Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 654.
-
Παράθεση από Gigantas: “εγω παντως τα χω κανει ολα αλλα το vowifi δεν ενεργοποιειται ” Παράθεση από amavroudis: “Πάτα airplane mode και ενεργοποιείς το wifi. Αν έχεις vowifi όλα καλά... ” καταρχην να πω οτι σε note 5 global χρειαστηκε να κανω ολα τα βηματα του 1ου ποστ και αυτα που λεει οτι δεν ειναι απαραιτητα, επειτα κι εγω νομιζω πως τα εκανα ολα και τελικα δεν εχω voice over wifi (εχω κανονικα volte, βγαζει το συμβολο οταν μιλαω) δοκιμαζοντας με την λειτουργια πτησης το διαπιστωσα, μου βγαζε…
-
Παράθεση από gkalen: “Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα ... Το ότι δεν μπαίνεις από τις ρυθμίσεις στον updater είναι φυσιολογικό , η ρομ είναι για non VIP και το έχουμε κόψει , μόνο στους VIP θα δουλέψει όταν δώσουμε και τη ρομ από το επίσημο νήμα της εβδομαδιαίας XTRV .. Οι επιλογές που αναφέρεις στο wifi είναι έτσι από τη μαμά global του nikel , αν δεν υποστηρίζεται επίσης δεν τρέχει και τίποτα , μακάρι να το φτιάξουν και να υποστηρίζεται και η συγκεκριμένη επιλογή... ” ε οκ συμφωνω δεν ειναι προβλημα…
-
Παράθεση από gkalen: “XTRV 9.2.15 ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ GLOBAL PORT ΑΠΌ Nikel ΓΙΑ Omega ” εγκατασταθηκε ανετα και γρηγορα πανω απο την αμεσως προηγουμενη παρομοια (την 9.1.24) μια χαρα φαινεται και εκ πρωτης οψεως δεν βλεπω κατι το διαφορετικο, δοκιμη με μια σιμ κοσμοτε το μονο που επιπλεον ειδα ειναι οτι εχει το ιδιο θεματακι με την προηγουμενη, το οτι απο τις ρυθμισεις > σχετικα με το τηλεφωνο > ενημερωση συστηματος αν επιλεξεις δεν κανει τιποτα, δεν παει στην εφαρμογη ενημερωσης (ο οποια λειτουργει καν…
-
μεσω twrp αν δεν δινεται μαζι με το patch και αρχειο για απεγκατασταση μεσω twrp (πχ uninstall.zip) δεν ξερω πως γινεται να το αφαιρεσω ενω μεσω magisk ξερω, αυτο εννούσα α οκ sory τα μπερδεψα μαλλον λιγο (ολα τα patches δεν ειναι το ιδιο πραγμα, δεν εμφανιζονται ολα στα modules του magisk) καταλαβα τι θελεις να πεις αν ειναι για magisk και εμφανιστει στα modules του magisk ειναι ενα και το αυτο
-
ναι φυσικα εννοω αν υπαρχει η επιλογη (οχι και να φλασαρουμε ρομ), πχ εβαλα μεσω twrp το module "MAGISKmodule_RMN5PRO_CAMERA_AI_(MIUI)" για την καμερα (ai, hdr, manual κτλ) που λεω παραπανω ενω επρεπε να το κανω μεσω magisk οπως ελεγαν οι οδηγιες (η βιασυνη που λεγαμε? που σε καίει καποιες φορες?) και εννοω οτι συμφερει επειδη μετα καθαριζεις ευκολα (το reboot δε βαριεσαι, δεν πειραζει)
-
Παράθεση από BanditGR: “Ναι καθαρίζει. Βασικά για να δώσω να καταλάβεις, πολύ χοντρικά, τι κάνει το Magisk. Στην αρχή κάθε boot δημιουργεί ένα "καθρέπτη" (mirror) κάποιων αρχείων συστήματος από το /system και τα /vendor partitions που "πειράζουν" τα modules του (δηλαδή αντικαθιστούν ή και σβήνουν κάποιες φορές) καθώς και κάποιων άλλων αρχείων ζωτικών για το σύστημα. Εν συνεχεία δημιουργεί ένα symlink, μια συντόμευση δηλαδή για κάθε ένα από αυτά τα αρχεία ώστε όποιος θέλει πρόσβαση σε αυτά, αντί …
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από thanfun: “παντως δεν ξερω αν αυτη η εφαρμογη καμερας να ειναι μονο του pocophone, βλεπω στο ιντερνετ οτι το τηλεφωνο μας (πχ αυτη η εκδοση η global με την μπαντα την Β20) σε αλλες χωρες εχει κανονικα την δυνατοτητα ΑΙ κτλ, ή μηπως την εχει default και δεν την επιλεγουμε? ξερει καποιος τι ισχυει? ειναι θεμα μαρκετινγκ?ξερω οτι ισως εχει ειπωθει ξανα εδω αλλα εγω ως νεος κατοχος εχω αποριες, ” Το AI δηλαδή η δεύτερη "μικρή" κάμερα που υπάρχει πίσω, υποτίθεται ό…
-
Παράθεση από BanditGR: “όταν είναι εγκατεστημένο το Magisk, καλό είναι να μην πειράζουμε πράγματα στο /system μέσα από το MIUI/Android. ” οκ, καταλαβα, ευχαριστω και μια ερωτηση παρακαλω βαζω ενα module απο magisk και μετα θελω να επανελθω στην προηγουμενη (καθαρη) κατασταση, αν λοιπον το αφαιρεσω απο το magisk τοτε σβηνονται ολα τα αρχεια που ειχαν προστεθει? καθαριζει εντελως το συστημα? ευχαριστω
-
Παράθεση από BanditGR: “Ναι το πρόβλημα είναι ότι με Magisk εγκατεστημένο, δεν σου επιτρέπεται να κάνεις αλλαγές στο σύστημα, ώστε να διατηρείται η πιστοποίηση της Google. Εγώ προσωπικά το έχω περάσει μέσω του MagiskHide Props Config module. Το κατεβάζεις και το εγκαθιστάς μέσω του αποθετηρίου του Magisk + reboot. ” μολις το εκανα με magisk εγκατεστημενο (?), θελεις root explorer ή παρομοιο και να εισαι root (magisk) κανε copy paste το αρχειο buildprop σε ενα αλλο σημειο του εσωτερικου χωρου, πρ…
-
και αν θελετε και κληση μεσω wifi (VoWiFi/VoWLAN) τοτε για ενεργοποίηση της κλήσης Wi-Fi, κλήση στον τηλεφωνητή *#*#869434#*#* μετα ρυθμισεις > κάρτες SIM και στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας > όνομα της κάρτας SIM εμφανίζεται το μήνυμα "Τηλεφωνικές κλήσεις μέσω Wi-Fi" (δοκιμασμενο απο εμενα σε MIUI 10.2.2.0 και μετα, αλλα μπορει και να δουλευει και σε αλλες εκδοσεις) ο,τι κανετε με δικη σας ευθηνη, οκ?
-
Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από koleoptero: “Αυτή ήταν η εφαρμογή του pocophone. Μπορεί να μπορείς να την φλασαρεις κάπως. ” biggrin.png για καμερα με ΑΙ, full manual mode, hdr κτλ στην stock miui camera βρηκα αυτο το οποιο δοκιμασα και δειχνει να λειτουργει κανονικαMagisk modul HMN5PRO AI Camera enable - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum βασικα ελπιζω να μην δειχνει μονο αλλα να λειτουργει πραγματικα, αν ξερει καποιος ας μας πει παρακαλω (θα τσεκαρω και εγω καλυτερα, οσο μπορω ν…
-
Παράθεση από koleoptero: “Αυτή ήταν η εφαρμογή του pocophone. Μπορεί να μπορείς να την φλασαρεις κάπως. ” biggrin.png για καμερα με ΑΙ, full manual mode, hdr κτλ στην stock miui camera βρηκα αυτο το οποιο δοκιμασα και δειχνει να λειτουργει κανονικα Magisk modul HMN5PRO AI Camera enable - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum βασικα ελπιζω να μην δειχνει μονο αλλα να λειτουργει πραγματικα, αν ξερει καποιος ας μας πει παρακαλω (θα τσεκαρω και εγω καλυτερα, οσο μπορω να καταλαβω) επισης βρη…
-
ετσι το εμφανιζει με αυτο το ονομα, εμφανισε τις ειδοποιησεις στην γραμμη καταστασης απο τις ρυθμισεις την στιγμη που το εχεις συνδεδεμενο στον υπολογιστη το τηλεφωνο κατεβασες την κουρτινα απο την μπαρα καταστασης και απο φορτιση να να επιλεξεις μεταφορα αρχειων? δοκιμασε απο θυρα usb 2.0 του υπολογιστη σου και αν δεν εχεις δοκιμασε απο usb 3.0 αλλα με προεκταση καλωδιο usb ή usb hub.
-
Παράθεση από thanfun: “υγ αργοτερα θα σας πω αν θελετε και τις εντυπωσεις μου απο την PixelExperience_whyred-9.0-20190215-1927-OFFICIAL ” καλημερα, λοιπον αφου ολα οκ με το τφ μετα το λαθος μου να σας πω για την ρομ αυτη, ηταν ελαφρια, με καθαρο θα ελεγα android 9 και οτι καλο σημαινει αυτο, με τις μισες εφαρμογες συστηματος και πολυ περισσοτερο χωρο ελευθερο στο system partition... εκανα και ενα antutu και εβγαλε 87000 (μικροτερο απο του miui) και η καμερα ειχε αυτην την επιλογη "AI" οκ διαβασα…
-
σε υπερευχαριστω για την βοηθεια, τελειωσε το φλασαρισμα και μολις τελειωσε εκανε μονο του reboot και εγραφε unlocked ( ) τωρα δειχνει οκ, αλλαζει περιοχη και τρεχουν τα θεματα αρχιζω το στησιμο και την αντιγραφη κτλ νομιζω ολα πηγαν καλα και μαλλον γλιτωσα το κλειδωμα, αλλωστε οταν επελξα clean all ειδα οτι ειχε επιλογες lock κτλ αλλα θα το ελεγξω για σιγουρια, αλλα και να κλειδωσε δεν πειραζει μικρο το κακο ευχαριστω και παλι κοιτα να δεις ενα απλο και απροσεχτο και βιαστικο κλικ τι μπορει να …
-
οχι παλι τα ιδια εκανα μεγαλη χαζομαρα δηλαδη αυτα τα περιεργα ειναι επειδη δεν την εβαλα σωστα? και ναι εχω ξεκλειδωσει με δικο μου λογαριασμο με 15 μερες κτλ και ναι ειναι global version m1803e7sg και το γραφει θα κανω ελεγχο arb αμεσως edit c:\adb>fastboot getvar anti anti: 4 finished. total time: 0.016s παραμενω οπως ημουν στο 4 αλλα νομιζω δεν εκανα κατι να το αλλαξω τουλαχιστον αυτο, παλι καλα