Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
takisfrag - - Recoveries
ΜήνυμαΔεν νομίζω Γιώργο να τον αφήσει συμβαίνει σε αρκετους να μπλοκάρει ο λογαριασμός μετά μια λύση εάν δεν πετύχει να ξεκολλήσει με το official recovery είναι και αυτό : youtu.be/3O4kua1CsSg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
takisfrag - - Recoveries
ΜήνυμαOk πάτα power kai volume + να μπεις στο official recovery κάνε από εκεί wipe data και reboot , ποιο κινητό έχεις ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
takisfrag - - Recoveries
ΜήνυμαΜπορείς να ανεβάσεις ενα screen shot από αυτό που σου δείχνει ; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
takisfrag - - Recoveries
ΜήνυμαEχεις κλειδώσει την συσκευή από το find device ? Δική σου είναι ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
takisfrag - - Recoveries
ΜήνυμαΤην τελευταία για το κινητό σου από en.miui,τσεκαρε το δικαίωμα σου για ξεκλείδωμα! και καλύτερα μην βάλεις lock στο Miflash Μιλάμε πάντα για fastboot rom Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
takisfrag - - Recoveries
Μήνυμααπο που το κρίνεις αυτό ? το τσέκαρες ? βαλε μια official china rom με miflash και μετα παλι την διαδικασία για να βάλεις αυτην που θες
-
takisfrag - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από nasosto: “Τα διέγραψα όλα, έβαλα την arΩma_8.7.12, αλλά δεν βρίσκει wifi. Είναι κάποιο bug της rom?” Oταν λες τα διέγραψες όλα ; Έκανες wipe ή format data ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΟ γκουρού του format data !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΝαι ναι !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΜια επεξήγηση παρακαλώ !!! Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα !!Παράθεση από demakhs: “Ναι ρε σε λέω, ρωτα κ τον Τάκη! Αφού ξέρεις, σπαθί ο λόγος ... του” Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επίσης έχουν παρατηρηθεί κάποια προβλήματα με αστοχία στην μπαταρία του κινητού που κάνουν ακριβώς αυτό το πρόβλημα δοκίμασε να το αφήσεις για πολλές ώρες σε σταθερή μπριζα και δοκίμασε πάλι να το ανοίξεις Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
takisfrag - - Recoveries
ΜήνυμαΕπίσης δοκίμασες disamble mtp kαι πάλι enable mtp και reboot to recovery ; Όπως και να αλλάξεις θύρα usb και καλώδιο ή ακόμα και σε άλλο κομπιούτερ να δεις ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΠολλές καλησπέρες !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΑ οκ οπότε μέσα στον χρόνο είμαι !!!!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους , @geotzia Γιώργο πολύχρονος με υγεία , αν και λίγο καθυστερημένα γιατί δεν είχα μπει και δεν το είχα πάρει είδηση , αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΩ αυτό είναι ενδιαφέρον γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω πιο πολύ εμπιστοσύνη στο priority του banggood από ότι του Gearbest ευχαριστώ πολύ ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΟιΠαράθεση από EvangeliaK: “@takisfrag Μια χαρά για την τιμή του. Για internet, office, καμιά ταινία είναι εντάξει. Mείον τα 4GB RAM και δεν καταλαβαίνω γιατί έβαλαν τα Windows στον eMMC. Δες και το παρακάτω,αν δε σε πειράζει το μικρότερο μέγεθος Teclast F5 Laptop 360° Rotating Touch Screen - $329.99 Free Shipping|GearBest.com Του λείπει το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, αλλά με 8GB RAM. Η μνήμη δεν αναβαθμίζεται σε κανένα, ο δίσκος αναβαθμίζεται και στα δύο.” Σαφώς και τα 8G είναι πολύ καλύτερα ασυζη…
-
WormHole
ΜήνυμαΓια πείτε μου και εμένα ρε παιδιά αυτό να το πάρω αξίζει ; το έχω βάλει στο καλάθι και περιμένω να πάει 20/8 να πατήσω την σκανδάλη ακούω γνώμες How to prepare your return to school if you're on a limited budget - Gizchina.com Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk