Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 654.

• Παράθεση από NasDriver: “έχει αναμονή 15 μέρες ” ευχαριστω, θα το κανω αλλα τοσο πολυ? σε αλλο xiaomi εκανε 1 ωρα αν θυμαμαι καλα....τεσπα τι να κανουμε... αρα εχω χρονο να ετοιμαστω αλλα θα σε παρακαλουσα αν εχεις χρονο να μου απαντησεις και στα αλλα....

• καλημερα (και παλι), εχω στα χερια μου ενα redmi note 5 global 4/64 (αυτο με διπλη καμερα πισω) με miui golbal 10.2.1.0 σταθερη (OEIMIXM) και θελω να ρωτησω καποια πραγματακια (πολλα αλλα ας αρχισω με τα παρακατω), 1) θελω να βαλω root magisk κατα προτιμηση ή και supersu (κυριως για να να αφαιρεσω ή μετατρεψω system apps), 2) και θελω να βαλω twrp θα μπορουσε καποιος να μου πει που θα τα βρω και με πολυ λιγα λογια χοντρικα μονο (εχω καποια σχετικη εμπειρια) πως θα τα βαλω? 3) και οταν το κανω θα…

• Παράθεση από aelarav: “Οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι ελληνικά στις εφαρμογές κι είπα μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος ” καλημερα, δες αυτα μηπως σου κανουν την δουλεια MoreLocale 2 Set Locale Language for Android - Locale Setting

• Γιατί συμβαίνει αυτό;

thanfun - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

η αιτία δεν ειμαι σιγουρος ποια μπορει να ειναι μα δες εδω και δεν την εχεις κανει ηδη αυτη την διαδικασια ισως βρεις μια λυση Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Redmi pro πρόβλημα με κάμερα

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μπράβο σου που εντόπισες το πρόβλημα και φυσικά που το μοιράστηκες μαζί μας ” Ελπίζω να βοήθησα έστω και έναν κάτι που θα με χαροποιήσει, αν κάποιος θέλει ας μας πει αν δοκιμάσει...

• Redmi pro πρόβλημα με κάμερα

Μήνυμα

Απίστευτο και λίγο αστείο αυτό που θα πω παρακάτω άλλα νομίζω πως ανακάλυψα τι είναι αυτό που κάνει την κάμερα να βγάζει χάλια φωτογραφίες πολύ θολές σαν να μην μπορεί να εστιάσει και μετά να επανέρχεται στα κανονικά της δίχως να καταλαβαίνουμε γιατί, προ ολίγου και η δικιά μου ήταν χάλια (ενώ υποτίθεται την είχα καθαρίσει και φτιάξει πρόσφατα) και δοκίμασα ότι μου ήρθε στο μυαλό για να την στρώσω (καθαρισμός δεδομένων, cache, dalvik cache, φλασάρισμα ROM κτλ) άλλα τίποτα τελικά σκέφτηκα ότι ότα…

• Παράθεση από dthan: “...πιο αναλυτικές οδηγίες για το Format ? Την σειρά με την οποία πρέπει να γίνει η διαδικασία και τα αρχεία που θα χρειαστώ. ” εννοει (νομιζω) να κανεις ολοκληρωμενη εγκατασταση ολα (σxεδον ολα για την ακριβεια) τα partitions που γινεται με fastboot stable rom δηλαδη με sp flash tool...(θα σβηστουν τα παντα απο το κινητο, πρεπει να τα σωσεις απο πριν) για να βοηθησω δινω την τελευταια official ROM (απο το ROM download section της επισημης κινεζικης ιστοσελιδας καθοτι δεν υπα…

• Παράθεση από dthan: “Παράθεση από dthan: “Για το δικό μου θέμα υπαρχει κάποια λύση? Γνωρίζει κάποιος? Ευχαριστώ προκαταβολικά ” ” οχι ρε συ, οχι τοσο ευκολα, κατεβασε απο εδω και βαλε μια αλλη rom κανε πρωτα ενα backup με twrp το data και μετα δοκιμασε καθαρη εγκατασταση καλυτερα οχι αρωμα, κατεβασε αυτην xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V10_XTRV_9.1.3.zip ή εναλλακτικα κανε backup το data > wipe data, cache, dalvik cache > reboot

• Παράθεση από kinezos69: “Μπορείς να μου κάνεις την αλλαγή αυτή μέσω teamviewer για να μην κάνω καμιά πατάτα? ” παμε στο chat

• Παράθεση από kinezos69: “Για να ρουτάρω την συσκευή πρέπει να φλασάεω το superuser, σωστά? ” ναι ή Magisk

• ΠΡΟΣΟΧΗ προχωρήστε με δική σας ευθύνη, διότι το τφ δεν ξεκινά δίχως το αρχείο "bulid.prop" ή αν γίνει σε αυτό κάποια περίεργη αλλαγή (θα πρέπει να ξαναφλασάρετε την ROM σας μέσω TWRP) θα πρέπει να είσαι root (νομίζω στο google υπάρχουν οδηγίες και για μη root), για να γίνεις root δες εδώ Redmi Pro (omega) root με την συσκευή κανονικά ενεργοποιημένη (όχι από TWRP recovery mode) και με Root Explorer ή αντίστοιχο app πας στο "system/bulid.prop" αρχείο και βρίσκεις την εν λόγω σειρά (κάτω από την μέ…

• Παράθεση από dhmlaz: “Υπερβολές, εκτός και εάν το ζήτημα είναι μόνο μπαταρία. ” Παράθεση από BanditGR: “Εγώ δεν προτείνω τίποτα. Απλά καταθέτω την άποψή μου ως χρήστης (πλέον) του Whyred και μιας συσκευής πολύ (σχεδόν όμοιας) με το omega ” σας ευχαριστώ και τους δυο ειλικρινά... αλλα οπως συμβαινει πολλες φορες στην ζωή παρατηρω αντιφατικες αποψεις για το ιδιο πραγμα, οπως και σε αλλες ιστοσελιδες πχ στο σκρουτζ οπου μιλαμε απο τον παραδεισο στην κολαση τα reviews (δεν καταλαβαινω πως καποια πρα…

• Παράθεση από BanditGR: “...μπορώ να σου πω ότι οι συσκευές από πλευράς απόδοσης είναι η μέρα με τη νύχτα... ” ευχαριστω για την χρησιμη απαντηση σου! α μαλιστα, αρα θεωρεις πως αξιζει τον κοπο να παω σε redmi note 5, και για αυτα που δεν εχει το whyred? και έχει το omega? οπως καλύτερη (oled) οθόνη, USB type C, colored led (ή μηπως αυτο γινεται?), ισως και κατι αλλο, ποια η γνωμη σου?

• Παράθεση από dhmlaz: “Προς το παρόν κανένα. ” ευχαριστω για την απαντηση, αλλα δεν θεωρεις αρκετα καλυτερο το redmi note 5 αλλα και κανενα απο τα υπαρχοντα low badget (και σε μεταχειρησμενο θα εβλεπα) ωστε να αξιζει τον κοπο

• Καλημέρα, Μου αρέσει πολύ το τηλέφωνό μου αλλά σκεπτόμενος την περίπτωση αναβάθμισης συσκευής, αναρωτιέμαι ποιο low badget Xiaomi θα ήταν καταλληλότερο για να πούμε ότι έχω ένα καλύτερο συγκριτικά με το Redmi Pro (omega) έχω στο μυαλό μου ότι το Redmi Pro σε σχέση με άλλα που βλέπω έχει καλύτερη (oled) οθόνη, USB type C, colored led κα... ένα που χαλβαδιάζω ας πούμε το Redmi Note 5 Global με καλύτερη διπλή κάμερα, android 8 ή 9, WiFi dual band κτλ Παρακαλώ ποια είναι η πρότασή σας και η γνώμη σα…

• Παράθεση από BanditGR: “Το MTK Performance service είναι μια υπηρεσία συστήματος που τρέχει σχεδόν σε όλα τα Mediatek SoC βασισμένα τηλέφωνα και ανεβοκατεβάζει τις συχνότητες του επεξεργαστή, παρακάμπτοντας τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του governor του Android ” ευχαριστω αλλα δεν τα παιρνω και ευκολα .... δηλαδη βαζοντας 0 εμεις απενεργοποιούμε αυτην την υπηρεσια (MTK Performance service)? και παμε με "τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του governor του Android" (ή του miui ?) ? [ναι ξερω μοιαζει σαν…

• Παράθεση από Kefalas99: “Θέλω να κάνω μια πλήρης αποφόρτοση. Με το που σβήσει πρέπει να το αφήσω μόνο του να πάει 100% ενώ είναι κλειστό ή μπορώ και να το ανοίξω έχοντας συνδεδεμένο το usb και να φορτίζεται μέχρι να πάει 100% ενώ είναι ανοικτό; @BanditGR ” συγνωμη που απαντω ενω ρωτας αλλον... γενικα υπαρχουν πολλοι οδηγοι ... αλλα βρηκα και εχω εφαρμοσει αυτον (το εκανα σε λαπτοπ) και δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα να το δουλευεις το τφ (οπως λεει και ο παρακατω οδηγος) (Hidden Content) που ειν…

• Παράθεση από Kefalas99: “Το ro.mtk_perfservice_support=1 να γίνει ro.mtk_perfservice_support=0 ” Παράθεση από BanditGR: “από άποψη μπαταρίας σίγουρα αξίζει, καμία σχέση. Θα χάσει όμως λίγο smoothness η συσκευή. Μόνο αν τεστάρεις βασικά μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Εγώ το nikel πάντως το είχα στον interactive governor για...χρόνια. ” το δοκιμασα και πραγματι αν και δεν εκλεισε κυκλος μοιαζει να παει για διπλασια διαρκεια η μπαταρια, απο smoothness ή επιδόσεις δεν καταλαβα τοποτα ισως διοτι δεν …

• σας ευχαριστω πολυ για τις γνωσεις σας και τι να κανουμε αν ειναι θα κανω ενα γιγαντιαίο copy > paste δυο φορες (σε περιβαλλον twrp που ειναι γρηγοροτερα) και σε 2-3 ωρες θα τελειωσω... καλη συνεχεια και τα λεμε

• το θεμα μου ειναι οτι θα ηθελα να εχω τα tools και αν υπαρχει τροπος να τα εχω με το twrp 3.1 πειτε μου, αλλα στον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρω εχω 30GB με διαφορα αρχεια (φωτο, βιντεο κτλ) τα οποια δεν θελω να χασω και θελει πολυ χρονo να τα αντιγραψω στο pc και να τα επαναφερω στον εσωτερικο χωρο μετα το format data