Παράθεση από demakhs: “Πως δε με ρώτησε ρε...ολόκληρη σπόντα πέταξε ο κουραμπιές, έτσι, στην τύχη, την πέταξε?” Τυχαίο γεγονός ήταν Μήτσε ,μην δίνεις σημασία πως θα μπορούσα άραγε εγώ να τολμήσω να τρολάρω τον έναν και μοναδικό αρχήτρόλ !!!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από takisfrag: “Καλημέρα κυρίες και κύριοι , 24 ημέρες και σήμερα και την κάνω για διακοπές !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Για που Τάκη; Καλημέρα.” Δεν ξέρω ακόμα Μανώλη απλά θα μου δώσω άδεια τότε και βλέπω σίγουρα τις πρώτες μέρες θα πάω Βέροια πάντως !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μήτσε στο ξανά λέω στα αθλήματα προσαρμοζόμαστε ανάλογα με την ηλικία μας και την φυσική κατάσταση που έχουμε ,σου προτείνω καλύτερα να ασχοληθείς με τάβλι ξέρεις "φεύγα , πλακωτό , πόρτες" είναι πολύ μικρότερες οι πιθανότητες τραυματισμού άντε το πολύ πολύ κανένα τράβηγμα στον καρπό από το πέταγμα των ζαριών !! Άσε την Μπαλίτσα παιχταρά μου !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα Μήτσε την άποψη μου την ξέρεις και επειδή είμαι δίκαιος θα την πω πάλι : Η mercedes έχει πάντα δίκιο !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk