Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 654.
-
προσπαθω να βαλω twrp και μου βγαζει C:\adb>fastboot flash recovery twrp_whyred_3.2.3-3_tools-6_red_ss.img target reported max download size of 536870912 bytes sending 'recovery' (41768 KB)... OKAY [ 1.417s] writing 'recovery'... FAILED (remote: Anti-rollback check failed) finished. total time: 1.433s μια βοηθεια παρακαλω edit ok αλλαξα το ονομα σε twrp.img και μαλλον εγινε
-
ε πες το ντε έτσι εξηγείται, ipad και xiaomi (android και πολύ περισσότερο miui) είναι λίγο ασύνδετες έννοιες θα έλεγα biggrin.png ... το λιγότερο, για να μην μιλήσω για "φανατικούς αντίζηλους" και "ορκισμένους εχθρούς".... όλα αυτά βέβαια είναι απλά αστεία έτσι? και προς θεού δεν θέλω να μπω σε αυτήν την ατέρμονη συζήτηση για το ποιο είναι καλύτερο το ios vs android, απλά αστειεύομαι
-
Παράθεση από vertigo83: “Γιατι δεν βγαζει πιά ,την επιλογη για εμφανιση ολων των εφαρμογων ,οταν πατώ στις τρεις τελιτσες; ” biggrin.png γιατί απλά τις έχεις ήδη εμφανισμένες .... αν επιλέξεις "απόκρυψη υπηρεσιών συστήματος" ε τότε θα δεις την ζητούμενη επιλογή... ε απλά πες το "περίεργη" μετάφραση? επίσης για να μην παιδεύεσαι μπορείς να πάρεις screen shot της οθόνης σου σέρνοντας 3 δάχτυλα από πάνω προς τα κάτω...
-
δεν το βρισκεις επειδη το λεει στα ελληνικα "Υπηρεσίες" και ειναι αυτο στην τελευταια φωτογραφια σου, γενικως μην αγχωνεσαι το τηλεφωνο σου μοιαζει να εχει ο,τι πρεπει η επιλογη για απενεργοποιηση σημαινει οτι ειναι κανονικα ενεργοποιημενο και αν θελεις επιλεγεις να το απενεργοποιηησεις αλλα δεν ειναι σωστο αυτο για να το βρεις στο τηλεφωνο σου πας ρυθμισεις > εγκατεστημενες εφαρμογες > επιλεγεις απο πανω δεξια τις 3 τελιτσες "εμφανιση ολων των εφαρμογων" > στην αναζητηση πληκτρολογεις "υπηρεσιε…
-
Παράθεση από karaban21: “εγω μονιμη την εχω μια βδομαδα. νομιζω το προβλημα στα θεματα υπήρχε παντα. μονο με αλλαγή χωρας καταβαζες. ” δεν ειναι κατι σπουδαιο αλλα στην νεα global source ported 9.1.24 οταν απο τις ρυθμισεις > η συσκευη μου επιλεξω ενημερωση συστηματος (και οχι απο το app ενημερωσης) δεν γινεται τιποτα δεν λειτουργει, δεν παει στην ενημερωση συστηματος. αυτο συμβαινει και σε αλλους?
-
Παράθεση από dhmlaz: “Μετά από μία εξαντλητική λειτουργία της 9.1.24 υπάρχει σαφέστατα καλύτερη λειτουργία στην σταθερότητα λειτουργίας, από φόρτιση μπαταρίας υπερβολική, και αδυναμία λειτουργίας της εφαρμογής "ΘΈΜΑΤΑ". Δεν υπάρχει ή δυνατότητα αλλαγής τού θέματος. ” παρακαλω υπαρχει επιβεβαιωση απο καποιν αλλον για τα παραπανω?
-
Παράθεση από emskan: “Τώρα στο άλλο λαπτοπ φλασάρει κανονικά! ” μπραβο, ολα καλα παντως για αφαιρεση παλιων οδηγων βοηθαει και το USBDeview και επισης σε τετοιες περιπτωσεις παιζει και δοκιμη αλλων καλωδιων, δοκιμη usb hub, απενεργοποιηση UEFI boot ή Secure boot απο BIOS κ.α οπως λενε φιλοι στα λινκ που εδωσε ο makis1024 και τελικα λιγο μπελαλιδικο το τηλεφωνο αυτο στην συνδεση του με πισι με προηγουμενο xiaomi τηλεφωνο δεν καταλαβαινα ουτε απο USB 3.0 ουτε απο windows 10 τιποτα
-
παντως στον εξαιρετικό οδηγο εδω Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) δεν αναφέρεται (αν δεν κανω λαθος) κατι οτι πρεπει μονο σε USB 2.0 θυρα και καλο ειναι να μπει για αυτους που κοιταζουν αλλα δεν βλεπουν (σαν εμενα) επισης και το κολπο με την προεκταση για την περιπτωση που καποιος εχει μονο USB 3.0 θυρες (εγω πχ ισα που εχω μια μονο USB 2.0)