Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 654.

• Παράθεση από makis1024: “Εάν το είδες το γράφω , άλλη θύρα USB 2. ” εαν το εβλεπα (και το προσεχα δηλαδη οτι κυριολεκτούσες) θα γλιτωνα ωρες ψαξιμο και διαβασμα

• Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Αλήθεια άλλο τηλέφωνο εκτός xiaomi έχεις συνδέσει στο PC σου; ” ναι αρκετα και xiaomi και 3-4 διαφορετικες μαρκες (mtk. sumsung, qualcom κτλ) και δεν ειχα θεματα μονο με αυτο αλλα καπου πηρε το ματι μου οτι εχει επιπλεον θεματα με τα windows αυτο το τφ (το βλεπουν σαν συσκευη mtp γενικα και οχι σαν τφ) περαν των πιθανων λογω του amdαυτη η συσκευη λοιπον οταν ειναι εντονα χρωματισμενη οπως στην φωτο ειμαστε οκ, αλλα διχως να ξερω γιατι μετα …

• Παράθεση από makis1024: “Άλλο καλώδιο , άλλη θύρα USB 2, reboot και σε υπολογιστή και σε κινητό , εάν αποτύχουν όλα , άλλο υπολογιστή από κάποιον φίλο. ” σε αλλο πισι (intel cpu) δεν εχω προβλημα αλλα και στο δικο μου (amd cpu) τελικα νομιζω πως βρηκα την λυση (μου την βρηκαν δηλαδη) σε καποιοα πισι δεν πρεπει να χρησιμοποιηθει θυρα USB 3.0 αλλα μονο θυρα USB 2.0 και αν θελουμε να χρησιμοποιησουμε θυρα USB 3.0 τοτε καλο ειναι να χρησιμοποιησουμε μια προεκταση καλωδιου USB το δοκιμασα και δειχνει…

• οχι δεν χρειαζεται, απλα το κλεινεις και κλεινεις και τον υπολογιστη και οποτε θες να δεις ποσος χρονος εμεινε ξαναανοιγεις και μπαινεις και βλεπεις και ξανακλεινεις και οταν ερθει η ωρα μπαινεις (εχεις χρονο μην βιαζεσαι) και κανεις την δουλεια σου δεν υπαρχουν χαζες ερωτησεις αλλα χαζες απαντησεις υγ κι εγω προχθες αυτα ρωτουσα

• Και επίσης καλύτερα μην γράφεις τόσο μεγάλα ποστ γιατί γεμίζει η σελίδα πολύ, βάλε spoiler ή μαρκαρισε μόνο το κείμενο που θέλεις για παράθεση Ολα θα πάνε καλά και θα σου μείνει και η εμπειρία - γνώση

• Δεν βγάζει το όνομα της δηλαδή όταν ανοίξεις "ο υπολογιστής μου"? Είναι θέμα drivers, ψάξε στο google με το όνομα του κινητού για drivers, πχ από mi.com Μια άλλη λύση είναι να βάλεις το mi pc suite, το οποίο βάζει μαζί και drivers

• ενταξει μπορει και να μην γραψει test mode ή μαλλον λειτουργια δοκιμης συνεχισε παρακατω

• φίλε/η @Dimitra Kgianni εκανα edit το ποστ μου και καλυτερα διαβασε το ολοκληρωμενο εδω Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

• Παράθεση από Dimitra Kgianni: “δεν πολυ κατάλαβα απο τον πίνακα για τις εκδόσεις , δεν ξέρω ακριβώς ποιο είναι ” στο all specs λεει model και πισω στο κινητο κατω απο το λογοτυπο mi εχει επισης ενα νουμερο (το ιδιο με το νουμερο στο all specs δηλαδη) και το ψαχνεις εδω που δειχνω στην φωτο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61183/

• δες καταρχην απο εδω Εκδόσεις Redmi Note 5 - Redmi Note 5 Versions (Whyred) και απο το τι γραφει στο πισω καπακι αλλα και στα info του τηλεφωνου τι μοντελο ειναι, αν ειναι global κτλ το τηλεφωνο σου εχει και anti roll back και θελει λιγο παραπανω προσοχη με τα φλασαρισματα για να μην γινει τουβλο που λεμε, κανε εναν ελεγχο λοιπον που εισαι (arb 2, 3 ή 4 πχ), δες εδω Anti Roll Back μετα για να βαλεις ελληνικα διαβασε απο εδω που ρωτα καποιος τα ιδια περιπου με εσενα Γενική συζήτηση για το Redmi N…

• Παράθεση από thanfun: “και αφου βλεπω τον αριθμο της συσκευης στην επομενη εντολη (adb toll) για info μου λεει FAILED (command write failed (No such file or directory)) finished. total time: 0.031s αν χτυπησω 2η φορα την εντολη < waiting for device > και τιποτα... ” Παράθεση από makis1024: “Άλλο καλώδιο , άλλη θύρα USB 2, reboot και σε υπολογιστή και σε κινητό , εάν αποτύχουν όλα , άλλο υπολογιστή από κάποιον φίλο. ” Παράθεση από George Kaggelaris: “εγκυκλοπαιδική ερώτηση: Ο υπολογιστής που σου …

• Παράθεση από karlosamos: “Επειδή το θέλει η μικρή που και που για να βλέπει καμία φωτογραφία θέλω να ξέρω ότι αν το βάζω σε flight mode ελαχιστοποιηται η ακτινοβολία ” μεγαλη συζητηση ... μαλλον για να γλιτωσει καποιος πρεπει να συνεννοηθεί με τους γειτονες σε ακτινα 100 μετρων.... επισης αν σκεφτουμε εντελως υπερβολικα θα καταλαβουμε πως ακομα και κλειστο με την μπαταρια μεσα "ίσως" και να εκπεμπει κατι, γι αυτο και (αν δεν απατώμαι) γινονται κλησεις εκτακτης αναγκης ακομα και χωρις σημα (ή με …

• μπράβο, αν και δεν την δοκιμασα ακομα απο τις περιγραφες φαινεται καλη και βλεπω εχει και επιλογη για ενημερωση εφαρμογων συστηματος!

• Παράθεση από thanfun: “άλλο επίσης ενδιαφέρον εργαλείο το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε κατεβάζοντας από εδώ Xiaomi_ADB_Fastboot_Tools_2.2.3, ” Παράθεση από KostasAngelopoulos: “αν μπορέσεις να προσθέσεις στην επόμενη αναβάθμιση τα θέματα και τον File Manager καθως και εφαρμογές από τα Εργαλεία θα είναι ακόμα καλύτερα ! ” αν θες δοκιμασε αυτο παραπανω, εχει πολλες επιλογες, απλα κλικ στο Debloate (και συγνωμη που το παραθετω εδω μαζι με την πολυ καλη δουλεια του George Kaggelaris, αλλα απλα το βρ…

• Παράθεση από thanfun: “όταν αφαιρώ μια εφαρμογή από το system που πιάνει χώρο δεν αυξάνεται ο ελεύθερος χώρος στο system partition ” ακόμα προσπάθησα και με άλλο επίσης ενδιαφέρον εργαλείο το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε κατεβάζοντας από εδώ Xiaomi_ADB_Fastboot_Tools_2.2.3, (Hidden Content) αλλά πάλι δεν απελευθερώνεται χώρος στο system partition (τουλάχιστον οι αφαιρούμενες εφαρμογές δεν τρέχουν πλέον) και όπως λέει παρακάτω ο George Kaggelaris ΠΡΟΣΟΧΗ στην χρήση!

• πειραζει αν ξεκινησω την διαδικασια σε εναν υπολογιστη και μετα απο 10-15 μερες παω να την τελειωσω σε αλλον? ενδιαμεσα θα χρησιμοποιω το τηλεφωνο και θα ειδοποιηθω για το ποτε ειμαι ετοιμος? οταν ειδοποιηθω ποσο χρονο εχω στην διαθεση μου?

• ωραια σας ευχαριστω και μετα απο αυτα μαλλον ξεκιναω να ξεκλειδωσω λοιπον ... και μετα θα δω αν και τι θα κανω

• Παράθεση από amavroudis: “δεν κάνει η rom που θέλεις να περάσεις να έχει μικρότερη τιμή arb ” ε και που φαινεται αυτο στην εκαστοτε rom? πχ σε αυτην MIUI ROM for Redmi Note 5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum (λυπαμαι αλλα σε αυτο το θεμα ειμαι δημοτικο ) εδιτ ok βρηκα αυτο How to check whether your MIUI version has ARB implemented or not.(CREDIT- XDA) - Redmi Note 5 Pro - Mi Community - Xiaomi

• Παράθεση από NasDriver: “Το επίπεδο του ARB έχει ουσία όταν θες να γυρίσεις προς τα πίσω σε official roms. ” συγνωμη αυτο τι ακριβως σημαινει? δεν πρεπει να παω απο miui 10 σε miui 9? ή ακομα και απο miui 10.2.1.0 (πχ) σε miui 10.1.1.0? σε μικροτερο νουμερο εκδοσης ας πουμε

• Παράθεση από amavroudis: “Νομίζω ότι δεν τα χάνεις, αλλά δεν είμαι σίγουρος. ” αρα καλου κακου οταν ερθει η τελικη στιγμη (κατι που δεν καταλαβα καλα πως ακριβως ειναι) θα πρεπει να εχω κανει copy paste σε πισι