Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαΝομίζω ότι εάν ποντάρετε στην ΑΕΚ θα πάτε όλοι ταμείο !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά ,άντε κουτσά στραβά την φάγαμε την εβδομάδα !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΠολλές καλημέρες σε όλους !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΜήπως έκανα λάθος Χρήστο ???? Χαχαχα έπρεπε να το κάνω μπίλιες να ησυχάσουμε !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΧαχα τα έχω στείλει και με τον ρουφιάνο το fb , αλλά επειδή ξέρω ότι είναι πολύ κοινωνικός ο Μήτσος και του αρέσουν οι ευχές τα είπα και από εδώ !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΜπράβο ρε πατρίδα !!!!Παράθεση από christos50: “ολα καλα το ξεκλειδωσα περνώντας μια devoloper rom ...αν και αυτη που ειχα κατα τα λεγομενα σας επρεπε να ξεκλειδωση ..πριν εκανα χρηση και το xiaomi tool πολλα σφαλματα ειχε ...Τωρα αλλο προβλημα απο εκκεντροφορους κατεχετε...? Πλακα κανω (το προβλημα ομως υπαρχει ) ευχαριστω ολους σας ..Καλο καλοκαιρι να εχετε ...” Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από christos50: “εικονα απο που ? οτι ειναι κλειδωμενο το εστειλα” Εικόνα από το twrp βρε την άλλη την έχω δει Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Μόλις ηρέμησαν τα πράγματα στην τρούπα, να τον και τον @geoanto555 που ξεμούρησε να μας πει να βάλουμε το κεφάλι μέσα , που ήσουν χθες; Πήγες να πιάσεις τον Μάη στους αγρούς; Καλημέρες...” Και πολύ σωστά έπραξε!! καλημέρα Μανώλη καλημέρα παιδιά !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
Μήνυμα4.2 3c0d39af3348235c4f784b2742c8358a.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαFormat data και καθάρισες ! είναι ο πιο σύντομος οδηγός και μοναδικός του @demakhs Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk