Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 654.
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από maikmaik: “@thanfun την Snap camera την είχα προτείνει στο κάπου στο φόρουμ (δεν θυμάμαι ακριβώς που) πριν πολύ πολύ καιρό. Τώρα βρίσκεται στην 8.8 έκδοση Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk ” 8.7.8 βλέπω εγώ στο Play Store. Η 8.8 που βόσκει ? ” την εχω εγω, δεν θυμαμαι απο που την κατεβασα, οριστε την ανεβασα ηδη εδω Google Drive – Snap camera (multilanguage)
-
ok, καλα, τι να πω? απλα ελεγα μηπως, (παντως νομιζω κανεις λαθος, στο miuipro που το δουλευα πραγματικα βοηθουσε πολύ) ευχαριστω
-
Παράθεση από thanfun: “Αλλά για τα tweaks για το GSM θα ήθελα να πω και να σου ζητήσω σαν γνώστης που είσαι αν γίνεται να βρούμε και να χρησιμοποιήσουμε μια υπηρεσία που βρήκα στο miuipro η οποία δίνει επιλογές για το πότε θα πάει αυτόματα το σύστημα σε 2G, 3G, 4G ανάλογα με τις ρυθμίσεις που επιλέγει ο χρήστης. Λέγεται smart network (ρυθμίσεις έξυπνου δικτύου), δες την φωτό ” @BanditGR σχετικα με αυτο που λεω παραπανω, να πω οτι ειναι πολυ αποδοτικος τροπος εξοικονισης μπαταριας (ξερω διοτι το …
-
Παράθεση από maikmaik: “@thanfun την Snap camera την είχα προτείνει στο κάπου στο φόρουμ (δεν θυμάμαι ακριβώς που) πριν πολύ πολύ καιρό. Τώρα βρίσκεται στην 8.8 έκδοση Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk ” Α ωραία τότε πες μου παρακαλώ μήπως έκανες συγκριτικό τεστ? Αυτό ήθελα να ρωτήσω (φυσικά και θα την ξέρεις αφού ψάχνεις και θα την έχεις προτείνει)
-
Παράθεση από amavroudis: “Μπα. Δεν νομίζω. Απλά διαλέγεις τη συχνότητα που θέλεις να συνδεθείς επιλέγονται όνομα δικτύου. ” Κι όμως πίστεψε με αυτό που λέω παραπάνω δεν το είπα τυχαία, το δοκίμασα. Έχω σπίτι και τις 2 μπάντες και στο τηλέφωνο αποθηκευμένες και τις 2. Στο χώρο έχω σήμα και από τις 2. Όταν επιλέγω ρυθμίσεις > wifi > προσθετες ρυθμισεις > τύπος σθνδεσης > υψηλή ταχύτητα αμέσως αποσυνδέεται από την 2,4 και συνδέεται στην 5ghz. Αν είμαι στην 5 και επιλέξω συνδεσιμότητα αμέσως αποσυνδ…
-
Δεν έχω αλλάξει kernel, έχω αυτόν που είχε από την μάνα του (λεγεται 4.4.78-perf+), είναι global έκδοση με global stable rom (kernel και twrp δεν εχουν σχεση, σωστα? εχω twrp tools απο εδω απο το φορουμ)
-
Εε δεν ξέρω μήπως ο kernel αυτός είναι το θεμα
-
Παράθεση από angarato_surion: “Δεν σημειώνει τίποτα.. ” δεν χρειαζομαι screenshot για να σε πιστεψω, δεν υπαρχει λογος, το θεμα ειναι να βρουμε λυση ισως πρεπει να βγαλεις τα αλλα σχετικα modules (και ισως οχι απλα να τα απενεργοποιησεις απο το magisk) για να σου δουλεψει, το module που εβαλες αλλαζει και το miui camera apk ισως αυτο φταιει, ισως καποια αλλη παρεμβαση που εκανες στο κινητο σου φταιει, πες μου τι αλλο εχεις βαλει και αν μπορεις κανε ενα restore system... σε εμενα δουλευει μια χαρ…
-
Γιατί το λες αυτό? σου δίνω αποδείξεις αν θες να τραβήξω και βίντεο για το τι κάνει... Κοίτα να δεις δεν ξέρω ποιες διεργασίες γίνονται μέσα στο τσιπάκι της Snapdragon, αλλά σου δείχνω ότι κάτι καταλαβαίνει το εργαλείο καταλαβαίνει ότι βλέπει φυτό, σύννεφα κτλ Αν δεν δουλεύει σε σένα τι να πω ίσως φταίει κάτι άλλο, σε μένα πάει μια χαρά.
-
Παράθεση από BanditGR: “Από εκεί και πέρα για low light shots, Snap Camera HDR με ενεργοποιημένο το Camera2API, night scene, Denoise στο High Quality και low light mode ενεργοποιημένο ” Παράθεση από maikmaik: “Εγώ χρησιμοποιώ από gcam την GCam-5.1.018-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.3b1 Και για νυχτερινές με Night Sight mode την MGC_6.1.021_MI8_V2a+ ή NoHex_MGC_6.1.021_MI8_V2 ” ναι τις δοκιμασα (με απλο googl-αρισμα τις βρισκει οποιος θελει), πολυ καλες εκδοσεις! για ριξε και μια ματια σε μια αλλη επιλογ…
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Με ένα τρίποδο και αυτή την εφαρμογή κάνεις θαύματα! χωρίς root.. [port] app nubia camera [light painting/silk… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το έβαλα στο 1ο post , πολύ καλό! ευχαριστούμε.... κάποιοι σε άλλα φόρουμ σκίζονται να βρουν τρόπο να μείνει περισσότερα δευτερόλεπτα το "κλείστρο" ανοιχτό....(αν και νομίζω βγάζει μόνο 4mp ή όσο είναι η οθόνη, πες μου αν κάνω λάθος) εδιτ τελικα μαλλον αυτο ειναι ενα μεινεκ…
-
Παράθεση από BanditGR: “Τέλος για τις διαφημίσεις, το πιο σίγουρο αντίδοτο είναι Adaway και κόψιμο από hosts file. ” αυτο που λες πραγματι ειναι πολυ καλο και το εχω αλλα θελει root, παραπανω εδωσα και μια λυση που βρηκα διχως root οπως και να χει ευχαριστω διοτι παντα κατι χρησιμο εχεις να πεις, αλλα πες μου και για το smart network αν μπορεις να βοηθησεις...
-
Παράθεση από BanditGR: “Το Android System WebView είναι πάρα πολύ ΚΑΚΟ να είναι απενεργοποιημένο ” Ευχαριστώ για την παρατήρηση αλλά αυτό φίλε μου δεν το πάγωσα εγώ, παγώνει μόνο του όταν βάζεις το Chrome (ή κάποιους άλλους brwsers) το ένα ή το άλλο πρέπει να υπάρχουν (το Chrome εμπεριέχει το Android System WebView), αλλά άλλαξα την φωτό για να μην μπερδεύω. Για το DeepSleep module μάλλον ξέρεις καλύτερα, εγώ διάβασα μόνο για αυτό εκεί που λέω και το δοκίμασα. Αλλά για τα tweaks για το GSM θα ήθ…
-
Γενικώς ο καθένας από εμάς μπορεί να βρει πολλά και διάφορα και τα περιμένω εδώ. Εγώ σας δίνω πραγματάκια που έχω δοκιμάσει και λειτουργούν. Πάμε λοιπόν σε ένα ακόμα. Απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις σε Global Stable ROM (και σε όποια άλλη ROM εμφανίζονται, μάλλον) Παρακάτω σας παραθέτω έναν τρόπο, υπάρχουν και άλλοι. Το βρήκα, το δοκίμασα, το δίνω. Για να γίνει αυτό χρειάζονται κάποια βήματα, - αρχικά από τις ρυθμίσεις των εφαρμογών συστήματος που δίνουν διαφημίσεις (όπως μουσική, φιλομετρητής, …
-
Extended Power Menu (περισσότερες επιλογές) για Whyred (MIUI V10.2.1.0.O, Magisk κ.α.) Αν θέλετε περισσότερες επιλογές στο power menu (recovery, fastboot κτλ) μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε με magisk το συγκεκριμένο module. Ξέρω μπορεί να το γνωρίζετε ή να μην το θέλετε, αλλά εγώ το δοκίμασα και το δίνω. [MOD] Extended Power Menu [MIUI10] | Xiaomi Redmi Note 5 Pro Ευχαριστίες στον δημιουργό στο παραπάνω link. Το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά σε miui global stable, twrp, magisk root…
-
GALACTIC™ Forced DeepSleep MOD | Huge Battery Saver (ελάχιστη κατανάλωση μπαταρίας σε αδράνεια) Ξέρω έχουμε καλή μπαταρία, αλλά αν θέλετε ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας όταν το τηλέφωνο είναι σε αδράνεια δοκιμάστε αυτό το mod. [All ROMs] GALACTIC™ Forced DeepSleep MOD … | OnePlus 3 Λειτουργεί σε όλα τα τηλέφωνα και ROM. Το δοκίμασα στο τηλέφωνό μας και φαίνεται να κάνει δουλειά. Όλες οι λεπτομέρειες και τα cretids στο παραπάνω link. Και για να ξέρετε αυτό που κάνει στην ουσία είναι να προσθέτει σ…