Γιώργο εμείς τα έχουμε πει αλλά θα σου ευχηθώ και από εδώ να σας ζήσει η κουκλίτσα η όμορφη!! Βάστα γερά γιατί ύπνος τέλος , τα φιλιά μου πρώτα στην μικρή μετά στην Βίκυ και τέλος σε εσένα !!!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από makis1024: “Τι άλλο θέλει ; Να τον πάρει σπίτι ο @takisfrag να του κάνει το τραπέζι, να του παίξει μπουζουκάκι,να τον πάει σε ζαχαροπλαστείο να τον κεράσει ότι γλυκό τραβάει η όρεξη του, να τον πάει για ποτό έξω ,να τον φιλοξενήσει το βράδυ, να του γεμίσει το Πορτ μπαγκάζ τσάμπα χαλιά, μοκέτες, κιλίμια, να του γεμίσει το ρεζερβουάρ καύσιμα και να τον πάει στο πλοίο.” Μανώλη μήπως να του γεμίσω και τις τσέπες λεφτά γιατί θα έχει ξεμείνει ??? Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησι…
Παράθεση από fog: “Καλημέρα παιδιά, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες όπου κι αν βρίσκονται και καλή λευτεριά γενικά :D” Eιδικά αυτό το τελευταίο το νοηματικό το προσυπογράφω Ειρήνη !!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να μας κάνει όλους συνένοχους Γιώργο , για αυτό !! Μεγάλη σουπιά είναι , για να μην πω μπακαλιάρος λόγω της ημέρας !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα καλό τριήμερο , @geoanto555 μικρέ πολύχρονος με υγεια, αγάπη, ευτυχία, για τα υπόλοιπα καθαρίζει ο θείος !!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από geoanto555: “Έτοιμο και για tulip android 9 το twrp. twrp_tulip_3.2.3-22-03-19_tools_red_ss_vold_9 Το πρόβλημα με το κάτω μέρος της οθόνης παραμένει οπότε περιμένουμε την επόμενη ρομ να δουμε αν θα στρώσει. ” Μπράβο Γιώργο !!!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk