Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ούτε δύο χρόνια, με, μέσο όρο, 2000 σελίδες (χαζομαρας) το χρονο....δεν το λες και λίγο!!! Πολλοί μπηκαν, πολλοί βγηκαν, πολλοί μπηκαν/βγήκαν, κάποιοι μπηκαν/βγήκαν/μπήκαν/βγηκαν με το ένα μάτι ομως καρφωμένο εδώ , οι 4-5 χαζοχαρούμενοι/ες μείναμε πιστοί μεχρι τέλους!! (holidayspirit)” Γιατί 4-5 και όχι 7-8 μάλλον έχεις κάνει λάθος στο μέτρημα Μήτσε !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλό σαββατοκύριακο παιδιά , και μιας και πέρασε η γιορτή του αρχησκώληκα και τελείωσαν οι χαρές και οι ευχές , ήρθε αυτή η δύσκολη ώρα που θα πρέπει να το ρίξει στο σιδέρωμα χωρίς να έχει προλάβει να αγοράσει το "σύστημα σιδερώματος" άρα με το κλασικό γνώριμο απλό σίδερο ! Μήτσο να ξέρεις σε συμπονώ , όπως θα έλεγε και ο Σαίνης ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Απώλεια /κλοπή
ΜήνυμαΕαν είχε μέσα google λογαριασμό μπες από κομπιούτερ στο find my device και κάνε από εκεί διαγραφή Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-