Παιδιά σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς! να είσαστε πάντα καλά και να χαίρεστε τους αγαπημένους σας !!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα μου είπε ότι όταν πήρε είδηση το νέο πρηξελοκινήτο η σύζυγος (αφού τον έδωσε στεγνά ο μικρός) και συνάρτηση με το tv box που είδε ξαφνικά συνδεδεμένο στην τηλεόραση, στο σπίτι επικράτησαν συνθήκες αεροδιαστημικής παπούτσια άρχισαν να αιωρούνται με ταχύτητα προς το μέρος του αλλά ως παλιός αθλητής κατάφερε να αποφύγει την σύγκρουση !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Xμμ δύο mi 8 , μετά one plus , + tv box + redmi note 6 του κουμπάρου + ταβέρνες και κινέζικα !! Κάτι συμβαίνει εδώ μπας και πιάσαμε κανένα τυχερό παίγνιο και δεν μας λες τίποτα Μήτσε ?? Αφιερωμένο : youtu.be/t_QLx2EeJWY Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από demakhs: “θα την πάω και σε κινέζικο σήμερα... :/” Εχθές είχες πάει σε ταβέρνα συναθλητή σου και μόλις πλήρωσες μας είπες ότι θα κάνεις κανένα μήνα να ξανά πας έξω , τώρα στα καπάκια κινέζικο ;;;;; Πως γκεγκεν αυτό ; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα σε όλους καλό σαββατοκύριακο , και χρόνια πολλά στον Admin πολύχρονος Δημήτρη με υγεία , ευτυχία και επιτυχίες !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορείς αρκετά εύκολα λύνεις τα δύο μικρά βιδακια κάτω δίπλα στα ηχεία βγάζεις το πορτακι της sim και με μια πλαστική πένα αρχίζεις το ξεκουμπωμα που είναι λίγο δύσκολο ( είναι καλά κουμπωμένο) με προσοχή λοιπόν όταν ανοίξει προσεκτικά ξεκουμπωνεις και το δακτυλικό μετά κάνα δυο βιδακια για να φτάσεις στην φίσα της μπαταρίας και έτοιμος , τώρα εγώ έχω αλλάξει δύο μπαταρίες ή μια έλεγε και έδειχνε σαν την γνήσια αλλά δυστυχώς ενώ κρατάνε περισσότερο από την μαμά έκαναν συνεχόμενα reboot 10 φορές …