Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Το ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ μπουζούκι ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ αγόρασε ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ για να ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ μαθει ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ μπουζούκι!! Που του το φόρεσε καπέλο η γυναίκα, δεν το λέει!!” Δυστυχώς για εσένα Μήτσε τόσο το μπουζούκι όσο και το κεφάλι μου χαίρονται άκρας υγείας τουλάχιστον για την ώρα ! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από makis1024: “Δεν σου έχω πει να μην του κάνεις μπούλινγκ ούτε του Τάκη ούτε του ΜΠΑΟΚ; Καλημέρα” Μανώλη με κοροϊδεύει επειδή αγόρασα ένα μπουζούκι απο το Ρέθυμνο από τον Μανώλη Σταγάκη !! Για βάλε τον στην θέση του σε παρακαλώ ! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Emergency SOS
ΜήνυμαMπραβο Μανώλη σε ευχαριστούμε πολύ !!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ψαροντουφεκοστολή!!!” Νωρίς το θυμήθηκες ! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωραία βοήθεια Μήτσε !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Theodore: “Καλησπέρα παρέα, Καλό μήνα. Και με την πρωτομηνιά ήρθε και το νέο, μεγιά μου !!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61268/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61267/” Καλορίζικο και καλοδούλευτο να το χαρείς !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zanos: “Τακη εκείνος ήταν μαχητής ενώ τούτος δω λυράτη” Ναι ναι έτσι φίλε ακριβώς !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Θα σε στειλω μια δωροεπιταγή Αραχνια, να την μοιραστείς με τον άλλον τον αρχιτσίπαρο!! :thumbsup:” Τι τώρα κατόπιν εορτής ??? Άστο μην ξοδεύεσε !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk