Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από makis1024: “Για τα κατορθώματα της Ferrari δεν μίλησε κανείς; Πρώτοι στις χειμερινές δοκιμές όπου δεν μοίραζαν βαθμούς, στον αγώνα όμως πίσω από Redbull. Σε 7-8 μήνες θα πάρει ο @takisfrag πρωτάθλημα , εάν δεν το ξεκαθαρίσουν από τον Ιούνιο τα mercendia. Καλημέρα. Τουλάχιστον δεν θα βλέπουμε τις Κυριακές αγώνες , ας το βλέπουν οι οπαδοί του Hamilton , να είναι στην τσίτα μπας και ο Bottas του πάρει κανένα αγώνα.” Τι πρέπει να περιμένω τόσους μήνες ???? Στάλθηκε από το Redmi Note 6 P…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “λέω, μην τυχόν κ έκανες καμία ανοησία, γέρος άνθρωπος... :oops” Με παρακαλούσαν για Πλούταρχο αλλά κράτησα άμυνα !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από bzanios: “ ΚΑΙ τώρα μια ερώτηση. Τι έχετε να πείτε για τον άπιαστο (το site). Για αγορά από εκεί. Αγόρασε κανένας σας; ” Εδώ ίσως μπορεί να σε απάντηση ο @takisfrag Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλημέρες , τι να πω μια χαρά παιδί είναι ο άπιαστος , αλλά γιατί δεν κοιτάς πρώτα στο my gad ? Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Μάρτης γδάρτης κ κακός σκουληκοκαυτης δε λένε??? :huh:” Ε εντάξει λίγα είναι τα ψωμιά του σε 20 μέρες μπαίνει επίσημα η άνοιξη !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άντε ώρα να το ξανά χαρείς !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk