Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 654.

• δυστυχώς δεν ξέρω άλλο τρόπο και κάθε ποστ χωράει 10000 χαρακτήρες, όποτε θα βάζω link οκ δεν θα βάλω και άπειρα κολπάκια αλλά μπορεί να βάλλουν και άλλοι οπότε αν υπάρχει άλλος τρόπος ή ιδέα πείτε μου παρακαλώ Αύξηση του εύρους του καναλιού 2,4Ghz WiFi από 20Mhz σε 40Mhz Αν θέλετε να να έχετε 40Μhz στο 2,4Ghz WiFi (στα 5Ghz υπάρχει ήδη) μπορείτε να το πετύχετε ως εξής, Πηγαίνετε στη διαδρομή /system/vendor/etc/Wi-Fi και ανοίξτε το αρχείο "WCNSS_qcom_cfg.ini" με επεξεργαστή κειμένου και προσθέστ…

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Παιδιά με gcam τι παίζει;ποια από όλες τραβάει καλύτερα;έχω χαθεί λίγο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αφου ενεργοποιησα το camera2api και απο διαφορες δοκιμες που εκανα απο εδω Google Camera Port: BSG apks αλλα και απο αλλα sites να ξερεις οτι στις νεοτερες εκδοσεις (αν δεν κανω λαθος απο v6 και πανω) δεν παιζει η μπροστινη καμερα τωρα το ποια βγαζει καλυτερα ισως ειναι και λιγο σχετικο και δυσκολο να πεις, ας πει καποιος ειδικοτερος στις…

• ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα οχι φιλε μου απλα εκανα λαθος και δοκιμαζα να εγκαταστησω μεσω magisk ενα απλο zip αρχειο που προοριζεται για twrp και φυσικα δεν γινοταν..... (μαλλον τα χω παιξει απο τις πολλες δοκιμες )

• μια βοηθεια παρακαλω .................. α οκ, βρηκα τι εφταιγε απο την αρχη ηταν λαθος μου, το βρηκα

• Παράθεση από angarato_surion: “Πιο βαζει την gcam; Το έχω στο κινητό μου και μάλλον δουλεύει.. Δεν έχω ιδέα τι υποτίθεται ότι θα πρέπει να κάνει η Ai camera Από ότι ξέρω έχει την stock κάτι 4κ κτλπ ενεργοποιεί Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” λυπάμαι αλλα τελικα το δοκιμασα (δοκιμασα και τα 2 modules, το μεγαλυτερο σε mb και το μικροτερο) και εκανα το ιδιο ακριβως τεστ και δεν αναγνωριζει το αντικειμενο (το φυτο...του λείπει νοημοσύνη ) όπως κανει το module που δινω επ…

• αλλαγες και μερικά ακομα κολπακια στο 1ο ποστ ελπιζω να σας αρεσουν

• Παράθεση από dhmlaz: “δοκίμασα την stable που ανέβασες κάνοντας update απο την τελευταία δική σου 9.2.21 που είναι port from nikel. ” κι εγω το ιδιο εγκατασταθηκε παλι ανετα και γρηγορα και με μια πρωτη ματια δειχνει μια χαρα, εγινε μονο με wipe cache, dalvik cache, αλλα τελικα εκανα και wipe data διοτι κολλουσε το galery, no problem... αυτο που θα ελεγα μενει ειναι να μας πει καποιος πως παει με 2 καρτες sim και με wind που ειχαμε καποια θεματακια παλαιοτερα με αυτο το port from nikel, αν καποι…

• ε... δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο, ισως μεσα απο τις ρυθμισεις του ιδιου του app

• Παράθεση από angarato_surion: “Ποιο βαζει την gcam; Το έχω στο κινητό μου και μάλλον δουλεύει.. Δεν έχω ιδέα τι υποτίθεται ότι θα πρέπει να κάνει η Ai camera Από ότι ξέρω έχει την stock κάτι 4κ κτλπ ενεργοποιεί ” ναι εχεις δικιο δεν βαζει gcam, δεν υπαρχει μεσα στο zip απλα ειδα τον τιττλο του thread που εδωσες που το λεει και με ξεγελασε, AI camera (google translate) Οι κατασκευαστές smartphone χρησιμοποιούν τη μηχανική μάθηση για να αναπτύξουν μηχανές αναγνώρισης εικόνων οι οποίες χρησιμοποιού…

• ναι ειναι διαφορετικο, αυτο που λες δεν το εχω δοκιμασει (και δεν μπορω να εχω αποψη) και σου βαζει και gcam ενω αυτο που λεω εγω οχι (κανει αλλαγες μονο για την stock miui camera) αλλα αν το δοκιμασες εσυ πες μας εντυπωσεις, ισως το δοκιμασω κι εγω και τοτε θα επανελθω σχετικα παντως σε ολες τις νεοτερες (απο v6 και μετα αν δεν κανω λαθος) gcam που δοκιμασα δεν δουλευει η μπροστινη καμερα και δεν ειμαι σιγουρος οτι βγαζουν καλυτερα απο την miui ή απο μια snap που εχω

• δοκιμασε και απο ρυθμισεις > ειδοποιησεις & γραμμη καταστασης > ειδοποιησεις εφαρμογων (εκει φαινεται αν καποια εφαρμογη δεν εχει δυνατοτητα εμφανισης ειδοποιησεων)

• Παράθεση από NasDriver: “Ευχαριστούμε για την ενημέρωση ” βασικα ελπιζω να πιασει και το κολπο ( ) και να δωσουν εδω και αλλοι για μενα που μ αρεσει να δοκιμαζω

• Παράθεση από ipankas: “Και τι παραπάνω κάνει από τα άλλα; ” αν εννοεις το module, για μενα ειναι το μονο που λειτουργησε σωστα, και στην πισω και στην μπροστινη καμερα αναγνωριζει σκηνη (αντικειμενο) ωστε να κανει τα καταλληλα μαγικα (οπως υποσχεται αυτη η τεχνολογια) αν εννοεις το app δεν εψαχνα και γι αυτο δεν εχω υποψη μου αλλα και ειναι το πρωτο που επεσςε στα χερια, μου και λειτουργει (και παντα θυμαμαι την αρχικη συγκριση με την οθονη του omega)

• Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από ipankas: “Πες το μη το κρατάς για αυτό έχουμε xiaomi να κάνουμε πειράματα Για το app πια είναι η καλύτερη ρύθμιση; ” ρωταω διοτι το εχω αναφερει ξανα εδω σε αυτο το νημα αλλα δεν ενδιαφερθηκε καποιος, εγω ομως το ηθελα, εψαχνα και δοκιμαζα ωρες και χαρηκα οταν το βρηκα επιτελους, ισως και καποιος αλλος γουσταρει, εστω κι ενας...τωρα λοιπον που το λες κανε λιγη υπομονη να γραψω δεν ενδιαφερθηκε καποιος....ισως γιατι ειναι γνωστο ή αδιαφορο ή γιατι εδω περνανε ο…

• Σκέφτηκα να δημιουργήσω αυτό το νήμα για να μπορούμε να μοιραστούμε κάποια χρήσιμα ή όμορφα "πραγματάκια" τα οποία βρήκαμε στο Internet και θέλουμε να διαδώσουμε σε όποιον θέλει να δοκιμάσει. Και αυτό για να μην "χαθούν"στις σελίδες άλλων νημάτων και δεν έχουν την ευκαιρία να τα δουν ενδιαφερόμενοι. Μπορεί να το έχουμε βρει ακόμα και εδώ στο φόρουμ, αλλά κάποιος άλλος ίσως δεν το ξέρει. Βασικά είχα να μοιραστώ 2 διαφορετικές βελτιστοποιήσεις 1 για την οθόνη και 1 για την stock miui camera και γι…

• Παράθεση από ipankas: “Πες το μη το κρατάς για αυτό έχουμε xiaomi να κάνουμε πειράματα Για το app πια είναι η καλύτερη ρύθμιση; ” ρωταω διοτι το εχω αναφερει ξανα εδω σε αυτο το νημα αλλα δεν ενδιαφερθηκε καποιος, εγω ομως το ηθελα, εψαχνα και δοκιμαζα ωρες και χαρηκα οταν το βρηκα επιτελους, ισως και καποιος αλλος γουσταρει, εστω κι ενας... τωρα λοιπον που το λες κανε λιγη υπομονη να γραψω δεν ενδιαφερθηκε καποιος....ισως γιατι ειναι γνωστο ή αδιαφορο ή γιατι εδω περνανε οι σελιδες γρηγορα και …

• ίσως βρίσκετε τα χρώματα της οθόνης μας λίγο άτονα και θα θέλατε πλουσιότερα χρώματα στην οθόνη σας να πω λοιπόν ότι ψάχνοντας βρήκα ένα app που μπορεί να το κάνει, αλλά πρέπει η συσκευή σας να είναι root. ίσως κάποιοι το γνωρίζουν ήδη, αλλά το μοιράζομαι για αυτούς που δεν το γνωρίζουν λειτουργεί άψογα σε redmi note 5 άλλα και σε άλλες συσκευές είναι πολύ απλό στην χρήση μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ XDA Labs | [ROOT] Sa2ration και να ευχαριστήσετε τον umair42 που το δίνει και να διαβάσετε …

• καλημερα, στο redmi note 5 global, unlocked, root magisk και global stable 10.2.1 rom νομιζω πως τα εκανα ολα και τελικα δεν εχω voice over wifi (εχω κανονικα volte, βγαζει το συμβολο οταν μιλαω), εχω τις ρυθμισεις κανονικα και τις επιλογες για vowifi αλλα δεν εχω το συμβολο στην μπαρα και δοκιμαζοντας με την λειτουργια πτησης το διαπιστωσα, μου βγαζει μνμ "απενεργοποιησε την λειτουργιαπτησης ή συνδεσου σε καποιο δικτυο" ενω ειμαι ηδη σε wifi. μου εχει σπασει τα νευρα λιγο, καποια ιδεα? το εχει …

• Παράθεση από thanfun: “καταρχην να πω οτι σε note 5 global χρειαστηκε να κανω ολα τα βηματα του 1ου ποστ και αυτα που λεει οτι δεν ειναι απαραιτητα, επειτα κι εγω νομιζω πως τα εκανα ολα και τελικα δεν εχω voice over wifi (εχω κανονικα volte, βγαζει το συμβολο οταν μιλαω) δοκιμαζοντας με την λειτουργια πτησης το διαπιστωσα, μου βγαζει μνμ "απενεργοποιησε την λειτουργια πτησης ή συνδεσου σε καποιο δικτυο" ενω ειμαι ηδη σε wifi. καποια ιδεα? ” μηπως υπαρχει καποιος που να το ενεργοποιησε το vowifi…

• Παράθεση από gkalen: “XTRV 9.2.21 ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ GLOBAL PORT ΑΠΌ Nikel ΓΙΑ Omega ” Παράθεση από thanfun: “εγκατασταθηκε ανετα και γρηγορα πανω απο την αμεσως προηγουμενη παρομοια (την 9.1.24) μια χαρα φαινεται και εκ πρωτης οψεως δεν βλεπω κατι το διαφορετικο, δοκιμη με μια σιμ κοσμοτε... ” το ιδιο ευκολα και γρηγορα εγκατασταθηκε και αυτη η 9.2.21 πανω απο την 9.2.15 και ισχυουν ολα οσα λεω και στο παραπανω ποστ ευχαριστούμε