Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 654.

• ευχαριστω για την απαντηση οχι αλλα μεσω twrp, επερεπε να το θυμηθω οτι πρεπει μεσω fastboot μου το εχετε ξαναπει.... παρακαλω που θα βρω την fastboot global stable? απο εδω ειναι καλα να την παρω? Redmi Note 5/Pro Central Hub for Official Global/China Stable/Dev Roms[15-02-19] - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum

• μια βοηθεια παρακαλω κατα λαθος εκανα wipe ολα (system, data, vendor, internal storage) τα partitions και μη ρωτησετε πως και γιατι (ακομα μουτζωνομαι, ειχα κανει δοκιμη την PixelExperience_whyred που ειναι android 9 και κατα λαθος τικαρισα και τον εσωτερικο χωρο) και ενω εχω twrp και ειχα τα παντα κρατημενα τα εβαλα μεσα και μετα εκανα εγκτασταση της official global stable 10.2.1.0 που ειχα και πριν, παλι εγκατασταση του twrp (απο τον εαυτο του) και εγκατασταση magisk, ανοιγω λοιπον το τφ και β…

• Παράθεση από Chainsawcharlie: “Download TWRP for whyred κατεβασε την τελευταια εκδοση...δουλευει μια χαρα σε μενα ” οκ τελικα με μια 2η προσπαθεια μπηκε η Masik X 2.4 με το twrp του xiaomi-miui.gr αλλα αυτη η rom δεν εχει ελληνικα αν και εχει πολλα καλουδια (δοκιμασα το twrp που λες και αυτα που λεω παραπανω, παρεπιπτωντος το orangefox πολυ καλο και διαφορετικο, αλλα θα μεινω σε αυτο του φορουμ εδω)

• Παράθεση από Chainsawcharlie: “εγώ κατέβασα το official twrp από το xda και έγινε κανονικά η διαδικασία...είναι διαφορετικό από αυτό που έχουν φτιάξει τα παιδιά εδώ... ” αυτο εννοεις? [OFFICIAL][TWRP][TREBLE] OrangeFox Recovery … | Xiaomi Redmi Note 5 Pro ή αυτο? [recovery][official] twrp-3.2.3-x [OTA-Suppo… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro αν οχι ποιο εννοεις?

• Παράθεση από Chainsawcharlie: “η masik 2.4 δεν περνάει με την aroma...θέλει το κλασσικό twrp...την έχω εδώ και 4 μέρες...πάει πάρα πολύ καλά...και με πάρα πολλά features... ” κολλησε στο 6.30% της εγκαταστασης η οποια απο οτι καταλαβα στηριζεται στον aroma installer αν το λεω σωστα διοτι κατα την διαρκεια (ή μαλλον πριν την κυριως εγκατασταση) ειχε επιλογες για root, hosts, apps κτλ εγω ναι εχω το twrp 3.3.2.3 tools απο εδω TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI τι λες λοιπον να συνεβη? ισως ηταν τυχα…

• Παράθεση από thanfun: “καλημερα, εχω την official global stable 10.2.1.0 με unlocked bootloader, arb 4, twrp και magisk εγκατεστημενα.... μαλλον δεν υπαρχει προβλημα αλλα για σιγουρια ρωταω, μπορω λοιπον να δοκιμασω χωρις προβληματα arb κτλ την xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_XTRV_Stable_V10.2.1.0 ? ετχαριστω υγ επισης την Masik X 2.4 Whyred, μηπως μπορω να την δοκιμασω ? ” τελικα δοκιμασα την Masik X 2.4 Whyred αλλα κολλησε στον aroma installer και και τα παρατησα και πηγα πισω μεσω twrp επισης μ…

• Παράθεση από thanfun: “σωστά ? ” καλο θα ηταν μια επιβεβαιωση απο τους ειδικους εδω (οπως εχω ξαναπει με φοβιζει λιγο το πειραγμα σε αυτο το τηλεφωνο)

• καλημερα, εχω την official global stable 10.2.1.0 με unlocked bootloader, arb 4, twrp και magisk εγκατεστημενα.... μαλλον δεν υπαρχει προβλημα αλλα για σιγουρια ρωταω, μπορω λοιπον να δοκιμασω χωρις προβληματα arb κτλ την xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_XTRV_Stable_V10.2.1.0 ? ετχαριστω υγ επισης την Masik X 2.4 Whyred, μηπως μπορω να την δοκιμασω ? edit οκ για την Masik βρηκα στο xda οτι ειναι free arb. edit 2 ok, διαβασα εδω στο φορουμ οτι και απο την xtrv εχουν αφαιρεθει τα αρχεια που αφορουν σ…

• συγνωμη δεν το προσεξα ναι δεν εχω xtrv, οκ καταλαβα, ευχαριστω θα δοκιμασω αλλη φορα για να το σωσω θα ελεγα ας το δουμε σαν μια δοκιμη...

• Παράθεση από vanni: “Υπάρχουν οι οδηγίες όλες στο πρώτο ποστ. Αν θες να επιστρέψεις εκεί που ήσουν ξανά περνάς την rom ” μετα το 1ο βημα δεν ανοιγει το τφ, μενει στο ωραιο logo mi και μετα απο 5 λεπτα κανει επανεκκινηση στο twrp δοκιμασα ξανα εγκατασταση του 1oυ, καθαρισμο cache, dalvik cache αλλα οχι

• καλημερα, εχω την official global stable 10.2.1.0 με unlocked bootloader, twrp και magisk εγκατεστημενα.... μπορω λοιπον να δοκιμασω το patch? κανω εγκατασταση τα 2 αρχεια, το ενα επανεκκινηση τφ και μετα το αλλο και επανεκκινηση τφ και θα ειμαι οκ? και αν θελω να τα βγαλω ολα και να επανελθω? τι κανω? ευχαριστω

• Παράθεση από dedalos: “Γι'αυτό και εγώ σου έγραψα boot στο twrp από τον υπολογιστή σου και μετά την ρομ φλασάρισμα τον εαυτό του. Άλλως θα σου έγραφα install το twrp από τον υπολογιστή σου .... Θέλει να προσέχουμε τις μικρές λέξεις που κάνουν την διαφορά. Θα σου προτείνω να μην ξηλώσεις τίποτα και απλώς να τα απενεργοποιήσεις γιατί κάθε φορά που θα κάνεις update θα επανέρχονται και θα λειτουργούν μέχρι να τα ξανά ξηλώσεις, ενώ εάν τα απενεργοποιήσεις θα παραμένουν έτσι και μετά το update. ” ναι …

• Παράθεση από em56464: “Για τις εφαρμογές που σου κάθονται στον λαιμό όπως λες μια είναι η λύση bloatware removal tool by@George Kaggelaris και ησυχάσεις γιατί οι εφαρμογές που επιτρέπει να εξαφανιστούν κυριολεκτικά από την συσκευή είναι με ασφάλεια και δοκιμασμένες από πολλούς στην κοινότητά υπάρχει σχετικό νήμα για το εργαλείο!!!! ” ναι το ξερω και το δοκιμασα, οπως και αλλα παρομοια, οπως και μεσω εντολων χειροκινητα, αλλα δυστυχως δεν τιποτα τις αφαιρει εντελως (δεν αφαιρει τα αρχεια απο το s…

• Παράθεση από dedalos: “Φίλε μου έχω από τότε που πήρα το τηλέφωνο global stable και twrp μαζί με magisk συνεχώς. ” ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. απο εσενα και του @makis1024 εμαθα πολλα χρησιμα! αλλα οταν φλασαρα το twrp.img σε fastboot μου εβγαζε failed και οτι δεν μπορει να κανει arb check (εχω arb 4) "FAILED (remote: Anti-rollback check failed)" τελικα ο τροπος για να γινει η δουλεια οπως βρηκα στο xda (ευχαριστω τον corkiejp) ειναι "If you have ARP anti 4 rom! To flash TWRP you need t…

• οχι αλλα το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να σωσεις τα παντα φωτογραφιες, αρχεια κτλ θα τα σβησει ολα σαν να το αγορασες τωρα πριν λιγο το επαθα

• ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις αρχιζω την μελετη τους και γενικοτερα το διαβασμα για να δω τι θελω τελικα

• Παράθεση από makis1024: “Έχεις φλασάρει lazyflasher ή magisk; Διότι μόνο έτσι μπορείς να έχεις official rom και twrp. ” οχι δεν εχω φλασαρει κατι ακομα για root και θα ηθελα αλλα μαλλον θελω πολυ καθοδηγηση τελικα και διαβασμα τελικα μονο σε μια επανεκκινηση μπηκε στο custom twrp τωρα που δοκιμασα ειμαι παλι στο stock recovery αρα με επισημη global stable δεν μπορω να εχω custom twrp, δεν το ηξερα αυτο τουλαχιστον ετσι οπως ειμαι ξεκλειδωτος, stock recovery μπορω να εχω root?

• ναι μαλλον μπερδευτηκα καπου, εβαλα το custom twrp αλλα οχι custom rom δεν αλλαξα υπαρχει προβλημα τωρα? βλεπω να λειτουργει κανονικα και μπαινει στο custom twrp επισης εχω την τελευταια global stable, τωρα λοιπον με το twrp_whyred_3.2.3-3_tools-6 δεν μπορω να εχω ota, σωστα? μηπως υπαρχει τροπος να εχω ota? αν φλασαρω το stock recovery θα εχω ota? για root magisk που να κατεβασω? ευχαριστω

• Παράθεση από makis1024: “dummy.img έχεις φλασάρει; Εάν έχεις anti level 4 έχεις κλειδωμένες εντολές fastboot... ” οχι δεν το εκανα αλλα μπηκε τελικα το twrp. πειραζει? εκανα μ@λ@κια? και ναι εχω arb 4

• εχω την τελευταια global stable, τωρα λοιπον με το twrp_whyred_3.2.3-3_tools-6 δεν μπορω να εχω ota, σωστα? μηπως υπαρχει τροπος να εχω ota? αν φλασαρω το stock recovery πειραζει? θα ειμαι ενταξει? για root magisk που να κατεβασω? ευχαριστω