Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Magic WormHole

takisfrag - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα καλό σαββατοκύριακο Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Σε Τανασι #2 κ Τανασι #3 δεν ... ευχόμαστε ρε λουκουμά? Γιατί?” Ποιον ξέχασα ? Ζητώ συγνώμη χρόνια πολλά σε όλους τους θανάσηδες και τις Αθανασίες !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και ειδικά εδω στους δικούς μας @Thracia και @mastersakis

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δικαιολογίες Μήτσε !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Τανάσι, στείλε τον Μάρτιο το tv box σεταρισμένο που λες κ εγώ θα σε περιμένω στο αεροδρόμιο τον Μάιο με...λιμουζίνα!!! :love:” Εμένα δεν μου έκανες τέτοια προσφορά ??? Γουάι ??? Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Όχι καρντιά μου μπουζούκι έπαιζα !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εμ ειδοποία ρε καραβάγκο !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ακριβώς Γιάννη , Μήτσο βάλε ειδική σήμανση !!2ec4cdb0797f35b1ccf1bdc2f372913b.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τότε ίσως θα πρέπει να γίνονται προκαταρκτικά μαθήματα εισόδου στην σκουληκότρυπα Μήτσε ώστε να αποφεύγονται τέτοιες "παρεξηγήσεις" Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ειρήνη υμίν !!! Καλύτερα να τα βρείτε γρήγορα μεταξύ σας γιατί θα φάμε πολλές σελίδες , νομιζω η φίλη μας θα σε συμπαθήσει αργά η γρήγορα τραχανά μήτσε !! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Όχι ρε φίλε για να δεις τι τραβάω με τον Μήτσο όχι τίποτε άλλο !!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα καλή εβδομάδα παιδιά Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Να δω τον Μήτσο να καθοδηγεί και τι άλλο στον κόσμο !!! Θα πέσει πολύ γέλιο ! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI

takisfrag - - Recoveries

Μήνυμα

Προφανώς και πρωτίστως πρέπει να υπάρχουν γνώσεις και έπειτα αρκετός χρόνος για να ασχοληθεί κάποιος με recovery ! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Όχι βρε Τάκη. Θα το δει ο άλλος και θα στην πει. Καλορίζικο το RN6PRO καλοδούλευτο. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Χάχαχα , Ευχαριστώ Γιώργο !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zanos: “@takisfrag ΤΑΚΗΗΗΗΗΗΗ..........” Παρόν !!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ρε Μήτσο χωρίς παραφλού ρε συ !!!!57f22813ab788ed4dc00e1ff9204aa86.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν @zanos , @vrs5 πολύχρονοι παιδιά !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk