Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

takisfrag - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά , νέος στόχος οι 4020 σελίδες !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ναι ναι μπεκάτσα ! Καλημέρες !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ούτε δύο χρόνια, με, μέσο όρο, 2000 σελίδες (χαζομαρας) το χρονο....δεν το λες και λίγο!!! Πολλοί μπηκαν, πολλοί βγηκαν, πολλοί μπηκαν/βγήκαν, κάποιοι μπηκαν/βγήκαν/μπήκαν/βγηκαν με το ένα μάτι ομως καρφωμένο εδώ , οι 4-5 χαζοχαρούμενοι/ες μείναμε πιστοί μεχρι τέλους!! (holidayspirit)” Γιατί 4-5 και όχι 7-8 μάλλον έχεις κάνει λάθος στο μέτρημα Μήτσε !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά καλό σαββατοκύριακο σε όλους Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αφού θα το πουλήσεις και θα πάρεις honor 8 στο τέλος !!! Καλημέρα σε όλους και όλες !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρες !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά , η ιστορία πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι του έθνους εάν θέλουμε να υπάρξει συνέχεια σε αυτόν τον τόπο, καλή Κυριακή να έχουμε ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλό σαββατοκύριακο παιδιά , και μιας και πέρασε η γιορτή του αρχησκώληκα και τελείωσαν οι χαρές και οι ευχές , ήρθε αυτή η δύσκολη ώρα που θα πρέπει να το ρίξει στο σιδέρωμα χωρίς να έχει προλάβει να αγοράσει το "σύστημα σιδερώματος" άρα με το κλασικό γνώριμο απλό σίδερο ! Μήτσο να ξέρεις σε συμπονώ , όπως θα έλεγε και ο Σαίνης ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ευχάριστα νέα : Xiaomi Mi Mix 2S and Mi 8 to get the camera improvements from the Mi Mix 3 - Gizchina.com Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες του φόρουμ και στην Θεσσαλονίκη μας !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Αυτό θα είναι το καινούργιο σου κινητό? Τακη Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Θα ήταν αλλά μου χάλασε την χαρά ο Μήτσος Γιώργο !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά .446557d1f3cf7e8907ffa35379c28fbf.jpgede79739f9e98e7bb46dfaf4d2737784.jpgbd43917a2956412a399e351023733f91.jpgb0c2fbf58e093cf236ac6a1d046cce5d.jpgd94c4bcc79f9dbebd2d88ab2a21cc9c4.jpg7df2e541e2af2445402dbbd191a4ccc9.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα καλή εβδομάδα !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απώλεια /κλοπή

takisfrag - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Εαν είχε μέσα google λογαριασμό μπες από κομπιούτερ στο find my device και κάνε από εκεί διαγραφή Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά, Καλή Κυριακή !!