφιες πως θα γινει? χρειαζονται? βεβαια πολυ βασικο ειναι να συμμετεχουν και αλλοι και να δινουν αυτα που βρηκαν
-
thanfun - - Test Corner
Μήνυμαοκ, θα το κανω μολις μπορεσω (λογω χρονου) και θα σου πω, ευχαριστω
-
Παράθεση από Octaviastikos: “*#*#869434#*#* ενεργοποιεί...vowifi *#*#86583#*#* ενεργοποιεί...volte ” ναι οκ, μαλλον δεν το ειπα καλα...ολα αυτα τα εκανα απο το 1ο ποστ και εχω κανονικα volte αλλα δεν καταφερα με κανενα τροπο να εχω vowifi δηλαδη εχω τις επιλογες και εμφανιζονται και δειχνουν να λειτουργουν αλλα μαλλον μονο δειχνουν διοτι οταν βαζω λειτουργια πτησης και μονο wifi μετα δεν γινεται δουλεια (μου λεει ο πομπος ειναι απενεργοποιημενος ενεργοποιηστε τον ή συνδεθειτε σε καποιο δυκτιο μο…
-
Παράθεση από ALANi: “στο /system/build.proprestart και μια χαρά ολες οι ρυθμισεις ενεργες στις ρυθμισεις της SIM, και κλησεις μεσω Wi-Fi:) ” σε redmi note 5 το volte ok αλλα για vowifi δεν πιανει αυτο το κολπο δυστυχως οπως και αλλα που δοκιμασα, μηπως υπαρχει καποιος που τα εχει καταφερει να δουλεψει το vowifi?
-
thanfun - - Test Corner
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Στήλες ότι θες, 1 ” καλημερα, το παλεψα αρκετα αλλα ειναι λιγο δυσκολο διοτι το κειμενο μου ειναι μεγαλο και η μορφοποιηση του πινακα χαλαει για πλακα πολυ ευκολα.., θα συνεχισω τις δοκιμες αλλα μια ερωτηση να κανω αυτο το ποστ που θα εχει πινακα θα εχει παλι το οριο των 10000 χαρακτηρων? διοτι αν ναι τοτε δεν εχει νοημα να προσπαθω
-
thanfun - - Test Corner
Μήνυμαοκ ισως οπως φαινεται οτι παει εως τωρα να το κανουμε καπως για καμερα / για αλλες λειτουργιες τηλεφωνου / apps κατι τετοιο, δεν ξερω θα το σκεφτω και θα σου πω για το αλλο που ρωταω τι λες ?
-
Παράθεση από geoanto555: “Για δοκιμαστε το mediafire.com/file/6je8r4ds69u….3-7_tools-8_red.img/file Μονο για android 9 .. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62219/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62220/ ” εφοσον καταληγουμε οτι δουλευει και θα το χρειαστουμε οταν παμε σε android 9...καπου να το "σωσουμε" για να το βρισκουμε μην χαθει
-
thanfun - - Test Corner
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μορφοποίηση μην βάλεις, στο τέλος, αφού ολοκληρωθεί...είναι δύσκολο να κάνεις αλλαγές εάν έχει μορφοποίηση κειμένου κτλ ” σκεφτηκα (πες αν συμφωνεις / σου αρεσει) να βαλω στην 1η στηλη αυξων αριθμο, (και εδω αυτη ειναι η ερωτηση μου, που δεν καταλαβα καλα) την 2η τον τιττλο με λινκ προς το αντιστοιχο ηδη υπαρχον ποστ? ή μονο τον τιτλο και διπλα σε 3η στηλη την περιγραφη οδηγιες κτλ (αν κανω αυτο χαθηκε λιγο η καλη εμφανιση του πινακα μαλλον λογω κειμενου)? και μια 4η (ή …
-
thanfun - - Test Corner
ΜήνυμαΔιάφορα mods, patches και λοιπά "κολπάκια" που ψαρεύουμε από το διαδίκτυο Mods - Patches για κάμερες (Hidden Content) Mods - Patches για λειτουργίες (Hidden Content) Διάφορα άλλα "κολπάκια" (οδηγοί, apps κτλ) (Hidden Content) test
-
Παράθεση από NasDriver: “Να κάνω μία πρόταση, δεν φτιάχνεται ένα ποστ σαν το γενικό ευρετήριο οδηγών για τις συσκευές με ανάλογο πίνακα όπου θα βάζετε όλα τα mods-matches...και σε αυτό το θέμα απλά να τα συζητάμε ? ” ναι ρε συ μια ωρα προσπαθω να τα στρωσω για πες περισσοτερα διοτι δεν καταλαβα καλα κατι σαν κι αυτο? xiaomi-miui.gr/community/index…C%CF%82-Redmi/#post600676 αλλα πως γινεται? με εισαγωγη πινακα στο ποστ? και αν θλεις μετα προσθετεις σειρες και στηλες? και υπαρχει κι εκει οριο 1000…
-
Όπως ξέρετε κάθε post έχει όριο χαρακτήρων επομένως το post 45 δεν χωράει άλλα και θα παραπέμπει εδώ για την συνέχεια - Διόρθωση για χαμηλή ένταση στα ενσύρματα ακουστικά από το 3.5 mm audio jack - Custom boot animation, splash logo - Ταχύτητα κλείστρου 4 δευτερόλεπτα (για κάμερα s5k2l7 RN5, τέτοια πχ έχει το whyred global) - Ενεργοποίηση camera2api και λειτουργία όλων των Gcam (προστέθηκαν τα mods των ανωτέρω posts 101 και 102 στο post #45) Και πάντα περιμένω αν βρείτε κάτι κι εσείς να το δοκιμ…
-
πραγματικα ειναι χρησιμο και το εχω μετα απο το νεο setup που εκανα στο τφ, αν τα δοκιμαστε τα καινουρια και δουλευουν πειτε μας
-
Παράθεση από NasDriver: “Υπάρχει κόσμος που έχει μείνει σε παλιό firmware με ARB 0, αυτοί όλοι εάν βάλουν pie θα πάνε σε ARB 4 Εμείς που είχαμε ήδη ARB 4 δεν έχουμε θέμα ” α μαλιστα, χτυπησες την adb εντολη και το τσεκαρες? παρεμεινες arb 4? λετε αυτο να αλλαξει οταν βγει επισημα ? και ωραιο το επισημο σκοταδι