Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI

takisfrag - - Recoveries

Μήνυμα

Πριν κάνεις το format data και τα χάσεις όλα βάλε το twrp και κάνε όπως σου είπε ο Μήτσος reboot to recovery και θα το δει , εάν δεν το δει πάλι κάνε unmount το mtp κάι πάλι mount και πάλι reboot to recovery Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

takisfrag - - Recoveries

Μήνυμα

Eπισης δοκίμασε να βάλεις το 3.2.1.0 να δεις εάν μπαίνει Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

takisfrag - - Recoveries

Μήνυμα

Δίνεις σωστά την εντολή ? Εάν ναι μήπως έχεις επέκταση αρχείων στο .img και δεν χρειάζεται να το βάλεις ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

takisfrag - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “τίποτα ρε...έβγαλα κάτι φωτο στον πρωινό καφέ, μπαίνω να τις δω, δεν βλέπονταν...τράβηξα μερικές μέσα στο σπίτι για να δω, τα ίδια. ακριβώς την ίδια συμπεριφορά όπως όταν δεν είχε κουμπώσει καλά στην πρώτη αλλαγή οθόνης. ο γκουρουαμπιές το έκανε και αυτό...τέτοιο απωθημένο με το πρίξελ και το τρολ που του χω ρίξει, ξέσπασε εκεί! (ΑΛΕΞ, έκλ@σ@!!!!!!!)” Ναι ναι όλα εγώ τα φταίω !!! Καλημέρες παιδιά Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά !!61c3814c3bf6b78d3bf24e3953b1b749.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54793/” είναι το νέο σύστημα του Ιράν 11-0-0 Βέβαια στην φωτογραφία είναι καμιά 25 αριά αλλά οκ Καλημέρες Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Γιώργο κάλιο αργά παρά ποτέ , χρόνια πολλά φίλε και καλά !!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Πολύ καλημέρα σε όλους !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Άρχισαν τα όργανα από τους Σκοπιανούς ee711ad3f7a23e98a89f7c86d7405494.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά !!06041f5e144039a7ff5e4a8476139235.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “@takisfrag Έχει μια τάση στολισμού κατ' ιδίαν Εν τω μεταξύ μπορούμε να συνεχίσουμε να τον "θάβουμε" σα να μην τα βλέπει :P” Χαχα συμφωνώ απόλυτα !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Χαχαχαχαχα, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται !!!Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από takisfrag: “με στολίζει με πολλά κατ' ιδίαν ” Στολίδι είσαι μόνος σου, ανάθεμα το ΜΠΟΪ σου.” Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Ακριβώς Ειρήνη πάρα πολλά πίστεψε με εμένα τουλάχιστον με στολίζει με πολλά κατ' ιδίαν !!!!!!Παράθεση από fog: “Μην τον φοβάσαι τον Καστοριανό, έχει κρυμμένα επίθετα στο μανίκι του Kαλημέρα :)” Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα Γιώργο , καλημέρα Θανάση , καλημέρα σε όλους παιδιά !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

@alvin1983 πολύχρονος με υγεία και ευτυχία να χαίρεσαι όσους αγαπάς !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλή εβδομάδα και καλό πρωινό παιδιά Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα καλό σαββατοκύριακο παιδιά 399013b045a7924e8fe0ab6b64948cb9.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: WormHole

Μήνυμα

Παρεξήγηση !!! Δεν του άφησα κανένα σημάδι ήταν μια ίωση που την είχαν αρπάξει και άλλοι !!!!Παράθεση από makis1024: “Γιατί το σημάδι όταν τραβάς φωτογραφίες που σου άφησε ο @takisfrag σαν ενθύμιο στην αντικατάσταση της οθόνης , που το πας ; Με λίγα λόγια mi5s κουτσό ,στραβό, αλλήθωρο...” Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk