Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΕδώ μου έριξε dislike πάνω πάνω το αίμα μου οπότε εσύ έρχεσαι σε δεύτερη μοίρα !!!Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από geoanto555: “@demakhs ο άνθρωπος(ας τον πουμε έτσι) που έχει δώσει τα περισσότερα dislike στο forum. Αυτόν λοιπόν αποκαλείτε ακόμη αρχηγό??? ” Γκρινιάρα γάτα, αφού μπορείς να τα μετατρέψεις ολα σε like, τι κλαψουριζεις! Παράθεση από ANDREAS54: “Θέλει το κατάλληλο Ringtone forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54275/ ” Να μου το στείλεις γιατί δεν το βρίσκω πουθενά? Παράθεση …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “@demakhs ο άνθρωπος(ας τον πουμε έτσι) που έχει δώσει τα περισσότερα dislike στο forum. Αυτόν λοιπόν αποκαλείτε ακόμη αρχηγό???” Και μένα μου έχει ρίξει να φανταστείς !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΤι αγοράζουμε παίδες ????? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΕσείς είστε ακόμα από τους τυχερούς Γιώργο ζείτε στον παράδεισο !!!Παράθεση από geotzia: “Πλερώνουμε ΕΝΦΙΑ αλλά το αξίζει ρε γμτ” Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΕίτε μένουμε είτε έχουμε , το θέμα είναι για πόσο θα μένουμε ή για πόσο θα έχουμε ? Γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα πράγματα ...................... Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολλά μπράβο Γιώργο , πολύ φρέσκος και πραγματικό εργαλείο συγχαρητήρια φίλε !!!!
-
WormHole
Μήνυμα301.472 Antutu !!!!!! Mια χαρά μικρέ ετοιμάσου για αγορά 3699 Γιουνάν το πιο τούμπανο 493 ευρώ Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαNαι έτσι έχω καταλάβει και εγώ !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΣτην παρουσίαση βρε συ λες ? Το Mi 8 Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠοιο διάφανο ????Παράθεση από alvin1983: “@takisfrag ποιό είναι αυτό το διάφανο??” Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΤα πιάνω τα κινέζικα αφού ξες εσύ !!!!Παράθεση από geoanto555: “Εχεις και μεταφραστή δίπλα?” Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “καλημέρα καλημέρα. Εκείνη η καλημέρα που μπαρμπαγιάνν που πήγε βρε παιδιά?” Τώρα δεν μπορούμε βλέπουμε live τον πρόεδρο Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΜην τον πληγώνεις περισσότερο και συ !!!!!Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από spideman3: “Έχεις δίκαιο Γιώργο τα 4mp θα ψάχνουμε ” Είναι που είναι κουτσός διπύρηνος και χωρίς δάχτυλους τι θέλεις να κλαίει και για την σπανομαρία κάμερα???” Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΚαλημέρες, ναι ναι Γιώργο ακόμα περιμένουμε εκείνο το unboxing !!Παράθεση από spideman3: “Τάκη μόνο λόγια ότι το είχε δήθεν έτοιμο τον οδηγό. Σαν κάποιο βίντεο με το καλώδιο του ντουάγκι.” Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΈλα μην το σκέφτεσαι καν'ς ραν'ς και μετά τον ανεβάν'ς Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΜήτσο κάνε οδηγό άμεσα !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651