Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI

takisfrag - - Recoveries

Μήνυμα

Γιώργο, τώρα που το θυμήθηκα και για το δικό μου εχεις βγάλει νέο έτσι ? Να το βάλω ή όχι ?? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Magic WormHole

takisfrag - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Και δεν πας μέχρι το Μοσχάτο να πάρεις όλο το εργοστάσιο ; @takisfrag Κουραμπιέδες & Μελομακάρονα Α.Ε” Εννοείται ότι θα κάνω και τιμή χονδρικής !! Καλημέρα παιδιά Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα Παιδιά, και χρόνια πολλά σε όσους έχουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα με πολύ αέρα και αρκετό κρύο !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα καλή εβδομάδα Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Απο αφυγραντήρα, τι προτείνουμε? Το σύστημα σιδερώματος Philips, δε σας είπα, τα σπάει, έτοιμος να ξεκινήσω ... μαθήματα είμαι!!!” Θα σου πω εγώ σε λίγο καιρό , που θα αλλάζεις τον ένα πρεσοστάτη πίσω από τον άλλο !!!! Καλημέρα παιδιά !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Kαλημερα παιδιά , άρχισαν οι δροσούλες Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Βασίλη @linuxilakis εάν κατάλαβα καλά καλορίζικο φιλαράκι !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μια καλησπέρα στα γρήγορα, γιατί γλεντάω στα μπουζούκια του ΣΚΑΪ !! (Πάλι έξω το ρίξαμε) *Μήτσος ο Κινέζοφάγος *Τάσο καλορίζικο το 6t Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα καλό σαββατοκύριακο !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αλέξη θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω φίλε αυτό είναι προσωπικό του θέμα και ο κάθε ένας από εμάς σίγουρα θα αντιδρούσε διαφορετικά και πως θα νόμιζε η θα ένιωθε εδώ δεν είμαστε δικαστές να δικάσουμε αποφάσεις ούτε να κρίνουμε ανθρώπους ,και εάν μου επιτρέπεις στην τελική ας πρόσεχε και το lightinthebox και το paypal μην τους λυπάσαι κερδοσκοπικές επιχειρήσεις είναι και έχουν δαγκώσει και αυτοί πολλούς πελάτες Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Και εσύ τι ακριβώς πρόβλημα έχεις και δεν μπορείς Μήτσο τι σου κάνει ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τώρα που ωρίμασες Μήτσο πρόσεχε μην πέσεις και έχουμε άλλα !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ωχ και πως θα αυτόθαυμάζεσαι ??????? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μήτσο πετάς την μπάλα στην εξέδρα ? Ή μου φαίνεται ?? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το κοκοράκι κι κι ρι κι κι να με ξυπνάει κάθε πρωί !! Μήτσο θα με καλείς κάθε πρωί για αφύπνιση youtu.be/tN4Porsah04 Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα στις κότες και στα κοκόρια !!! Καλό απόγευμα Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk