Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 654.
-
Συγνώμη να κάνω μια ερώτηση? Όσοι έχετε miui 10 όταν τραβάτε φωτογραφία με HDR ή με λήψη νύχτας με την miui camera καταλαβαίνετε ότι αργεί να τελειώσει λίγο διότι τραβάει πολλές φωτογραφίες και κάνει μια σύνθεση κτλ όπως λέει το μηνυματάκι? Διότι εγώ αυτό δεν το βλέπω, σε σκοτεινό δωμάτιο η φωτογραφία βγαίνει στο δευτερόλεπτο κανονικά και μαύρο σκοτάδι. Αντίθετα με την Google camera v6 μου λέει μείνε ακίνητος αργεί κάποια δευτερόλεπτα και μετά αν πας να δεις την φωτογραφία αργεί ακόμα μερικά λέγ…
-
- Custom boot animation, splash logo, fastboot logo Ok είναι κάτι απλό και για πλάκα όχι χρήσιμο.... Custom boot animation, splash logo, fastboot logo (όταν εκκινεί η συσκευή θα βλέπετε το σήμα της NSA). Υπάρχουν και άλλα που μπορείτε να βάλετε και ότι θέλετε με κατάλληλη τροποποίηση. Σε αυτό που δίνω θα βλέπετε αυτό που δείχνει η φωτο. Μπορείτε να εγκαταστήσετε μέσω TWRP φλασάροντας το National_Security_Agency και να επανέλθετε φλασάροντας το Default Logo Xiaomi. Το βρήκα εδώ Μπήκε στην λίστα (…
-
πράγματι ηρθε σε καποιους τυχαίους χρηστες αυτη η ενημερωση που στην ουσια λενε δεν αλλαζει κατι και παραμενει σε android 8.1 αλλα αλλαζει τα security updates σε αυτα του Μαρτίου 2019. αν θελει καποιος να δοκιμασει ας το πει διοτι υπαρχουν επισημα link (οπως χαρακτηριζονται) για ολοκληρη την ROM (1.6 gb) αλλα και για το το ota update μονο (367 mb). νομιζω δεν υπαρχει θεμα arb αλλα οπως και να χει νομιζω δεν αξιζει τον κοπο διοτι σε κανα μηνα εκτος απροοπτου θα δοθει android 9...
-
- Διόρθωση για χαμηλή ένταση στα ενσύρματα ακουστικά από το 3.5 mm audio jack Αν λοιπόν έχετε χαμηλή ένταση στα ενσύρματα ακουστικά και δεν μπορείτε να το διορθώσετε, προτείνεται μια λύση παρακάτω. Απλά από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου αλλάξτε την περιοχή σε Ινδία και κλείστε τις εφαρμογές music player / Spotify (θα έλεγα και κάθε άλλη εφαρμογή μουσικής), κατόπιν ξανατρέξτε κανονικά τις εν λόγω εφαρμογές. Αυτό μάλλον οφείλεται στους περιορισμούς για την ένταση των ακουστικών που ισχύουν στην Ευρώ…
-
Μια γενική παρατήρηση (και υπενθύμιση μιας και το έχω ξαναπεί) για όλα αυτά τα μεμονωμένα "κολπάκια" που ανεβάζω, όλα αυτά λοιπόν δεν είναι δικό μου επίτευγμα διότι απλά τα βρίσκω έτοιμα, τα δοκιμάζω και τα μοιράζομαι...πράγμα που αν και θέλει χρόνο είναι τελείως διαφορετικό από την δουλειά των δημιουργών και την δουλειά που κάνει πχ ο φίλος @BanditGR με τα tweaks του ή ο @UserXP με τα patches του ο οποίος κοπιάζει για να τα δημιουργήσει, συλλέξει, δοκιμάσει, προσαρμόσει, διορθώσει και μοιράσει.…
-
βρήκα και κάτι που το ήθελα και έψαχνα Σκούρο call ui (εμφάνιση κατά την κλήση, όχι πια αυτό το λευκό) και μεγάλη εικόνα καλούντος (εισερχόμενες & εξερχόμενες κλήσεις) Σκούρο φόντο κλήσης και μεγαλύτερη εικόνα καλούντος για εισερχόμενες & εξερχόμενες κλήσεις (εισερχόμενες από αριθμούς εκτός επαφών, δεν αλλάζει η φουλ εικόνα εισερχόμενης κλήσης από αριθμό επαφής) Ο τρόπος που βρήκα θέλει root (αν κάποιος θέλει ας το βάλει σε zip για twrp και ας μου πει). Απλά κατεβάζεις το αρχείο InCallUI.apk που…
-
Παράθεση από angarato_surion: “Ποιο από όλα είναι; δεν ξέρω ρώσικα; ” ωχ εχεις δικιο ξεχασα, το διορθωσα και το εβαλα συνημμενο (δεν μπορεις να κατεβασεις απο το 4pda αν δεν εισαι μελος) και ουτε κι εγω ξερω ρωσικα φιλε (οπως εχω ξαναπει), δουλευει φουλ google translate και γι αυτο βαζω το link με google translate για να το βλεπετε σε ελληνικα οπως κι εγω, δεν σου βγηκε ελληνικα?...ε πως να σου βγει ξεχασα (παλι δικιο εχεις)...το διορθωσα κι αυτο ... i am sorry
-
Έγχρωμη μπαταρία και ποσοστό μπαταρίας εκτός εικονιδίου (στα δεξιά) Κατεβάζετε το συνημμένο αρχείο. Εγκατάσταση με twrp ή αν είστε root χειροκίνητα με root explorer (ή παρόμοιο) και απλή τοποθέτηση του αρχείου com.android.systemui που υπάρχει στην διαδρομή του .zip αρχείου και κατάλληλα permissions στην αντίστοιχη διαδρομή του system partition (\system\media\theme\default) και reboot. Για απεγκατάσταση απλά σβήστε το εν λόγω αρχείο και reboot. Το βρήκα εδώ Μπήκε στην λίστα (2η συνέχεια στο post …
-
@angarato_surion σωστα το εχεις, δεν ξερω γιατι σου συμβαινει η αυτοματη αποκρυψη (μαλλον απενεργοποιηση οπως το λεει, εχεις δικιο) ...
-
Change Call UI [no root] - (αλλαγή εμφάνισης κλήσης) Αλλαγή εμφάνισης κατά την εισερχόμενη, εξερχόμενη και κατά την διάρκεια κλήσης. - Αρχικά λήψη της εφαρμογής από το link παρακάτω - Εγκαταστήστε και αφήστε όλα τα απαιτούμενα δικαιώματα - Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις > εγκατεστημένες εφαρμογές > κλικ σε τρεις κουκκίδες > κάντε κλικ στην προεπιλεγμένη εφαρμογή > μεταβείτε στο τηλέφωνο και επιλέξτε εφαρμογή τηλεφώνου - Τώρα έχει γίνει αλλαγή του UI κλήσης, μεταβείτε στο τηλέφωνο και ελέγξτε το (συνεχ…
-
Παράθεση από angarato_surion: “Παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνουμε το Google play store να μην μας τα πριζει για να απεγκαταστησουμε εφαρμογές; Έχω απενεργοποιησει τον έλεγχο που κάνει το play protect Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ρυθμισεις τηλεφωνου > google > ασφαλεια > play protect α τωρα ειδα οτι το εκανες ηδη ... σορυ παντως σε εμενα δεν συμβαινει αυτο που λες
-
@angarato_surion Στις ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις, συντομεύσεις πλήκτρων και χειρονομιών έχει επιλογή για αυτόματη απόκρυψη...μήπως αυτό ψάχνεις?
-
@Sandbird δες παραπάνω, που γράφω απλό και εύκολο και permission δεν αλλάζεις βάζεις τα ίδια που είχε το original Το οποίο αν θες δεν σβήνεις απλά το κρατάς και το αλλάζεις κατάληξη πχ bulid.proppp Εγγύηση σου λεω, απλά δεν κάνεις επανεκκίνηση δίχως καθόλου build.prop αλλά έχεις και το twrp backup στην χειρότερη
-
@Kostas_kanal Έως τώρα δεν έχω δει κάτι τέτοιο (αλλά θα ψάξω) για αυτό εγώ το εξαφάνισα το navbar... δεν έχω κουμπιά, έβαλα προβολή πλήρους οθόνης για να την εκμεταλλεύομαι ολόκληρη (το status bar υπάρχει σταθερά)