Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

takisfrag - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Καλημέρα παιδιά Ενα αεράκι τοχει σήμερα, γέμισε το σπίτι... φτερά και φύλλα :cursing:” Ειρήνη τα φτερά θα είναι του @demakhs έμαθα ότι κάποιος τον μάδησε σήμερα με 340 ευρώ !!!!!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από takisfrag: “Ti καλορίζικο ρε συ Ανδρέα , καλορίζικο θα του λέγαμε εάν έπαιρνε Xiaomi !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οποτε τωρα τι λεμε; :P” Τώρα για να είμαστε ευγενικοί απλά δεν του λέμε τίποτα το περνάμε στο ντούκου !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Παντως η εγγύηση της oneplus μετράει. Ισως η μόνη εταιρεία πλέον που σε καλύπτει ακόμα και με ξεκλειδωτη συσκευή. Κατά τα άλλα, αν το πήρε φτηνά δεν βαριέσαι. Καλορίζικο Μήτσο. :)” Ti καλορίζικο ρε συ Ανδρέα , καλορίζικο θα του λέγαμε εάν έπαιρνε Xiaomi !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από takisfrag: “Καλημέρα παιδιά, σήμερα είναι ημέρα περισυλλογής για όλους μας μιας και ο αρχησκώληκας μας πρόδωσε πουλώντας δύο mi 8 για να αγοράσει άκουσον άκουσον ένα one + 6 , ποιος ή ποιοι να του έβαλαν ιδέες και τον έκαναν να αλλαξοπιστήσει ? Ζητάμε δικαίως να μας δοθούν εξηγήσεις !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εσύ δεν του τα πούλησες τα Dipper για να αλλαξοπιστήσει; Είσαι συνυπεύθυνος.” Με παραπλάνησε Μανώλη μου είπε ότι θα έ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά, σήμερα είναι ημέρα περισυλλογής για όλους μας μιας και ο αρχησκώληκας μας πρόδωσε πουλώντας δύο mi 8 για να αγοράσει άκουσον άκουσον ένα one + 6 , ποιος ή ποιοι να του έβαλαν ιδέες και τον έκαναν να αλλαξοπιστήσει ? Ζητάμε δικαίως να μας δοθούν εξηγήσεις !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

takisfrag - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Κατι, πολύ μικρό όμως, πρέπει να σου διαφεύγει φιλτατε!! Κ τα δύο, πήραν πόδι!!! :whistling:” Πάμε για αλλού πάμε για αλλού , μονάχα η τρέλα του μυαλού ............... Κάτι ξέρει το song Μήτσε !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μανώλη έχεις γενέθλια ? Πολύχρονος φιλαράκι να χαίρεσαι όλους όσους αγαπάς και να σε χαίρονται !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα στην παρέα και καλή εβδομάδα !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τα πράγματα είναι απλά παιδιά ο Μήτσος ξαφνικά βρέθηκε από εκεί που δεν είχε πρηξελ να τραβήξει φωτογραφίες με δύο mi 8 και ένα mi 5s δεν μπορούσε να διαχειριστεί αυτήν την κατάσταση και σου λέει με πόσα χέρια να τραβάω φωτογραφίες ; Έτσι πούλησε το ένα mi 8 ( που ως γνωστόν ήταν και δώρο) kαι μου το έστειλε να το παραδώσω στον αγοραστή και να παραλάβω τα χρήματα τα οποία μου τα παραχωρεί εν λευκώ και εγώ με την σειρά μου θεώρησα σωστό να κεράσω μερικούς κοινούς φίλους. Στάλθηκε από το MI 5s Plu…

• RE:

Μήνυμα

Το ξέρω Θοδωρή, και εγώ το ίδιο !!Παράθεση από osalonikios: “Σαν τον Ταμτάκο με την Καριολίνα σκηνή σε ελληνική ταινία δεν υπάρχει φίλτατε γκουραμπιέ. Τη βλέπω και τη ξαναβλέπω και κάθε φορά γελάω.” Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Μόνο τα πρωτεία ?? Θα του πάρω και μερικά ευρώ από μέρα σε μέρα για να βάλει μυαλό !!!Παράθεση από alvin1983: “Τάκη τί λέει ο σκωληξ εδώ? Του πήρες τα πρωτεία?” Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μπα όπως αρχίσαμε έτσι γρήγορα τελειώσαμε δεν τα παίρνει τα μαθήματα δυστυχώς !! Έτσι τον στείλαμε να ξεκινήσει από το μηδέν από τα προκαταρκτικά !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “γνωρίζει κανείς τι mode είναι αυτό που με βάζει όταν πάω να μπω σε fastboot (με power & vol-)... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57693/ το edl mode είναι? και πως θα μπω fastboot που δε μπορώ πλεον οεο??” Ποιο edl mode βρε τραχανά ? Καλημέρα παιδιά Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλορίζικα Μήτσο (μου έβγαλες την ψυχή) Μανώλη την γλύτωσες τελικά !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα , δεν βλέπω φωτογραφίες από την παραλαβή του Μήτσου ??? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Πειραιά λέει ! Να πάω να το πάρω ????? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα κυρίες και κύριοι και καλή εβδομάδα , καλή δύναμη @makis1024 και σε όλους όσους θα βοηθήσουν σήμερα τον Μήτσο με ξεκλειδώματα με dammy , twrp και Rom στο νέο του πρηξελ !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk