Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 654.

• ε οκ εφοσον ειναι κατι "φυσιολογικό" και η καμερα λειτουργει κανονικα και δεν τραβαω φωτογραφια με τα αυτια ( ) ας το προσπερασουμε αλλα νομιζω θυμαμαι πως το ξαναειδα (-ακουσα) και με καθαρισμο δεδομενων εφαρμογης ή κατι παρομοιο σταματουσε, αλλα τωρα κολλησε, τελος παντων σας ευχαριστω ολους

• κύριοι οπως εχω πει εκανα καθαρη εγκατασταση δηλαδη factory reset και full wipe data και wipe cache & dalvik cache και reboot to recovery και ξανα factory reset και wipe data και μετα καθαρη φρεσκια νεα εγκατασταση ρομ και αμεσως στο πρωτο ανοιγμα του τηλεφωνου ανοιγω την καμερα και αυτος ο χαζος ανεπαίσθητος θορυβος υπαρχει, μολις τωρα το ξαναεκανα και δοκιμασα και αλλαξα μπαταρια και παλι τιποτα, επισης με ανοιγμενο τηλεφωνο ανοιξα την καμερα και εκανα δοκιμη (να δω αν τρεμει, κουνιεται κτλ αλ…

• ευχαριστω για τις απαντησεις δεν ακουω θορυβο κατα την αναπαραγωγη βιντεο που τραβηξα, μονο οταν λειτουργει η καμερα (και οταν γραφει βιντεο ας πουμε) εχω την εντυπωση ή μαλλον ειμαι σιγουρος οτι το εχω ξανακουσει παλιοτερα αλλα καπως ειχε σταματησει και δεν το ακουγα μετα... θα συνεχισω τις δοκιμες, δεν ξερω μαλλον ασχετο αλλα μου περασε απο το μυαλο η μπαταρια διοτι αλλαξα και τελευταια ξαναεβαλα την παλια, θα το δω

• καλημερα, παρατηρησα οτι όταν λειτουργεί η κάμερα (λειτουργεί κανονικότατα) με οποιαδηποτε εφαρμογη (του miui ή αλλη απο play store) ακουγεται ενας υπόκωφος ήχος περίεργος σαν τα παρασιτα του ραδιοφωνου στα βραχέα (ή σαν να κοχλαζει νερο?) αλλα με πολυ χαμηλη ενταση και ακουγεται ξεκαθαρα αν φερω την καμερα στο αυτί ... μπορειτε να δοκιμασετε? το εχει παρατηρησει καποιος? δοκιμασα καθαρισμο δεδομενων επειτα καθαρη εγκατασταση διάφορων ρομ, miui 9, miui 10 κτλ μηπως ειναι κατι νορμαλ?

• μιας και το εφερε η κουβεντα, αυτο το τφ παντα ηταν γνωστο για τετοιο σκορ 147.000 !!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58352/ οπως φαινεται εδω Xiaomi Redmi Pro: Τιμή, χαρακτηριστικά και πού να αγοράσετε

• καλησπερα, οι κινεζοι συνεχιζουν λοιπον με μια ακομα beta MIUI 10 China Developer ROM 8.10.11 Released: Full Changelog and Download Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum κι εμεις περιμενουμε με την σειρα μας εδω...

• Battery drain

thanfun - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

και οριστε μια μπαταρια (φαινεται γνησια) σε περιπτωση που χρειαστει ή αν καποιος αλλος χρειαστεί. Xiao Mi 4000mAh BM4A Phone Batteries for Xiaomi Hongmi Redmi Pro Battery-in Mobile Phone Batteries from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group υγ καποιες που αναφερονται ως 4700, 4800 mAh κτλ πιθανοτερο να ψευδονται, αλλα επισης ισως δεν εχουν αισθητηρα θερμοκρασιας και αλλα τσιπακια για προστασια απο υπερφορτιση κτλ...διχως απαραιτητα να ειναι και επικινδυνες, απλα με φτ…

• Ράγισμα οθόνης.

Μήνυμα

μερικες οθονες (φουλ) για αγορα (αχρειαστες να ειναι), περιπου στα 35 ευρω, ετσι για να υπαρχουν High Quality For Xiaomi for Redmi Pro LCD Display Touch Screen Digitizer Assembly Black/Gold Color Free Shipping-in Mobile Phone LCDs from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group For Xiaomi Lcd for Redmi Pro LCD display with Touch Screen Digitizer for Redmi Pro Screen for Redmi Pro Display free shipping-in Mobile Phone LCDs from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.…

• Θήκες για Redmi Pro

Μήνυμα

εγω πηρα αυτην (πολυ στιβαρή, ωραια αισθηση στην αφη και με καλη εφαρμογη) For Xiaomi Redmi Pro Case Luxury Carbon Fiber Anti drop TPU Soft Cover Case for Redmi Pro Back Cover Hongmi Pro 5.5inch-in Half-wrapped Case from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group καποιες που ξεχωρισα, ετσι για να υπαρχουν αυτη ειναι ενδιαφερουσα διαφανη Case For Xiaomi Redmi Note 4 Cover For Xiaomi Redmi Pro NILLKIN Nature Transparent Clear Soft Silicon TPU Back Cove Case-in Fitted Cases f…

• Παράθεση από BanditGR: “Αν θυμάμαι καλά η εν λόγω έκδοση είναι κλειστή, αποκλειστικά διαθέσιμη σε beta testers. Δεν γνωρίζω να έχει διαρρεύσει κάτι. ” αν δεν κανω λαθος εχουν γιορτη και αργια στην κινα για καποιες μερες και οι προγραμματιστες για νεα ρομ θα επανeλθουν στις 12 οκτ με την 8.10.11 (οπως λεει και παρακατω...) [Notice] MIUI 10 Global Beta ROM Update Schedule From 22nd Sep. to 7th Oct.! - Beta Team - Xiaomi MIUI Official Forum

• εχει δοκιμασει καποιος αυτο? Displays Features Hidden Camera Xiaomi Redmi - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum για να εμαφανισει διαφορες προσθετες / κρυφες ρυθμσεις στην καμερα (πχ χειροκινητη λειτουργια, παρακολουθηση αντικειμενου για αυτοματη ληψη, ληψη φωτογραφιας κατα την εγγραφη βιντεο, εστιαση ηχου και διαφορα αλλα) το δοκιμασα και βλεπω τις ρυθμισεις αυτες και φαινεται ενδιαφερον αλλα ηθελα και εντυπωσεις απο αλλους που δοκιμασαν αν καποιος θελει να δοκιμασει ας μου πει για τυχον …

• MIUI 10 σε red mi pro (omega)

Μήνυμα

ηρθε φιλε μου, ηρθε εδω και καιρο, κανε τον κοπο και διαβασε λιγο στο φορουμ.... εδω η τελευταια beta global saurce ported rom Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega υπαρχει και cn/en saurce rom

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

thanfun - - Recoveries

Μήνυμα

καλησπερα μπορει καποιος να μου πει ποια η διαφορα μεταξυ twrp 3.1.1 που εχω και του νεοτερου twrp 3.2.3? υπαρχει ουσιαστικος λογος να βαλω το νεοτερο (πχ καλυτερη συμπιεση, χαμηλοτερη θερμορασια, βλεπει περισσοτερα partitions, μεγαλυτερη ταχυτητα κτλ)? ευχαριστω (συσκευη redmi pro) υγ σε μια γρηγορη και απλη δοκιμη που εκανα (εγκατασταση με flasify) ειδα οτι δεν διαβαζε θερμοκρασια (κολλημενη στο 24), τι φταιει? αληθεια υπαρχει καποιο προβλημα στην εγκατασταση με flasify?

• εδιτ θα κανω την ερωτηση μου στο νημα για twrp...εδω επισης η 8.9.20 με μια πρωτη ματια φαινεται μια χαρα

• Παράθεση από gdy190: “Ενα μικρό οπτικό bug. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57451/Παράθεση: “” ” στην 8.9.20 διορθώθηκε αυτο (πηγε ακρη δεξια το ποσοστό μπαταρίας), όπως φαινεται στο Changelog και παρατηρείται σε rom που ήδη χρησιμοποιούν αυτό το source code

• Παράθεση από eddie1996: “Για να περάσω το new patch ota updater δεν θυμάμαι εάν έχω stable η developer. Εικάζω ότι έχω developer. Όσοι έχετε δοκιμάσει το miui 10 δουλέυει κανονικά ή έχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα? Εγώ έχω cosmote και vodafone απο sim κάρτες εάν επηρεάζει κάτι. Ευχαριστώ. ” βλεπω οτι δεν σου απανταει καποιος (ισως διοτι αυτα που ρωτας ειναι απαντημενα αν κανεις τον κοπο να διαβασεις λιγο προς τα πισω) γι αυτο ειπα να σου απαντησω, αφου λεει arΩma beta στα info σου δεν ειναι stabl…

• Παράθεση από gkalen: “@thanfun Η κινεζική official μόνο με fastboot ή spflash , δεν περνάει αυτή με το twrp .. περνάει δηλαδή αλλά δεν κάνει boot γιατί θέλει αλλαγές για να μπορεί να κάνει boot .. ” α ευχαριστω αυτο ηθελα να μαθω, επισης μπορεις να μου πεις αν θα κλειδωσει bootloader αν το κανω με sp flash tool πχ? επιπλεον αν ειναι απλες οι αλλαγες πχ μεσα απο τον flie explorer του twrp πες μου

• ναι ας τα χασω αφου το κανω για δοκιμή και τα κράτησα, αλλά λες οτι δεν γίνεται με twrp? Και λες οτι θα κλειδωσει bootloader με fastboot, ομως με twrp (αν γίνεται δεν ξερω) θα κλειδώσει?

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από pontios.gk: “έχει κολλήσει στο mi δεν κάνει τίποτα άλλοποια ειναι η fastboot rom για το redmi ? ” Απ' ότι βλέπω η τελευταία China Stable ήταν αυτή που θα βρεις εδώ: MIUI 9 China Stable ROM V9.6.1.0.MHQCNFD for Redmi Pro Released! Download Here!! - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum ” καλημερα, δοκιμασα την xtrv global 8.9.13 και για την περιπτωση μου (cosmote κτλ) δεν βλεπω ιδιαιτερες διαφορες και προβληματα (θα παρατηρησω για περισσοτερα).... αλλα μου μπ…

• Παράθεση από cabdik: “...μηπως ειναι εσκεμμενα ετσι στην MIUI 10,... ” δε νομιζω διοτι μου φαίνεται εγινε αποδοχή αναφορας ως bug [Beta] No Notification on Lock Screen - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum