Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vrs5: “Καλημέρα παίδες καλή πρωτομαγιά και με ρέγουλα οίνος και ερίφιο, σε όσους τα τιμήσουν Παράθεση από takisfrag: “βγείτε να πιάσετε τον Μάη !!! ” Τάκη μου δεν χρειάστηκε να βγούμε μας τον έπιασαν και μέσα @Alex_MLT Πολύχρονος φίλε ότι επιθυμείς δικό σου :beer:” Και εγώ ανοίξα το παράθυρο να μπεί δροσιά να μπεί του Μάη !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
RE:
ΜήνυμαΜάλλον είναι μάπα το ανταλλακτικό που έστειλε ο τύπος πάλι από τον πιο φτηνό ψώνισες !!Παράθεση από demakhs: “Ασε κ πάω την καρφί κ για format data...όσο κ αν προσπαθώ να απεξαρτηθω, είναι αδύνατον!! Δε δουλεύει ο proximity sensor κ ελπίζω να μην είναι θέμα hardware.....ΓΚΟΥΡΟΥΑΜΠΙΕ!! :cursing:” Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρες ο νους σας στην μάσα είναι !!!4c1b694da79d2efc6a279de93aa35449.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΜάρκο χρόνια πολλά και από εδώ ,έτσι για να γουστάρει και ο Μήτσος που τρελαίνεται για τέτοια !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρες 9f837ac1fc6f1c4ed5da5287a001dc63.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΕιναι η Ειδικότητα του Γιώργο χεχε!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμα@amavroudis εάν δεν είχε ανοίξει τα developer options δεν θα βοηθήσει το xiaomitool δυστυχώς Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΔοκίμασε και με xiaomitool ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΟρίστε έχετε μπερδέψει και τον Χρήστο και νομίζει ότι είμαστε λίγοι με mi 5s plus !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα αστέρια , Ανέστη πολύχρονος φίλε ότι αγαπάς να το έχεις και πάνω από όλα υγεία και ευτυχία !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από EGW4321: “το πρωι χωρις καφε δεν γινεται ετσι απλα.” Αυτά είναι !!!!!! Ωραίος !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαKαλημέρα Γιάννη καλημέρα Γιώργο καλημέρα σε όλους παιδιά !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk