Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• WormHole

takisfrag - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Πολλές καλημέρες , καλό Σαββατοκύριακο !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

takisfrag - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από BearMan: “Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά εδώ λέει ότι δεν ισχύει για Redmi 4X.” Ναι σωστά δεν πρόσεξα πιο κινητό έχεις ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οκ βάλε τότε official rom με το xiaomitool Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά , έτσι όπως τα λέει ο Σωκράτης είναι Μήτσο θέλουμε να μας πεις την αλήθεια ποιος τράβηξε την φωτογραφία , επίσης για τα παπούτσια υπήρχε λύση θα μπορούσες απλά να δέσεις δύο σακούλες νάυλον πριν μπεις στο χωράφι με τα αγκάθια !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Χρόνια πολλά Κώστα @BanditGR να χαίρεσαι το όνομα σου !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Έχε υπόψιν η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Tον αφέντη καλά το είπες ! Οπότε ο Μήτσος δεν έχει να φοβηθεί !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα καλή εβδομάδα , και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες που είναι και αρκετοί!!!

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα καλή Κυριακή !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρες όντως δείχνει να είναι ωραία η ημέρα , καλό Σαββατοκύριακο παιδιά

• WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα παίδες !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά @vrs5 Γιάννη πολύχρονος φίλε πάντα γερός και δυνατός να χαίρεσαι την οικογένεια σου !!!

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Τον @geoanto555 δεν τον έχω διατεθειμένο να κάνει ban ούτε τον μικρό ή την μικρή όταν με το καλό έρθει... Τώρα θα σκάσουν τα πρώτα πμ στον Γιώργο , είναι έγκυος ρε η Β...κυ;;;;” Mπα θα το ήξερα από τους πρώτους !!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σας ευχαριστώ όλους παιδιά !!!

• Eμ με τέτοιον ανιψιό τι περιμένεις !!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα παιδιά ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ξεκλείδωμα του Redmi 5 και Redmi 5 Plus. θα προσπαθήσω να σας περιγράψω με απόλυτη σαφήνεια και λεπτομέρεια τη διαδικασία ξεκλειδώματος του bootloader, χρησιμοποιώντας νέα smartphones από την Xiaomi για παράδειγμα: Redmi 5 και Redmi 5 Plus. Η ακολουθία των ενεργειών και οι βασικές αρχές του ξεκλειδώματος σε αυτά τα smartphones είναι ταυτόσημα, γι 'αυτό πήρα την απόφαση να τα συνδυάσω και να σας περιγράψω τα πάντα σε ένα άρθρο. Δεδομένου ότι αυτά τα smartphones είναι αρκετά δημοφιλή, σκέφτηκα να …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εσυ τι λες Μήτσο να ήθελα να χάσει η ΑΕΚ ;

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους παιδιά , εχθές τον καφέ τον ήπια πικρό σήμερα είναι μια άλλη μέρα , Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ εχθές ήταν πιο καλά στημένος στο γήπεδο και άξιζε την..........δεν μπορώ να το πω την την την ισοπαλία τουλάχιστον άλλα πήρε την νίκη χαλάλι του !!!!!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρες !! Βασίλη πρόλαβες και τους πιο πρωινούς !!!