Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• WormHole

takisfrag - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Όπως το πρόβλεψε ο Μανώλης το πρωί !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Το ένα φοράει μπουζί NGK και το άλλο Bosch κατά τα άλλα είναι πανομοιότυπα...” Επίσης το china έχει καρμπυρατέρ ενώ το global έχει injection και καίει λιγότερη μπαταρία !!!να τα λέμε και αυτά Μανώλη , την καλημέρα μου στο νησί !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Το μελλοντικό κινητό του Μήτσου φούλ μέταλ !! Μπορεί να μην είναι το νέο πρηξελ ,αλλά θα σου κάνει εναν καφέ ρε μπαγάσα......................…..... !!!!Παράθεση από demakhs: “μπρίκι, δεν παίρνουμε, με την καμία?” 9a955967d5aba34e693d5e4f1d9b2d94.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Αυτό δεν σηκώνει ούτε συζήτηση ούτε αμφισβήτηση ότι τα έχεις χαμένα είναι βέβαιο το θέμα είναι μην τα χάσουμε και οι υπόλοιποι μαζί σου ! Παράθεση από demakhs: “κλείδωμα-ξεκλείδωμα με τον δικο μου account ή....τα χω χαμένα? (Hidden Content)” Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Κινησε ο κουραμπιές να το χτυπήσει, αυτό το...πρώτο, αλλά μόλις άκουσε το μπρικ κ ότι no update no brick, takisfragkoκότεψε!! :shock:” Και γιατί να το πάρω αφού μετά την παρέμβαση του Γιώργου θα μου δώσεις το ένα από τα δύο δλδ θα μου δωρίσεις το δώρο !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ζηλεύει που θα έπαιρνα καλύτερο κινητό από το δικό του και με έφαγε ο γρουσούζης παιδιά !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα Μανώλη !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μεγάλη συζήτηση σηκώνει εδώ το θέμα που έχει προκύψει με τα νέα δεδομένα από την Xiaomi, αλλά πιστεύω είναι νωρίς ακόμα για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, οι Κινέζοι μπορεί να "φαίνονται" ή να τους θεωρούμε χαζούς αλλά στην πράξη δεν είναι καθόλου έχουν μάθει να αφήνουν τους άλλους να δημιουργούν να κατασκευάζουν κάτι, και μετά αυτοί να έρχονται από πίσω να αντιγράφουν και τις περισσότερες φορές να εξελίσσουν το ίδιο πράγμα ίσως και καλύτερα και από τους ίδιους τους δημιουργούς , γιατί πολύ απλά …

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα καλή εβδομάδα σε όλους ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά !! Μήτσο καλορίζικο , με το καλό να το δεχτείς . Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα , κουτσά στραβά φτάσαμε στο μέσον της εβδομάδας Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

takisfrag - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από thanostonia: “δυστηχως το twrp για mi 8 που μου εδωσε ο φιλος πιο πανω δεν μου δουλευει.Ενω γινεται κανονικα η εγκατασταση δεν μου μπουταρει με τπτ.Υπαρχει καποιο άλλο να δοκιμασω!” Για δοκίμασε αυτό recovery-TWRP-3.2.2-0711-XIAOMI8-CN-wzsx150.img - Google Drive Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από demakhs: “αφού με ξέρεις, είμαι ριψοκίνδυνο αγόρι... (holidayspirit)” Μιλάς εκ του ασφαλούς και με την κάλυψη του Καστοριανού....” Χμ ο καστοριανός από τώρα και για μερικές μέρες αμφιβάλω εάν θα τον καλύψει Μανώλη !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Λουκουμά, προς τι το άβαταρ του Τακτάκου??” Με αντιγράφει στο ντύσιμο !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα ,καλό μήνα σε όλους ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα Παρασκευή κοντή γιορτή λέει ο λαός !!5522e8b8f135c384af77b6b1509eb766.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρες !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk