Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@demakhs Μήτσε πολύχρονος για εχθές να τα εκατοστήσεις, ή τουλάχιστον να μας τα πρήξελ για πολλά χρόνια ακόμα , υγεία χαρά και ευτυχία , και που είσαι εγώ ολα τα ανακαλύπτω που κάνεις τον Κινέζο περισσότερο και από τον "Ντουάνγκι"585a81f5acfb25bc43ed0d2b34cbb5f6.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σε όλους , τι έχουμε εδώ βλέπω ότι ο Μήτσος βάλλεται από το γυναικείο φύλο κατά ριπάς , μην τον παρεξηγείτε κορίτσια απλά δεν ξέρει ο άμοιρος να ξεχωρίσει ότι τα αστεία έχουν όρια , κατά βάθος είναι καλός τραχανάς έεεε καλό παιδί !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
takisfrag - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Τελικά εσύ είσαι πολύ μπροστά ακόμη και από τον Τζακ Νόρρις” Πιο μπροστά και από τον Μήτσο που είναι πιο μπροστά και από τον Τζακ Νόρις Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
10 ευρώ έχει μια μπαταρία bn 41 στην Αθήνα την αγοράζεις και την βάζουμε παρέα και έτσι έχεις 25 ευρώ κέρδος στην τσέπη σου , την Τετάρτη μάλιστα θα αλλάξω μια ίδια στου κουμπάρου μου το nikel έλα να δεις εάν θες και έτσι δεν ασχολείσαι με τον μεγαλοεισαγωγέα και όχι επίσημο αντιπρόσωπο όπως σου είπαν και τα παιδιά από πάνω
-
Μπράβο Γιώργο σε ευχαριστούμε φίλε !!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από makis1024: “Ή σου έταξε κάτι ο @NasDriver ; Και του την λες , την καλημέρα και προσωπικά; ” Χειμερινά μπανάκια να σφίξει το σκουλικοδερματάκι του :D” Είναι φάν της χειμερινής κολύμβησης ο Μήτσος Ανέστη δώστου χειμερινές διακοπές άφοβα !!!!!! Την καλησπέρα μου σε όλους !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk