Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

takisfrag - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Μήτσο αντί να πεις και ευχαριστώ που θα πάρεις και προαγωγή γκρινιάζεις και από πάνω !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρες52ab10cecb83e3e304b5f3515243de29.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους !!1a8ad91d681f87e90e4efd4858320e48.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα καλό σαββατοκύριακο , καλό δρόμο σε όσους πάτε στις ιδιαίτερες πατρίδες σας για ψήφο !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το αυτό λέω και εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ προβλήματα με τις αγορές από Κίνα πλην ενός mido που το lightinthebox μου επέστρεψε τα χρήματα πίσω άμεσα παρότι του είχα αλλάξει τα φώτα στο flash με τον ανηψιό εκ Καστοριάς μήπως και στρώσει . Από εμένα αγορές μόνο από Κίνα και από δικά μας εδώ μαγαζιά που στα φτηνά έχουν σχεδόν τις ίδιες τιμές , και σιγά την εγγύηση της info που αν συμβεί κάτι θα σου πουν χίλιες δικαιολογίες ! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από alvin1983: “Εκεί στον πάτο να την πάνε Τάκη” Δεν θα στεναχωρηθώ καθόλου Μήτσο !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ πάλι βλέπω τους Κινέζους να βουλιάζουν την Apple ! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “550€ mi9 6/128. 750€ 1+7 Pro 8/256 COMPARE” Επιμένετε να συγκρίνετε κινητά με 200 ευρώ διαφορά ?? Νομίζετε ότι εάν θέλει η Xiaomi δεν φτιάχνει κινητό με 900 ευρώ ? Τότε όμως θα λέτε ότι είναι πανάκριβο !!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Διαφωνούμε Χρήστο αλλά οκ απόψεις είναι αυτές φίλε Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Τι σε κάνει Τάκη να πιστεύεις ότι κάνουμε πλάκα; :D” Αλέξη ξέρεις κατά βάθος ότι δεν μπορεί να συγκριθούν αυτά τα δυο κινητά μεταξύ τους η τεχνολογία σε αυτά αλλάζει μέρα με την ημέρα ούτε κάν βδομάδα σε βδομάδα οπότε πως μπορουν να μπουν στην σιγκριση αυτά τα δύο ?? Άλλη παλαιότητα άλλη τιμή ! Με την ίδια σκέψη λοιπόν θα πω και εγώ ότι το 1+ 7 pro που είναι ναυαρχίδα όντως δεν πιάνει μια μπροστά στο Huawei p30 pro 256G (υπ' οψην δεν εξετάζω εάν εσείς έχετε άλλες διαφορές…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ναι ήταν ναυαρχίδα όταν βγήκε ! Μήπως τότε μαζί είχε βγει και το 1+7 pro και δεν το πήρα είδηση ? Ωραία γιατί δεν συγκρίνεται το 1+ με το mi mix 3 τότε ?? Χρήστο μου μάλλον πλάκα κάνεις πιστεύω ! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ απλά την γνώμη μου είπα Μήτσε παντα από το καλό υπάρχει και το καλύτερο και από το παλιό υπάρχει κάιι το νεότερο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν την ίδια δουλειά , τα χρήματα όμως δεν μπορεί να μην είναι κριτήριο σύγκρισης , φυσικά και ο κάθε ένας μας έχει δικαίωμα να αγοράσει ότι θέλει και εκεί σε βρίσκω φάουλ όπως φάουλ βρίσκω και τον Αλέξη που σιγκρινει τα δύο αυτά κινητά έτσι για να είμαι δίκαιος !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από pavlidisc: “Γουστάρω ανωμαλία. ...ή καλύτερα ένα Mi5s; Ναι. Εκεί θα πάω. Επίπεδο ανωμαλιάρας κότας. ” Ανωμαλία δεν είναι να έχεις xiaomi, δεν είναι πρόβλημα αυτό. Ανωμαλία είναι να έχεις π. χ mix 2S και να νομίζεις ότι έχεις πάρει ναυαρχίδα. Και να την λες στον άλλο που μόλις πήρε συσκευή 10 φορές καλύτερη. ΑΥΤΟ είναι ανωμαλία, αδερφέ. :/” Είναι και δύο φορές ακριβότερη να τα λέμε και αυτά Άλεξ ! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλορίζικο Τάσο ! Καλημέρες σε όλους !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Και πολύ σωστά έκανες Ειρήνη και δεν ασχολήθηκες περισσότερο ,γιατί θα έβρισκες τον μπελά σου με τον Μήτσο χεχεχεχε !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρες !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μην τον πιστεύεις Δημήτρη !! Ανυπόστατες πληροφορίες του Μήτσου είναι αυτά !! Καλημέρα παιδιά !3dd5a841b3bc7df6fdb3f7dac4627d09.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα , καλή εβδομάδα παιδιά Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk