Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 654.
-
Πρεπει να δώσεις στο magisk manager app δικαιώματα και για αυτόματη εκκίνηση για να μπορεί να ανταποκρίνεται στα αιτήματα για root. Δοκίμασε το και ξανατρεξε το Xplorer. Και νομίζω μια χαρά κάνει την δουλειά του και είναι η εξέλιξη...
-
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά για την ακρίβεια εγώ απλά τα βρίσκω και τα μοιράζομαι. Οφείλουμε ευχαριστίες στις πηγές που τα βρίσκω. Ελπίζω σε περισσότερα και από όλους σας.
-
@ilmas Δες επάνω ανέβασα screen shot. Κρίμα που δεν δουλεύει για σένα.
-
Για δες τι λέει ο Ρώσος, σε θέματα stock κυρίως δουλεύει, διάβασε τι λέει εκεί στο 4pda
-
Τα permission παίζουν αν το κάνεις χειροκίνητα και είναι όμοια με των άλλων αρχείων εκεί. Δες αν είναι σωστά τώρα που έγινε με twrp. Αλλιώς τι να πω δεν κάνει για xtrv ?
-
Σε εμενα με official global stable δουλεύει κανονικά και αυτό που λες μεγαλώνει πραγματικά, κρίμα αλλά και περίεργο. Πως το δοκίμασες? Μήπως κάτι δεν έγινε σωστά? πχ δικαιώματα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61845/
-
Mod Lock για σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων (μενού παρατεταμένου αγγίγματος) Με παρατεταμένο άγγιγμα του σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος θα εμφανίζεται το μενού ισχύος (επανεκκίνηση, απενεργοποίηση κτλ). Αν είναι ενεργοποιημένο το ξεκλείδωμα με το 1ο άγγιγμα ξεκλειδώνει και με το 2ο παρατεταμένο εμφάνιση μενού. Εγκατάσταση μέσω twrp ή (όπως προτιμώ εγώ) αν είστε root με root explorer και απλή τοποθέτηση των αρχείων που υπάρχουν στην διαδρομή του .zip αρχείου και κατάλληλα permissions στην αντίστο…
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “κάποιο αλλο για centered clock;Δυστυχώς δε δουλεύει σε xtrv.. ” λυπαμαι δυστυχως εως τωρα το μονο που βρηκα ειναι αυτο που σου εδωσα και κατι για miuipro, αλλα αυτο που σου εδωσα απο οτι καταλαβα εχει και μια επιλογη να ανεβασεις ενα αρχειο συστηματος σου που θελουν οι developers (για να τροποποιησουν) και θα προσπαθησουν να κανουν κατι για την ρομ σου. παντως ο φιλος @UserXP νομιζω εχει τις γνωσεις να το κανει αυτο που θες και να μας το προσφερει edit @Kostas_kanal φ…
-
Και 2 (χαζούλικα) κολπάκια τα οποία ίσως σε κάποιους αρέσουν και γίνονται απλά χάρη σε 2 εφαρμογούλες Bluetooth on/off on screen & Edge Screen effect το 1ο απλή εγκατάσταση το 2ο μετά την εγκατάσταση του δίνουμε δικαιώματα που ζητά και το ψάχνουμε στην "κουρτίνα" (στις μη εμφανιζόμενες επιλογές) για να το εμφανίσουμε και να το επιλέξουμε για ενεργοποίηση. Κατεβάζουμε από εδώ btonoff-edgescreen.rar - Google Drive Μπήκαν στην λίστα (2η συνέχεια στο post #45)
-
Αυξήστε το μέγεθος της γραμματοσειράς στη γραμμή κατάστασης Βρήκα κάτι που νομίζω είναι απλό και με ελάχιστη επέμβαση στο σύστημα. Έχετε 3 επιλογές μεγέθους. Το δοκίμασα σε official global stable rom. Εγκατάσταση με twrp ή αν είστε root με root explorer και απλή τοποθέτηση του αρχείου (com.android.systemui) που υπάρχει στην διαδρομή του .zip αρχείου και κατάλληλα permissions στην αντίστοιχη διαδρομή του system partition (\system\media\theme\default) και reboot. Για απεγκατάσταση απλά σβήστε το ε…
-
Όπως ξέρετε κάθε post έχει όριο χαρακτήρων επομένως το 1ο post δεν χωράει άλλα και θα παραπέμπει εδώ για την συνέχεια - Αύξηση του κατώτατου ορίου (κατώφλι) αυτόματης ρύθμισης φωτεινότητας οθόνης (27/3/19 προστέθηκαν + δύο ακόμα επιλογές) - Dark mode - Εγκατάσταση θεμάτων (αρχείων .mtz) από τρίτους - MiUI Statusbar Pro (αλλαγή στην θέση εικονιδίων στην γραμμή κατάστασης) - Αυξήστε το μέγεθος της γραμματοσειράς στη γραμμή κατάστασης - Bluetooth on/off on screen & Edge Screen effect - Mod Lock για…
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “κάποιο mod για centered clock;δοκίμασα κάποιο για miui 9+ αλλα τα εκανα μαντάρα,ξαναφλασαρω τωρα τη rom! ” έχω βρει διάφορα αλλά κάθε ένα από αυτά λειτουργεί για μια συγκεκριμένη rom, άρα η τροποποίηση είναι στοχευμένη. Υπάρχουν όμως κάποιες άλλες επιλογές...μπορείς να δοκιμάσεις το MiUI Statusbar Pro ή από εδω [APP][Root] MiUI Statusbar Pro | Android Development and Hacking σε έμενα με oficcial global stable rom δεν δουλεύει αλλά νομίζω θυμάμαι ότι δουλεύει σε xtrv κ…
-
Dark mode Δυστυχώς το κολπάκι ισχύει (μάλλον) μόνο για beta (ή αλλιώς developer) ROM. Συγνώμη αν αυτό υπάρχει σε κάποιους ήδη ως επιλογή και κάποιοι το έχετε ήδη όπως κάπου διάβασα ότι θα δοθεί από την Xiaomi, αλλά αν αυτά δεν συμβαίνουν τότε δεν χάνετε κάτι να το δοκιμάσετε. Δεν θέλει root ή κάτι περίεργο, απλά κατεβάζεις Google messaging ή Youtube app και επιλεγείς στην εφαρμογή αυτή στις ρυθμίσεις dark mode, τότε λοιπόν το dark mode θα εφαρμοστεί (λέει) σε όλο το σύστημα! Επίσης λυπάμαι αλλά …
-
φυσικά και είναι παράληψή μου και πρέπει να αναφέρω και τα παρακάτω (αλλά το ένα ειδικά δεν το ήξερα αρχικά, δεν το είχα δει, όπως ίσως και άλλα εδώ στο φόρουμ) XTRV Tweaks for Redmi Note 5 (Whyred) Συλλογή από patches για XTRV 9.2.28/9.3.1 (και stable 10.2.1.0) για τα οποία ευχαριστούμε τους δημιουργούς ξέρω ότι τα γνωρίζετε, αλλά όλα όσα βρίσκω μαζεμένα λοιπόν, τα πρόσθεσα στο 1o post
-
Παράθεση από UserXP: “Πρόσθεσα το SmartNetwork... ” Ωω, εισαι φοβερος ... το βρισκω πολυ χρησιμο για οικονομια μπαταριας .... ... και οτι ειχα μια συνομιλια με καποιους φιλους σε αλλο φορουμ και μου ειχε δωσει ο ενας οδηγιες και saurces να το κανω μονος και ο αλλος ετοιμες τις σχετικες εφαρμογες [αλλα πρεπει να κανω deodexing στην ρομ μου κτλ ... και αν ξαναρχισω τετοια που με καρφωνουν στο λαπτοπ (διοτι εγω δεν εχω και τις γνωσεις σου) θα με χωρισει η γυναικα μου] λειτουργουσε αψογα (το smart n…
-
Παράθεση από UserXP: “Ας το δουν αυτό οι ειδικοί, γιατί το source από xiaomi.eu δεν έχει αυτό τον "περιορισμό" (στο vendor/build.prop δεν υπάρχει καθόλου η παραπάνω γραμμή). ” εισαι φοβερος! αληθεια, αλλα ηθελα να πω 1ο ελπιζω να μην το λες για εμας τους "ειδικους" που απλα ειπαμε ο,τι τελος παντων ξερουμε .... .... και σε αυτην την περιπτωση προχωρω στο 2ο, πραγματικα τωρα υπαρχουν και πιο ειδικοι απο εσενα?
-
δεν χωράνε στο 1ο post και γι αυτό τα μεταφέρω σε άλλα posts Διόρθωση κορεσμού χρωμάτων, πλουσιότερα χρώματα στην οθόνη (θέλει root) Ίσως βρίσκετε τα χρώματα της οθόνης μας λίγο άτονα και θα θέλατε πλουσιότερα χρώματα στην οθόνη σας να πω λοιπόν ότι ψάχνοντας βρήκα ένα app που μπορεί να το κάνει, αλλά πρέπει η συσκευή σας να είναι root. [/font] Μπορεί κάποιοι το γνωρίζουν ήδη, αλλά το μοιράζομαι για αυτούς που δεν το γνωρίζουν. Λειτουργεί άψογα σε redmi note 5 άλλα και σε άλλες συσκευές και είνα…
-
Αύξηση του κατώτατου ορίου (κατώφλι) αυτόματης ρύθμισης φωτεινότητας οθόνης Αν σας ενοχλεί που σε χαμηλό φωτισμό η οθόνη αυτόματα ρυθμίζει τον φωτισμό της στο 0 και σας φαίνεται υπερβολικό (ειδικά αν λόγω ηλικίας σαν έμενα τα ματάκια σας ε δεν είναι και γερακίσια...χαχα) τότε δείτε αυτό (google translate) Min_auto_brightness 4pda.ru προσοχή στις οδηγίες που αναφέρονται στο παραπάνω link και μόνο για MIUI 10 (δοκιμάστηκε και λειτουργεί σε MIUI android 8.1) ευχαριστίες εκεί...ίσως καλύτερα να βάλε…
-
Παράθεση από thanfun: “ok, καλα, τι να πω? απλα ελεγα μηπως, (παντως νομιζω κανεις λαθος, στο miuipro που το δουλευα πραγματικα βοηθουσε πολύ) ευχαριστω ” @BanditGR καλημερα, επανερχομαι απλα για να συμπληρωσω (και παρακαλω να το λαβεις υποψιν) οτι ξαναβλεπω πως λειτουργει το smart network στο omega με miuipro rom και πραγματικα πρεπει να πω πως θυμηθηκα ποσο πολυ βοηθαει ειδικα σε καποιον που το βραδυ πχ κλεινει τα δεδομενα και το τφ παει απευθειας σε 2G, οπως και οταν εχει wifi (παει πραγματικ…
-
Ίσως δεν έγινε η αλλαγή που ήθελες στο build.prop. Ελεγξες μετά από reboot αν υπήρχε? Για να γίνει σωστά πρέπει να αντιγράψεις το αρχείο αλλού να κάνεις τις αλλαγές, και να το ξανααντιγραψεις στο system διαγράφοντας το original (το σώζεις κάπου πριν), δίνεις permission, reboot. Αλλιώς ίσως κάτι άλλο που έβαλες εμποδίζει την ενεργοποίηση με την εγγραφή στο build.prop.