Μπορεί να φταίει και η μπαταρία εάν φορτίζει γρήγορα και κάνει αποφόρτιση γρήγορα , εάν δεν έχει αλλάξει ποτέ μπαταρία θα σου πρότεινα να βάλει καινούργια Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
H πρώτη λέει stable οπότε δεν είσαι εκεί μετά ούτε στην thunder Έπειτα είναι η develooer που θες η πάνω πάνω στα αρχεία είναι η τελευταία η πιο νέα xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-RedMi-PRO-Omega/#files , ναι η καθαρή σημαίνει ότι τα χάνεις όλα οπότε πρώτα back up με cloud kai συγχρονισμό με Google για να σου γυρίσουν όλα recovery είναι το twrp ξέρεις να δεις πια έκδοση έχεις ? Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Beta developer έχεις βρες την τελευταία dev και βάλε την θα σου πρότεινα να την βάλεις με καθαρή εγκατάσταση καλύτερα και αφού πρώτα βάλεις το τελευταίο recovery για το κινητό σου Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από geoanto555: “Τι έγινε λουκουμακι; Τι; Δεν σου άρεσε το νέο σου όνομα; Είπαμε εμείς δεν ξέρουμε από εσπρέσσο αλλά μόνο από λουκουμάδες.” Γιώργο ντρέπεται να το παραδεχτεί !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από geoanto555: “Τι είναι ο εσπρέσσο?? Καλημερες” Eμεις Γιώργο θέλουμε πιο αντρικούς καφέδες πέστα !!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από demakhs: “youtu.be/NK4PAnh0gco (Κάνας Αεκτζης, που χε βγάλει γλωσσιτσα στο πρώτο, κυκλοφορεί σήμερα!?!?)” Ναι γιατί να κρυφτούμε δεν κατάλαβα διηπειρωτικό σηκώσαμε !!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από makis1024: “Πρώτος που πάτησε like ήταν ένας mercendakias , εεε Τάκη; Πάτε για το 6 εεε ; ace6ff585a3f8ee649f7c2b76e5a818f.jpg” Έτσι λέμε ναι Μανώλη , αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μου αρέσει και η Ferrari ! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπήκα να σας πω πόσο αγαπώ τα Xiaomi μου και να σας πείσω Εάν ενοχλώ εάν ενοχλώ πείτε μου τα μηνύματα να σβήσω !!!!! Μάκη και Ειρήνη έχετε δίκιο Σάσα υπομονή και θα άλλαξες σύντομα γνώμη !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk