Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 654.

• Πλήκτρα πλοήγησης (5 επιλογές) Αλλάξτε τα κουμπιά πλοήγησης (κατέβασα εδώ μόνο για miui 10). Εγκαταστήστε, ως κανονικό θέμα τρίτου, εισαγωγή από την εφαρμογή θεμάτων, στη συνέχεια, επιλογή. Αν είστε root τότε ανοίξτε το αρχείο .mtz με winrar ή winzip (ή άλλο πρόγραμμα αποσυμπίεσης) και αποσυμπιέστε το αρχείο com.android.systemui και έπειτα χειροκίνητα (προτιμότερο για μένα) με root explorer και απλή τοποθέτηση του αρχείο που αποσυμπιέσατε στην διαδρομή \system\media\theme\default και κατάλληλα p…

• Μεχρι να βρεις τι φταίει άνοιξε την διαχείριση αρχείων, κλικ επάνω αριστερά στις 3 γραμούλες και επέλεξε συνδεθείτε με υπολογιστή (μέσω wifi ftp) Πάντως για να δουλευε καλά και ξαφνικά όχι αν δεν φταίει το καλώδιο κάτι άλλαξε στο πισί ή στο τφ. Σκέψου αν άλλαξες κάτι.

• Αλλαγη οθονης.

thanfun - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από ifaistos: “αλλα μου λειπουν τα εργαλεια (πιστολι θερμου αερα, το πιο κυριο) ” αν το αποφασισεις και αυτο ειναι το μοναδικο που σου λειπει δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις με ενα καλο πιστολακι μαλλιων και λιγα δευτερολεπτα (ή λεπτα) ζεσταμα παραπνω, σου το λεω επειδη το εχω κανει με επιτυχια και ανετα...

• Πληκτρολόγιο Xperia™ v.8.0.A.0.110 (πλήρες,ελαφρύ και γρήγορο) Μια εναλλακτική επιλογή δίχως διαφημίσεις, με πλήρη υποστήριξη ελληνικής γλώσσας (και προτάσεις συμπλήρωσης - διόρθωσης), emotions (και πολλά άλλα εικονίδια), πολλές επιλογές ρύθμισης, αλλά μικρο σε όγκο, ελαφρύ σε πόρους και γρήγορο. Εγκατάσταση σαν απλή εφαρμογή και κατόπιν ενεργοποίηση από τις ρυθμίσεις γλώσσας του τηλεφώνου και επιλογή. Το δοκίμασα, μου άρεσε και το δίνω. Δοκιμάστε το και νομίζω θα σας αρέσει. Κατεβάστε από εδώ Π…

• Εικονίδια "κουρτίνας" έξι σε σειρά + μεγάλο ρολόι με ημερομηνία και μεγάλο ρολόι στην οθόνη κλειδώματος Ισχύει μόνο για τα θέματα «προεπιλογή» και «κλασικό». Μπορείτε να το δοκιμάσετε (δείτε και τα screen shots στο link) εύκολα και με ελάχιστη επέμβαση στο σύστημα. Ναι πάλι από τα ρωσάκια που νομίζω είναι φοβερά "σκαλιστήρια" και δεν αφήνουν τίποτα απείραχτο και μερικές φορές φτιάχνουν ωραία πραγματάκια. Δεν ξέρω ίσως αυτά υπάρχουν και αλλού αλλά δεν βρήκα, πείτε μου να τα δούμε. Το δοκίμασα σε …

• Παράθεση από sotsp: “Που μπορώ να βρω αυτά τα mods; ” για δες 2 που βρηκα (που εχουν οι ρωσοι), κανε χειροκινητη εγκατασταση καλυτερα (αλλαζουν καποια apk files) και σωσε το original για να επανελθεις ευκολα καταλαβαινω πως μπορεις να δοκιμασεις να παρεις αυτα τα apk απο αλλες ρομ (που εχουν την εμφανιση που θες) και να τα δοκιμασεις (επειδη δεν μπορεις να τα κατεβασεις) το ενα αρχειο συνημμενο και το αλλο εδω InCallUI_Infinity(inverse_color).zip - Google Drive ανεστραμμένα χρώματα - Μετάφραση G…

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Παιδιά εδώ βλέπω κάτι μοντακια για τον ήχο.εχει φτάσει ως v6.φλασαρεται λέει με twrp.αλλα πως βγαίνει;; έχει ενα αρχείο backup βλέπω.. index.php?showtopic=902688&st=1500 επίσης το mod με το ai νομίζω δε δουλεύει,δεν αλλαζει εικονίδιο πάνω.. ” αυτα το mods δεν τα δοκιμασα και νομιζω θελουν προσοχη, δηλαδη να εχεις πληρες backup γαι επαναφορα. τα βαζεις μεσω twrp και τα αφαιρεις βαζοντας μεσω twrp αυτο το backup.zip αλλα αυτο δεν ξερω αν ειναι απο την δικη σου ρομ (μαλλ…

• αν τελικα γινει η εξοδος του uk το ebay εφαρμοζει εδω και χρονια αυτη την πολιτικη για αγορες απο usa, δηλαδη τα βαζει ολα εκ των προτέρων το οποιο ειναι καθαρο αλλα απο τοτε που εφαρμοζεται δεν ετυχε να αγορασω απο usa. λογικα οποιος αγορασει δεν θα πληρωσει κατι παραπανω αλλα ας μας πει καποιος που αγορασε τελευταια με αυτη τηνη πολιτικη

• - Install Google Pixel 3 Camera Without Root on MIUI 10 Redmi Note 5 Pro (ενεργοποίηση Camera2 API και εγκατάσταση Google camera δίχως root) Κι εδώ επίσης ισχύουν αυτά που λέω παραπάνω. Εδώ όμως (στο παρακάτω link) παρέχονται οδηγίες και για όσους δεν είναι root και θέλουν έτσι να παραμείνουν αλλά θέλουν να δοκιμάσουν Google camera δίχως να χάσουν τα απευθείας ΟΤΑ updates από Xiaomi. Δεν δοκίμασα όλα τα αναφερόμενα, αλλά μπορεί κάποιος να βρει χρήσιμα πραγματάκια. Εδώ είναι το link Install Googl…

• - Working Gcam Mods For Redmi Note 5 Pro | HDR | 4K | Manual Mode | Google Pixel Camera Port (ενεργοποίηση Camera2 API και moded Google camera) Πολλά από αυτά που αναφέρονται στο παρακάτω link ίσως σας είναι γνωστά και άλλα πάλι ίσως όχι, το θέμα είναι ότι έχει συγκεντρωμένες πολλές πληροφορίες, οδηγίες και αρχεία για όσους ενδιαφέρονται και "ψάχνονται" στο θέμα της κάμερας. Δεν δοκίμασα όλα τα αναφερόμενα, αλλά μπορεί κάποιος να βρει χρήσιμα πραγματάκια. Εδώ είναι το link Working Gcam Mods For …

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Παιδιά κάποιο mod που να επιτρέπει να δουλεύει το kcal με miui roms? δυστυχώς μόλις σβήνει η οθόνη,οι ρυθμίσεις χάνονται.. ” δεν εχω βρει κατι εως τωρα αλλα για δες εδω Dongkrak Performa Redmi Note 5 (whyred) Dengan Custom Kernel - Redmi Note 5 - Mi Community - Xiaomi και ισως μια ερωτηση να κανεις εδω [DEV][PATCH] KCAL - Advanced color control f… | Android Development and Hacking αληθεια το sa2ration που ανεβασα εδω δεν σε ικανοποιει πληρως μαλλον, αυτο που λες το kc…

• αυτα + το vendor partition που δεν φαινεται στην φωτο σου...δηλαδη κανουμε backup τα partitions system, boot, vendor, data, αλλα τα κολπακια και οι δοκιμες τις περισσοτερες φορες πειραζουν το system (και σε καποιες περιπτωσεις το vendor) αρα αυτα επαναφερουμε μετα απο αποτυχημενο πειραγμα και η επιλογη bootloader δεν υπαρχει σε ολες τις περιπτωσεις πχ στο δικο μας τφ η system image επιλογη ειναι το system αλλα σε μορφη image για καψιμο και αλλες χρησεις αλλα μισο και θα σου τα πουν καλυτερα οι ε…

• Παράθεση από maikmaik: “Αν θέλετε δοκιμάστε και αυτό: ” Μπήκε στην λίστα (2η συνέχεια στο post #45) ευχαριστούμε

• Το "αν κάνω λάθος διορθώσετε με" το λέω για λόγους μετριοπάθειας, λόγους ας πούμε ευγένειας. Δεν κάνω λάθος, δεν έχω αμφιβολία, κάποιες φορές το κάνω 5-6 φορές σε μια μέρα, αλλά έμαθα να μην είμαι απόλυτος (κατά την γνώμη μου τις περισσότερες φορές αποδεικνύεται χαζομάρα)....να πω και το τετριμμένο (?) μόνο θεός δεν κάνει λάθος.

• Κοίτα φίλε καταρχήν εμένα μου φαίνεσαι πολύ προχωρημένος χρήστης έστω τώρα σε άλλο πεδίο. Θα γίνεις κι εδώ είμαι σίγουρος αφού ξέρεις Linux κτλ (κάτι μου λέει ότι θα γίνεις και πολύ advanced) Τώρα για τον φόβο σου αυτό που λες για το brick δεν θα έπρεπε και τόσο διότι είναι (αν κάνω λάθος διορθώσετε με) δουλειά 3 λεπτών να επαναφέρεις το τηλέφωνο μέσω twrp αρκεί φυσικά να έχεις twrp και να έχεις κρατήσει κατάλληλο backup

• Παράθεση από BanditGR: “...ή να το παίξω ξερόλας, ” συμφωνώ σε όλα όσα λες (μα και δεν μπορώ να διαφωνήσω ) άλλα σε ένα διαφωνώ, δεν το παίζεις ξερόλας αλλά είσαι (με την καλή έννοια φυσικά το λέω)

• Mod για σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων (απάντηση σε εισερχόμενη κλήση με άγγιγμα του σαρωτή) Κατά την εισερχόμενη κλήση μπορείτε να απαντήσετε αγγίζοντας τον σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος, αυτό. Εγκατάσταση μέσω twrp ή (όπως προτιμώ εγώ) αν είστε root με root explorer και απλή τοποθέτηση των αρχείων που υπάρχουν στην διαδρομή του .zip αρχείου και κατάλληλα permissions στην αντίστοιχη διαδρομή του system partition και reboot (κρατήστε τα original αρχεία backup για επαναφορά όταν θελήσετε ή τα κά…

• Παράθεση από BanditGR: “Καμία σχέση δεν είναι αυτό που κάνει το xposed με αυτό που κάνει το Magisk. Διαθέτουν και τα 2 modules αλλά εκεί ξεκινούν και τελειώνουν οι οποιεσδήποτε ομοιότητες των 2 αυτών κομματιών λογισμικού. ” οπα οπα εγω ειμαι ενας απλος ερασιτεχνης σε αυτο το θεμα κι εσυ μοιαζεις για καθηγητης!, ...και απλα προσπαθησα να περιγραψω με απλα λογια (αλλωστε δεν ξερω και παραπανω, δεν ασχοληθηκα) τι κανουν και μοιαζουν σε οτι αφορα το ορατο αποτελεσμα γαι τον χρηστη ...δεν το ειπα καλ…

• Παράθεση από Kostas_kanal: “αλλα δε μπορώ να θυμηθώ απο ποιο υπάρχων mod χαχαχα Γνωρίστε το Google Drive – Ένα μέρος για όλα τα αρχεία σας ” τελικα ειναι αυτο το module? το θυμηθηκες? να το βαλω στην λιστα?

• @Sandbird Μεσα στο φάκελο root ο,τι βλέπεις είναι πραγματικό, μόνο εκεί που λέει sdcard πειράζουμε άφοβα (αποθηκευτικός χώρος) για τα υπόλοιπα πρέπει να ξέρουμε τι κάνουμε. Να πω την αλήθεια δεν ξέρω που τοποθετεί το magisk και είναι fake. Να πω επίσης πως είναι εξέλιξη διότι είναι root και xposed μαζί. Για αυτό λοιπόν αρέσει το miui διότι δίνει πολλές επιλογές παραμετροποίησης χρήστη, πχ αν δεν το αφήσεις δεν ξεκινά μόνο του τo magisk. iPhone, δε λέω έχει και τα καλά του αλλά δε σε αφήνει ούτε …