Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• RE: Magic WormHole

takisfrag - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Επειδή εσύ είσαι μπαγλαμάς , δεν μπορεί το παλικάρι να μάθει να παίζει μπουζούκι;” Και τι μπαγλαμάς.. .... Ξεκούρδιστος !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Το ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ μπουζούκι ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ αγόρασε ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ για να ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ μαθει ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ μπουζούκι!! Που του το φόρεσε καπέλο η γυναίκα, δεν το λέει!!” Δυστυχώς για εσένα Μήτσε τόσο το μπουζούκι όσο και το κεφάλι μου χαίρονται άκρας υγείας τουλάχιστον για την ώρα ! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Δεν σου έχω πει να μην του κάνεις μπούλινγκ ούτε του Τάκη ούτε του ΜΠΑΟΚ; Καλημέρα” Μανώλη με κοροϊδεύει επειδή αγόρασα ένα μπουζούκι απο το Ρέθυμνο από τον Μανώλη Σταγάκη !! Για βάλε τον στην θέση του σε παρακαλώ ! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Emergency SOS

takisfrag - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Mπραβο Μανώλη σε ευχαριστούμε πολύ !!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα βοριάδες σήμερα ! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ψαροντουφεκοστολή!!!” Νωρίς το θυμήθηκες ! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα καλή εβδομάδα σε όλους ! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μηπως έχει εικονίδιο updater ? Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ελπίζω το νερό να είναι ζεστό τουλάχιστον !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αχ αραχνιά αυτή μέχρι και πιάτα θα σε βάλει να πλένεις !!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ωραία βοήθεια Μήτσε !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αν πάει μέχρι εκεί μετά θα καταλάβει η Σάσα είναι έξυπνη δεν είναι σαν και εσένα που τα θες επακριβώς !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο - ενημέρωση συστήματος - πάνω δεξιά τρείς γραμμές - ενημέρωση συστήματος Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Theodore: “Καλησπέρα παρέα, Καλό μήνα. Και με την πρωτομηνιά ήρθε και το νέο, μεγιά μου !!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61268/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61267/” Καλορίζικο και καλοδούλευτο να το χαρείς !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Είναι σίγουρο ότι εχει φορτισμένη μπαταρία ? Εάν ναι και τότε δεν ανοίγει Κάνε format data kai πάλι install την rom Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zanos: “Τακη εκείνος ήταν μαχητής ενώ τούτος δω λυράτη” Ναι ναι έτσι φίλε ακριβώς !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Βρήκα που εκπαιδεύεται στις κολοτούμπες ο Μήτσος !!!!ab85e52f88adf87502a887fe09e1a874.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Θα σε στειλω μια δωροεπιταγή Αραχνια, να την μοιραστείς με τον άλλον τον αρχιτσίπαρο!! :thumbsup:” Τι τώρα κατόπιν εορτής ??? Άστο μην ξοδεύεσε !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κλασικά Γιώργο !!! Αλλά όπως λέει ο λαός δέξου του φίλους σου με τα ελαττώματα τους, ε ο Μήτσος μας έτυχε με αρκετά από δαύτα !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Βαλε ταυτότητα εάν τολμάς να δούμε ποιος λέει μπαρούφες και ποιος κάνει τον Κινέζο ? Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk