Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαΜέχρι να το αγοράσει ο Μήτσος θα έχει πουληθεί άδικα μπαίνετε στον κόπο !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπράβο Αλέξη σε ευχαριστούμε πολύ !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΦιλαράκια σας ευχαριστώ πολύ όλους και τον κάθε έναν ξεχωριστά για τις ευχές, να είσαστε πάντα καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα !!!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλή Κυριακή !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΠολλές καλημέρες !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΑ τόσο μεγάλο βήμα !!!! Καλημέρα παιδιά Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από demakhs: “O πριξελοκορνιος, δε πονούσε πουθενά...πολύ υψηλά τα στάνταρτς που μας δημιούργησε, μόνο με mi 8 ή mix 2s σωνόμαστε πλέον!! ” εσυ δεν εισαι ετοιμος να κανεις το μεγαλο βημα ακομα?? ” Ναι, είμαι πιστεύω...το μετέωρο βήμα του σκουληκιού!!! :doofy:” Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΔιαβάζω διαβάζω και με μπερδέψατε θα πάρω ένα samsung s9 και μετά θα το πουλήσω στον Μήτσο Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλή εβδομάδα Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή τύχη σε όλους και καλό καλοκαίρι !!
-
WormHole
ΜήνυμαΠαιδιά γιατί δεν γίνεστε ολοι Αεκτζήδες !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους αδειούχους και μη !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΧαχαχαχα πειραγμενο και πολύ μάλιστα !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΈτσι ε ?? Όταν δεις τον θείο μπροστά σου εύχομαι να τρέχεις πιο γρήγορα από μένα !!!!!Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από takisfrag: “@geoanto555 για πες εδώ στους φίλους μας πόσο αισθάνομαι ότι είμαι !!!! ” FI_55_200.gif????” Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα αστέρια, Το θέμα είναι πόσο αισθάνεται ο καθένας και όχι πόσο είναι ! @geoanto555 για πες εδώ στους φίλους μας πόσο αισθάνομαι ότι είμαι !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΦαντάσου σε τι υπόληψη σε έχουν !!!!!! Παράθεση από demakhs: “72 ώρες για να ξεκλειδώσω τον bl, σοβαρά τώρα...και σε μένα??? 8|” Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Volume+kαι power να δεις εάν στο recovery σου δίνει επιλογή για wipe data , αλλιώς δοκίμασε από το find device πάλι να κάνεις wipe data εννοείται θα χαθούν όλα αλλά θα ανοίξει χωρίς να ζητάει κωδικό εάν έχεις βάλει όμως κωδικό mi account αλλάζει το πράγμα Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΔυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια ,και μόνο αυτό μπορεί να είναι το μέλλον μας ως λαός και ως έθνος, να καιγόμαστε με τις φωτιές και να πνιγόμαστε με τις πλημμύρες , από την στιγμή που δίνουμε την εξουσία σε ανθρώπους που δεν ξέρουν τι θα πει ένσημο και που το μονο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα και ο Παχυλός μισθός ! Στην χώρα που κανείς δεν παραιτείται έστω και για λόγους ευθιξίας και που πάντα φταίνε οι άλλοι και τα καιρικά φαινόμενα , μόνο φόροι για να πάρουν οι " δανειστές" και όχι να π…
-
WormHole
ΜήνυμαKαλημερες ! Τι κανένας σε άδεια ακόμα ?? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk