Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 654.
-
καλημερα, ειμαι σε antirollback 4 και τωρα εχω την ROM miui golbal 10.2.1.0 stable (OEIMIXM) δεν θελω σε αυτη την φαση πολλα σκαλισματα και δοκιμες αλλα θα ηθελα να μπορω να κανω backup το data partition (nandroid backup λεγεται αν δεν κανω λαθος) και νομιζω δεν γινεται διχως twrp, αρα ειναι μονοδρομος να ξεκλειδωσω? και αν ξεκλειδωσω με το καλο σε 15 μερες και δεν θελω να κανω αλλαγες και twrp εχω καμια αλλη συνεπεια? ή ξεκλειδωσα και οκ απλα ειμαι ετοιμος οποτε αποφασισω? αυτα τα ρωταω περισσο…
-
Παράθεση από thanfun: “Λοιπόν, έβαλα drivers, έκανα εντοπισμό σφαλμάτων usb και συνδέω το τφ (και με φόρτιση και με μεταφορά αρχείων δοκίμασα) αλλά όταν επιλέγω στο tool το 01 πχ κάνει μια στιγμιαία αναλαμπή και τίποτα. Αλλά τελικά μήπως φταίει το πισι μου διότι και νωρίτερα είχα αποσυνδέσεις adb. Θα δοκιμάσω σε άλλο και θα επανέλθω...μην σε παιδεύω... ” καλημερα, τελικα δοκιμασα σε αλλο πισι με intel cpu και δουλευει το εργαλειο (με μπερδεψε λιγο η εντολη εδινα "01" αντι για "1" αλλα οκ το βρηκ…
-
Παράθεση από thanfun: “επισης τωρα εχω την ROM miui golbal 10.2.1.0 σταθερη (OEIMIXM) αν θελω να την ξαναφλασαρω με XiaoMiFlash ή μεσω του update app (με ποιο ειναι καλλυτερα?) ειναι αυτη εδω? MIUI ROM for Redmi Note 5 Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum και δεν θα χαθουν τα δεδομενα, σωστα? ” παρακαλώ μηπως καποιος μπορει να απαντησει?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Αλήθεια άλλο τηλέφωνο εκτός xiaomi έχεις συνδέσει στο PC σου; ” ναι αρκετα και xiaomi και 3-4 διαφορετικες μαρκες (mtk. sumsung, qualcom κτλ) και δεν ειχα θεματα μονο με αυτο αλλα καπου πηρε το ματι μου οτι εχει επιπλεον θεματα με τα windows αυτο το τφ (το βλεπουν σαν συσκευη mtp γενικα και οχι σαν τφ) περαν των πιθανων λογω του amd αυτη η συσκευη λοιπον οταν ειναι εντονα χρωματισμενη οπως στην φωτο ειμαστε οκ, αλλα διχως να ξερω γιατι μετα απο λιγο ή μετα απο κα…
-
Το app για τον καιρό (η γραμματοσειρά του δηλαδή) ήταν οκ και δεν ξέρω πως έγινε, ίσως όταν προσπάθησα να σβήσω εφαρμογές με adb για αυτό θέλω να ξαναφλασαρω... edit Τελικά έφταιγε το update του app που πήρε από play store, όταν το απεγκατεστησα η γραμματοσειρά επανήλθε (βέβαια όταν αναβαθμιστεί πάλι θα έχω τα ίδια μάλλον)
-
Λοιπόν, έβαλα drivers, έκανα εντοπισμό σφαλμάτων usb και συνδέω το τφ (και με φόρτιση και με μεταφορά αρχείων δοκίμασα) αλλά όταν επιλέγω στο tool το 01 πχ κάνει μια στιγμιαία αναλαμπή και τίποτα. Αλλά τελικά μήπως φταίει το πισι μου διότι και νωρίτερα είχα αποσυνδέσεις adb. Θα δοκιμάσω σε άλλο και θα επανέλθω...μην σε παιδεύω...
-
Παράθεση από thanfun: “τωρα λεω να βγαλω ολα τα usb με το USBDeview ” δοκιμασα με το USBDeview μπας και διορθωσω το προβλημα της διακοπης επικοινωνιας adb αλλα τιποτα επισης απεγκατεστησα system apps (καποια google apps) με αυτη την μεθοδο εδω How to Uninstall Carrier/OEM Bloatware Without Root Access αλλα τελικα δεν εξοικονομισα χωρο στο system partition που ηθελα ....και τελικα αυτο συνεβει διοτι δεν πετυχε η απεγκατασταση (εκανα παλι εγκατασταση απο play store και αντι να φανουν σαν user apps…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “@thanfun εγκυκλοπαιδική ερώτηση: Ο υπολογιστής που σου έβγαζε πρόβλημα είναι AMD Ryzen; ” σχεδον, ειναι AMD APU και συγκεκριμενα 6th Gen A10-8700P APU λες λοιπον οτι εχει σχεση με αυτο? σε προηγουμενο xiaomi δεν ειχα προβλημα τωρα λεω να βγαλω ολα τα usb με το USBDeview παντως η Μ$ (windows δηλαδη) παντα εβαζε εμποδια στην AMD και διευκολυνε την Intel
-
Παράθεση από makis1024: “...άλλο υπολογιστή από κάποιον φίλο. ” Παράθεση από BanditGR: “Authorize το έχεις κάνει το ADB στη συσκευή ? Όταν χτυπάς ADB devices από Android (και όχι fastboot) για πρώτη φορά θα σου βγάλει ένα πλαίσιο στην οθόνη να αποδεχτείς τη σύνδεση. ” καλημερα, δεν θυμομουν οτι αρχικα επρεπε να εχω ανοιχτο το τφ ωστε να δωσω εξουσιοδοτηση αλλα τελικα το εκανα και παλι τζιφος.... ομως οταν αλλαξα υπολογιστη εγινε αμεσως ειναι κλειδωμενο το τφ.... βεβαια καλα θα ηταν να βρω τι φτα…
-
Παράθεση από amavroudis: “Δεν ανεβάζεις screenshot από τους φακέλους και τις εντολές καλλίτερα; ” οριστε εδω, μετα την πρωτη εντολη το χανει το τφ και εξαφανιζεται και απο το windows device manager και αν βγαλω και βαλω το καλωδιο δεν ακουγεται ο χαρακτηριστικος θορυβος στα windows με επομενη προσπαθεια εκανε επανεκινηση σε fastboot μςσω εντολης απο cmd αλλα οταν εδωσα παλι την εντολη "fastboot oem device-info" παλι το εχασε το τφ και εβγαλε σφαλμα.... παρακαλω τι μπορει να φταιει? (Hidden Conte…
-
προσπαθω να σιγουρευτω οτι εχει κλειδωμενο bottloader (με βαση αυτα εδω) και αφου βλεπω τον αριθμο της συσκευης στην επομενη εντολη για info μου λεει FAILED (command write failed (No such file or directory)) finished. total time: 0.031s αν χτυπησω 2η φορα την εντολη < waiting for device > και τιποτα... τι σημαινει αυτο? εχει προβλημα το τφ, η θυρα usb, το καλωδιο? αλλαξα 3 καλωδια και δοκιμασα αλλη εκδοση adb, ενεργοποιησα τον εντοπισμο σφαλματων, εβαλα τους σωστους drivers νομιζω... μια βοηθεια…