Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα στα ταπεινά σκουλήκια !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συμφωνώ 101% Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΝαι ρε δεν βλέπω κάτι, τι έκανες ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΠοτέ !!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΤου έβαλα την δική μου από το plus και πήρα την δική του !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Χρόνια πολλά και καλά με υγεία παιδιά. Ειρήνη γιατί μας κρύβεις την ηλικία σου;;; εεεεεεεεεεεεεεεεεε?? Η πολύ παρέα με τον Τάκη αυτά κάνει.” Ντροπή βρε δεν ρωτάνε ποτέ τέτοια πράγματα μια γυναίκα , τίποτα δεν πήρες από το θείο σου πια ??? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΕιρήνη @fog χρόνια πολλά και καλά, με υγεία και ευτυχία να χαίρεσαι όλους όσους αγαπάς !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vrs5: “Τανάσι @Thracia Πολύχρονος και από εδώ φίλε Όχι που θα σου έλεγε ο Μήτσακλας, πέρα από τον απεριόριστα Φ (_ο_)του :nono:” Έχει το τανάσι γενέθλια ??? Πολύχρονος Θανάση , δυνατός και υγιής !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαNαι κάτι δεν πάει καλά δεν φταις εσύ εδώ δες όλοι έχουν θέμα : Couldn't unlock Current account cannot unlock this device - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαι δεν βάζεις την κινέζικη stable αντί την dev να δοκιμάσεις πάλι Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΑ οκ παιδιά δεν είδα πιο πάνω ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΕίναι η άδεια σου σε ισχύ ?? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάνε πάλι install το twrp και μόλις ολοκληρωθεί πάτα power με το που μαυρίσει η οθόνη απευθείας πάτα και κρατά πατημένο το volume + μέχρι να μπεις Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk