Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 654.
-
επίσης να πω ότι ήδη κυκλοφορεί closed beta 9.3.25 android 9 biggrin.png βέβαια είναι μόνο για έμπειρους χρήστες και καλό είναι να περιμένουμε λίγο να βγει κανονική beta... αλήθεια με arb 4 που είμαστε οι περισσότεροι αν πάμε σε official miui android 9 θα έχουμε θέμα? θα μπορούμε πχ να γυρίσουμε πίσω σε official miui android 8?
-
Παράθεση από Sandbird: “Edit: Τελικά πρέπει να φταίει το zip του Rom. ” κι εγω το κτεβασα 2 φορες και τελικα επειδη ειχα καποια θεματακια (με σφαλματα στο on / off data) εκανα καθαρη εγκατασταση και ολα δειχνουν οκ τωρα τελικα μαλλον εφταιγαν τα magisk moduls υποθετω αλλα δεν πειραζει εκανα τωρα νεο setup. υποψιν για να το σεταρω ξανα απο την αρχη το τηλεφωνο χρησιμοποιω το Super Backup Pro (υπαρχει και η free εκδοση) με το οποιο εχω κρατησει απο πριν backup: sms, call log, contacts, installed a…
-
καλημέρα και καλώς σας βρήκα σε αυτό το νήμα (κατόπιν πρότασης του @spiderman3 τον οποίο ευχαριστώ). το τηλέφωνο μου είναι το Redmi Note 5 global version (ή να το πω pro? dual camera ai? τεσπα) code name whyred με MIUI global stable 10.2.2.0 και με TWRP και Magisk root (max iso 3200 και έκθεση μετά από σκάλισμα μόνο 1/2s) και, πέραν της απορίας που έχω γιατί η xiaomi "κόβει" δυνατότητες από την κάμερα (και ίσως από άλλα του τηλεφώνου) και αναγκάζει τους χρήστες να ψάχνουν πως θα τα ενεργοποιήσου…
-
xiaomi redmi note 5
Μήνυμαπρεπει να πεις αν εχεις twrp και αν εισαι root magisk, αν δεν εχεις twrp δοκιμασε να ξανακανεις εγκατασταση της 10.2.2, ή δοκιμασε να κανεις καθαρισμο δεδομενων στις σχετικες εφαρμογες, και αν εχεις twrp δοκιμασε wipe cache, dalvik cache, αν δεν εκανες καθαρη αναβαθμιση δηλαδη wipe data τοτε διάφορα μπορει να φταινε...
-
Πάντως φίλε ομολογώ είσαι απίστευτος και ακούραστος, σε ευχαριστούμε (παρόλο που εγώ προς το παρόν δεν έχω xtrv)
-
feedback απο χρηστες του en.miui.com/thread-6051550-1-1.html λενε οτι με την αναβαθμιση - low volume issue solve in this update - I can multitasking 2 app with no relog for game - the pip of YouTube vanced doesn't improve - update is good.. animation is smoother - It seems to fix the native Messaging app issue. Now names display correctly even after scrolling or reading some messages και φυσικα πολλα παραπονα για την καμερα Xiaomi, where is my AI? You have stolen it from my camera
-
Παράθεση από Sandbird: “Ναι οκ δεν είπα να το κάνω εγώ μέσα από τον Updater...εννοούσα στο post του o Bandit έλεγε να το κάνουμε μέσα από τον updater. ” ναι ναι το ξερω συγνωμη απλα δεν διαβασα καλα και εχω και την κακη συνηθεια να κανω edit στο edit και που να με πιασεις.... προχωρα και ειμαι εδω (δεν μπορω να κανω κι αλλιως) πες μου
-
Παράθεση από thanfun: “μα εγω δεν σου ειπα μεσα απο τον updater, διαβασε καλυτερα, σου λεω μεσα απο το twrp ολα...μονο το κατεβασμα της rom αν θες να το κανεις μεσα απο τον updater ” Παράθεση από Sandbird: “το update να γίνεται μέσα από τον Updater όμως ? ” σορυ τωρα διαβασα καλυτερα αλλα αυτα που λεει ειναι για νορμαλ κατασταση ενω εμεις ειμαστε με global stable αλλα με twrp και root και θελουμε ετσι να παραμεινουμε...(δεν ειμαστε και πολυ νορμαλ, εγω σιγουρα δηλαδη ) πιστεψε με ετσι ειναι το ε…
-
Παράθεση από Sandbird: “Εδώ που λέει ο @BanditGR (ψάξε τη φτάση: Δεν συνιστάται σε καμία περίπτωση) Ένα βήμα πριν το root. (Απορίες για root,updates,OTA,twrp κτλ) το update να γίνεται μέσα από τον Updater όμως ? ” μα εγω δεν σου ειπα μεσα απο τον updater, διαβασε καλυτερα, σου λεω μεσα απο το twrp ολα...μονο το κατεβασμα της rom αν θες να το κανεις μεσα απο τον updater...δες υγ 2 _________ υγ 2 οταν κατεβαζεις απο ρυθμισεις > σχετικα με το τηλεφωνο > ενημερωση συστηματος ... τοτε αυτο που κατεβα…
-
Παράθεση από Sandbird: “Just to be safe.. ” επειδη το εκανα 2-3 φορες πριν λιγο (ε χθες και σημερα δηλαδη) και εφοσον εχεις την την official global stable 10.2.1.0 κατεβαζεις την full rom 10.2.2 που ειναι 1,6gb περιπου και την εχεις μεσα στο τηλεφωνο οπως επισης εχεις το twrp image και το installation zip του magisk αυτα τα 3 θες (εφοσον θες root, αλλιως αν δεν θες root βαζεις το lazyflasher) οταν τα εχεις ολα (δεν χρειαζεται κανενα wipe αν εχεις πριν την official global stable 10.2.1.0) πας σε …
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Παιδιά υπάρχει κάποια σταθερή έκδοση xposed framework για miui 10 Oreo η τζάμπα ψάχνω; ” κατι τετοιο υπαρχει (μεσω magisk αλλα αν λειτουργει δε βαριεσαι) για δες εδω forum.xda-developers.com/redmi…-miui10-oreo-8-1-t3913160 δεν δοκιμασα ακομη, αν δοκιμασεις πες μας και για το αν δουλευει το xposed και για το πως το χρησιμοποιησες ... Χρόνια πολλά
-
μετα την εγκατασταση της Version: V10.2.2.0.OEIMIXM (MIUI10) δεν παρατηρω καποια ιδιαιτερη αλλαγη, (καποιοι αναφερουν πιο ανετο ρολαρισμα του λειτουργικου, ισως και να ισχυει) αλλα διπιστωσα οτι κρασαρει μια εφαρμογη της google (ειδησεις, τιποτα σπουδαιο, αλλα...) μπορει να ειναι και ασχετο δεν ξερω θα δω, δοκιμασα τα κλασικα αλλα τπτ. τελικα εκανα twrp επαναφορα system, vendor, boot της 10.2.1.0 και η εφαρμογη σταματησε να κρασαρει...δεν ξερω τι φαταιει σιγουρα και θα ξαναδοκιμασω (ετσι κι αλλι…
-
Παράθεση από thanfun: “Συγνώμη να κάνω μια ερώτηση? Όσοι έχετε miui 10 όταν τραβάτε φωτογραφία με HDR ή με λήψη νύχτας με την miui camera καταλαβαίνετε ότι αργεί να τελειώσει λίγο διότι τραβάει πολλές φωτογραφίες και κάνει μια σύνθεση κτλ όπως λέει το μηνυματάκι? Διότι εγώ αυτό δεν το βλέπω, σε σκοτεινό δωμάτιο η φωτογραφία βγαίνει στο δευτερόλεπτο κανονικά και μαύρο σκοτάδι. Αντίθετα με την Google camera v6 μου λέει μείνε ακίνητος αργεί κάποια δευτερόλεπτα και μετά αν πας να δεις την φωτογραφία…